אדון יקר
אדון לילו סמוקאלוט מזמן דיברנו כאן שאתה אוהד את לימון,וזה לא רע זה בסדר גמור. אבל זה שאתה מנסה לסבן,זה לא בסדר,זה פורום שאנשים מבעים בו את דעותיהם היאישיות ללא תכנים של פרסומות של חברות כאלה ואחרות, אבל ידוע כבר ממזמן שזמן אמיתי קנו את לימון,אומנם לימון נשאר מותג בפני עצמו(לבנתיים) אך לימון כבר מזמן שייך לזמן אמיתי, אני בכלל שמעתי הדלפה שהולכים להוריד את השם לימון ולרשום על כולם זמן אמיתי, שלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שלימון הייתה חברה נחמדה מאוד,גמישה במחירים,אבל חובבנית לחלוטין,שאני ביררתי לעשות קורס אצלהם הם שיחקו במחיר שחבל על הזמן,אני אומנם מתחיל עוד חודש בבר מאסטר,אך דיי התרשמתי מלימון,אבל לגבי המחיר הם פשוט מורידים מחיר כמו צניחה חופשית,ברגע שתגיד להם שנרשמת בחברה אחרת הם ישר מורידים לך איזה 300 ש"ח בלי כלום, מה שגם הם נתנו לי דרך הפיקדון קורס מורחב יעני 140 שעות ב2450 ש"ח דרך הפיקדון וזה מה שלא אהבתי, ובתור לקוח,אני מציע לך להגיד לאנשי מכירות שלך להפסיק לעשות את זה,כי זה הדליק לי נורה אדומה, ממתי ההפרשי מחירים הם כל כך גבוהים, עזוב אחי,הם ממש לא ברמה של זמן אמיתי וברמאסטר שהם לפי דעתי הכי חזקים בשוק הזה.