סקופ!

• פותח הנושא D221
  • פורסם בתאריך

or83

New member
תן לי לנחש

השם של האחד מתחיל ב-מ והשני מתחיל ב-ג? how you doin'?

מה תסח

מה השטיות האלה?????על מה לעזאזל תעשו סלקציה?יופי?מותק ברגע שיש לבן אדם אשראי הוא מוזמן תמיד להכנס לאיזה קורס שהוא רוצה,ברגע שאת תשמעי את מספר האשראי את תשכחי איך קוראים לאמא שלך,אז תעשו לנו טובה בסדר,סלקציה אלק....התחלקתם על השכל.....ונראה לכם שבית ספר חדש יוכל לעמוד על הרגלים...תראו את לימון...החזיקו שנתיים ונפלו,,,אז מה אתם תעשו.....קורס בחינם????אם כן לכו על זה ונראה כמה דקות תחזיקו.......לאנשים פשוט אין איפה להשקיע כסף...כל משועמם שמבין קצת בוויסקי פותח בית הספר לברמנים...מה זה השוק בטירה<? שגעתם אותנו

אדון יקר

אדון לילו סמוקאלוט מזמן דיברנו כאן שאתה אוהד את לימון,וזה לא רע זה בסדר גמור. אבל זה שאתה מנסה לסבן,זה לא בסדר,זה פורום שאנשים מבעים בו את דעותיהם היאישיות ללא תכנים של פרסומות של חברות כאלה ואחרות, אבל ידוע כבר ממזמן שזמן אמיתי קנו את לימון,אומנם לימון נשאר מותג בפני עצמו(לבנתיים) אך לימון כבר מזמן שייך לזמן אמיתי, אני בכלל שמעתי הדלפה שהולכים להוריד את השם לימון ולרשום על כולם זמן אמיתי, שלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שלימון הייתה חברה נחמדה מאוד,גמישה במחירים,אבל חובבנית לחלוטין,שאני ביררתי לעשות קורס אצלהם הם שיחקו במחיר שחבל על הזמן,אני אומנם מתחיל עוד חודש בבר מאסטר,אך דיי התרשמתי מלימון,אבל לגבי המחיר הם פשוט מורידים מחיר כמו צניחה חופשית,ברגע שתגיד להם שנרשמת בחברה אחרת הם ישר מורידים לך איזה 300 ש"ח בלי כלום, מה שגם הם נתנו לי דרך הפיקדון קורס מורחב יעני 140 שעות ב2450 ש"ח דרך הפיקדון וזה מה שלא אהבתי, ובתור לקוח,אני מציע לך להגיד לאנשי מכירות שלך להפסיק לעשות את זה,כי זה הדליק לי נורה אדומה, ממתי ההפרשי מחירים הם כל כך גבוהים, עזוב אחי,הם ממש לא ברמה של זמן אמיתי וברמאסטר שהם לפי דעתי הכי חזקים בשוק הזה.

חלילה לא שולל את הקשר שלי עם לימון.

כמה הבהרות: עבדתי בלימון. ועשיתי קורס בלימון. היום אני לא קשור לשם, ואין לי שום אינטרס לשלוח לשם אנשים או להגן או לסבן או לא יודע מה. העניין הוא שמהיכרות שלי עם בוגרי לימון, ובוגרי שאר הבתי ספר, + שעורי נסיון אצל חלק מהמתחרים, אני יכול להגיד לך שלימון לא נופל ברמת הלימוד, היקף ואיכות לא מבר מאסטר, ולא מזמן אמיתי, ואפילו מתגאה ביתרון של שימוש באלכוהול אמיתי ואיכותי. לימון הוא יחסית בית ספר צעיר, ואין ספק שבתחילת הדרך, לפני שנים, היו לו כמה מחלות ילדות שהתבטאו בצורה של חוברת מנוסחת גרוע בעיקר, ופערים בחומר. אבל הרבה הרבה הרבה הרבה השתנה מאז. ומילה אחרונה... משרד יחסי ציבור ובית דפוס טוב, הם לא תעודת אחריות לזה שאתה מקבל קורס איכותי.

D221

New member
יו תרגע

אתה התחרפנת אה? קודם כל זה לא הבית ספר שלי למרות שבכיף הייתי חלק ממנו. דבר שני, כן לא מתכוונים לקחת כל אחד, ולא הקורס לא יהיה בחינם. הרבה הוצאות אין כי הקורסים ייערכו בבר אמיתי בתל אביב שנותן להם את המקום בשעות היום. והרמה של הקורס והרמה של הברמנים שהם מוציאים חשובה להם ותאמין לי, מהכירות אישית עם שניהם הם הרבה יותר מ"מבינים קצת בויסקי" ולא הם לא משועממים שבא להם להם פתאום, זה משהו שהתבשל כמה שנים והחליטו ללכת עליו. בעלי העסקים רק ירוויחו מברמנים שילמדו אצלם, ומה גם שהם מקושרים חזק מאוד בכל מה שקשור למציאת עבודה אחרי הקורס.

D221

New member
אז ככה:

הרעיון שלהם הוא לא לקבל כל אחד שבא עם כסף וטוען שהוא רוצה להיות ברמן אלא לשבת לעשות ראיון קבלה למעוניין, לראות שהוא באמת אוהב אלכוהול ורוצה להיות ברמן מוצלח ולא עוד אחד שבא כי זה מושך כוסיות ו\או כי זה במודה עכשיו לעשות קורס ברמנים. הם רוצים לבנות כיתה של ח'ברה איכותיים שרוצים ללמוד ולהתפתח ולעבוד נכון, שאלכוהול מסקרן אותם (כמו רוב חברי הפורום כאן) מעבר ל"מה הכי דופק ת'ראש" ולהשקיע בהם את כל המשאבים שיש להם כדי להוציא ברמנים תותחים אחד אחד שמוכנים להכנס ישירות לבר הכי עמוס בארץ ולא צריכים לעבור "התאקלמות" במסעדות ובתי קפה. לדעתי זה אחלה רעיון. מקום שדורש ראיון קבלה כבר מראה על רצינות ורצון להיות איכותי מאשר אחד שממהר לקחת כל אחד שבא עם כסף ואז השוק מוצף בברמנים שחלק נכבד מהם לא שווה אפילו בתור בריסטה (ויש כבוד לבריסטה). חשבתי שבתור ברמנים רציניים שחשובה להם האיכות תשמחו על רעיון שכזה, אני בכל אופן, כן.

yogever777

New member
ממש כל הכבוד!!!

אז מי שיצא משם יהיה ברמן באירועים של הכנסת וכל המי ומי....כי הוא עבר סינון בשביל להתקבל לבית ספר..חח מה נראה לכם שאם אני יגיד שלמדתי בבית ספר הזה אז יתנו לי עדיפות על בתי ספר אחרים,ומה יהיה יפתחו פורום חדש של ברמנים/ברמניות רק של הבית ספר הזה,ומי שלמד שם ישתחצן ויתפלצן מי ישמע הוא היה באחד הסיירות המובחרות של צה"ל... לפי דעתי הבית ספר הזה הולך להיות נפילה חזקה בשוק אז שהיה בהצלחה!!!! חחח סינונים אלקקק...

מגוחך.

תותחים אחד אחד שמוכנים להכנס ישירות לבר הכי עמוס בארץ ולא צריכים לעבור "התאקלמות". לא קיים דבר כזה. גם הברמנים הכי תותחים התחילו בקטן.

temptation411

New member
אממ

ניראה לי שאני יודע על מה את מדברת.. השם משפחה של אחד מהם מתחיל ב ק?

D221

New member
טוב בעקבות ההתמרמרות כאן כמה הבהרות:

א. זה לא הבית ספר שלי אני רק מאוד מאוד מרוצה מהעובדה שזה הולך לקרות. ב. סלקציה זו מילה קצת קשה,מה שיהיה (ממה שהבנתי) זה ראיון קבלה, שבו אחד המורים\שניהם ישבו עם המעוניין\נת כדי לבדוק אם בדובר במישהו רציני או בעוד מתלהב מכל סיבה שהי מרעיון של להיות ברמן. הם רוצים רק תלמידים רציניים כדי שהקורס יהיה ברמה וכדי שכולם ייצאו מרוצים - התלמידים מרמת הקורס, המורים, והמקומות אליהם יגיעו הבוגרים על בסיס שמם הטוב של המורים. ג. קצת ניסחפתי כשאמרתי שכל ברמן ייצא תותח על, זה האמת כבר תלוי באם יש לו את זה או לא (כי לי בבר יש תותח שלא עשה בכלל קורס), אבל ללא ספק בזכות העובדה שבקורס יהיו רק תלמידים רציניים ומורים מוכשרים מאוד הקורס עצמו יגיע לרמה גבוהה וכן יצאו משם ברמנים ממש טובים. זהו. אם מישהו נעלב\נכנס לסרט\התעצבן אני מבקשת להרגיע, זו לא היתה הכוונה. אני אישית מאוד שמחתי שבימים שכסף מדבר ראשון בכל מקום קמים אנשים שלא ישר חושבים על הכסף, אלא על איכות וסטנדרטים גבוהים, שמעדיפים להפסיד כמה אלפים כל קורס על תלמידים שלא התקבלו והעיקר שזה יהיה קורס איכותי. ערב טוב ומשמרת מהנה לכולנו.

למעלה