רגע..
האם מה שאת אומרת שפורום אופנה היה של צעירות אבל קיבל שילטון של ילדות ואז קם פורום אופנת נשים לבנו 40+ ואז גם על הפורום הזה השתלטו הצעירות של גיל עשרים שלושים גג חהההה, זה זוועה, העולם שייך לצעירים.... אז מה עושים? אולי אין הבדל מטורף בין גיל שלושים, ארבעים, חמישים ההבדל הקיצוני הוא בין בני הנוער (כאמור פורום אופנה) ואחרי גיל הנוער לא? תכלס נשים בנות עשרים, שלושים, ארבעים וחמישים מתלבשות די דומה כאמור כל אחת והסגנון שלה. יש נשים בטווח הגילים הזה שמתלבשות יותר גזור מחוייט, יש כאלה שאוהבות את הצמוד והמבליט ויש זרוקות... ולא, לא נישאר יתומות, בואי נככב בפורום! מה לא? תכלס, אני מתלבשת כבר המון שנים אותו סגנון עם שינויים תקופתיים כאלה ואחרים. לא ממש מתאימה את עצמי לגיל אלא למה שנעים ונוח לי. לפני כ 15 שנה התחלתי לרכב על קטנוע ואז בעצם התחיל השינוי הגדול כי ברכיבה לא היה נוח חצאית, שמלה וכד'... אבל מצד שני לוותר על חצי מהמלתחה? אז אימצתי לבישת מכנסים מתחת לכל דבר ולאט לאט זה השתלט והסגנון שלי נהיה שכבתי מבלי שאשים לב, כמו כן טיולים תכופים להודו ותאילנד השפיעו עלי מבחינה צבעונית וכהה נהיה מה שנהיה.