סקר חורפי ושרשור הכרות!

../images/Emo188.gifסקר חורפי ושרשור הכרות!

סקר חורפי במיוחד ושרשור הכרות! שם גיל תחום עיסוק טיפוס של חורף/ קיץ? בחורף- שוקו/ תה / קפה? איזה מרק אהוב עליכן? כמה מעילים יש לכן? מגפים בגזרה גבוה או נמוכה? סריג רחב או גולף?

כמובן שאני עונה על הסקר

שם: מילי גיל:23 תחום עיסוק: שירות לקוחות ומחפשת עבודה חדשה טיפוס של חורף/ קיץ? קיץ בחורף- שוקו/ תה / קפה?: משתנה לפי מצב רוח איזה מרק אהוב עליכן? מרק פיטריות כמה מעילים יש לכן? 3 מגפים בגזרה גבוה או נמוכה? גבוה( למרות שהתכוונת למכנסים לא?) סריג רחב או גולף? גולף

דינוסיק

New member
עונה../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

שם: דינה גיל: 27 תחום עיסוק: היי טק
טיפוס של חורף/ קיץ?
קיץ. אני לא והבת ללכת עם נעליים סגורות, לסחוב
לכל מקום ולקום כשקר בבוקר.
בחורף- שוקו/ תה / קפה?
קפה.
איזה מרק אהוב עליכן?
לא אוכלת מרק (טראומה מילדות ברוסיה)
כמה מעילים יש לכן?
כרגע 2 שהם במידה שלי ועוד 4 שקטנים עלי.
מגפים בגזרה גבוה או נמוכה?
אוהבת מגפיים גבוהות אבל מתחת לברך.
סריג רחב או גולף?
מתה על גולפים ועל סריגים אבל אף אחד מהם לא רחב.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifחורף חמים...../images/Emo183.gif../images/Emo215.gif

שם ספי גיל 27 תחום עיסוק שיווק ופרסום טיפוס של חורף/ קיץ? אני טיפוס של קיץ, אוהבת בגדים קצרים ונעימים.אבל תא החורף אנ יאוהבת כי זה מאפשר שילובי בגדים יותר מגניבים. בחורף- שוקו/ תה / קפה? תמיד תה, בחורף אוהבת גם שוקו. איזה מרק אהוב עליכן? אני אוהבת T, כל המרקים, כעת אני הכי בעד מינסטרונה ומרק בצל של מקס ברנר. כמה מעילים יש לכן? יש לי הרבה מעילים, יותר מ-10. מגפים בגזרה גבוה או נמוכה? אוהבת את כל המגפיים בעיקר בגזרה גבוהה, אבל הטרנד של המגפונים, התאהבתי גם בהם. יש לי מגפונים עוד מלפני שנתיים שכמעט לא היה ניתן להשיג בשום מקום. סריג רחב או גולף? פחות אוהבת גולפים, אבל הולכת איתם גם, בעיקר אוהבת גולפים שחורים.

נעים להכיר

שם: חסוי גיל: 26 תחום עיסוק: תקשורת (עיתונות) טיפוס של חורף/ קיץ? כ"כ חורף, לא יכולה לנשום בקיץ ולא מתה על בגדים חשופים. לעומת זאת חולה על מגפיים, מעילים, צעיפים ובכלל כשחמים לי ונעים לי. בחורף- שוקו/ תה / קפה? קפה כמו בקיץ, ומרק יאמיי איזה מרק אהוב עליכן?חחח בעיקרון אני לא מפלה, אבל עדיף פטריות/עגבניות או בטטה כמה מעילים יש לכן? ואו - בטח עשרה ככה בסך הכל מגפים בגזרה גבוה או נמוכה? יותר יפה לי גבוה, ובכלל נראה לי לכל מי שאין לה רגליים דקיקות, אבל נראה לי שאני אכנע בקרוב לטרנד הלא חדש, ואקנה לי מגפונים חומים וחמדמדים בניין וסט. חבר שלי יהרוג אותי, הוא לא מבין מה הטעם בעוד זוג נעליים באותו צבע. סריג רחב או גולף? תלוי עם מה. צמוד עם ג'ינס או חצאית, רחב ועבה ( או לפחות ארוך) עם טייץ.

נעים מאוד

שם: נאוה גיל: 31 טיפוס של קיץ בחורף שותה כמו בקיץ אייס ארומה, שוקו בשקית, פה ושם גם תה. מרק כתום של אמא. שלושה מעילים, שניים מהם עדיין מאוחסנים אצל ההורים כי לא התחיל החורף והשלישי (עור) לבן וצח. כולם מקסטרו... מגפיים - מעדיפה גבוהים. סריג - לא גולף ( מגדיל את החזה...)

עונה ../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif../images/Emo215.gif

שם: שרון
תחום עיסוק: לומדת לדוקטורט בבינה מלאכותית (אוניברסיטת אדינבורו)
טיפוס של חורף/ קיץ? תזכירו לי מה זה קיץ?
האמת היא שאני מאוהבת בחורף פה. זה נורא רומנטי בעיני. דוקא הקיץ מבאס (בעיקר כי אין קיץ)
בחורף- שוקו/ תה / קפה? קפה או תה (אבל תה רגיל עם חלב, לא כל מיני טעמי פירות)
איזה מרק אהוב עליכן? גזר וקוסברה, ירקות, שעועית, ומרק העדשים של אמא שלי
כמה מעילים יש לכן? המון, כולל מעילים "לקיץ ולעונות מעבר".
מגפים בגזרה גבוה או נמוכה? גם וגם, אבל בעיקר גבוהה.
סריג רחב או גולף? תלוי. בדיוק היום קניתי סריג שחור גדול שילך טוב עם גרביונים או טייץ. אני אצלם כשאלבש אותו.

קשכפית

New member
היי-זה בא בזמן כי אני מצטרפת בזה הרגע!

גילוי נאות, אוהבת שופינג ובשנה האחרונה נכנסתי לפורום אופנה, אבל לא התחברתי. לאחרונה הבנתי כי הגיל הממוצע שם הוא 12-17 ואז הבנתי למה. כי מה שנחשב בגד הורס לילדה בת 14 לא בהכרח עושה לי את זה. בדיוק היום עמדה לידי נערה נמוכה ושמנמנה עם גוף לא משהוא, עם ג'ינס חדש צמוד סקיני... נמוך, משהוא מזעזע, כלומר היא בטח וחברות שלה חושבות שזה הורס, אבל אותי זה הרס.... אז מישהיא שם בפורום גילתה בפני שיש פורום אופנה נשים ואני לא ידעתי על קיומו. אז באתי. נראה לי שזו תחילתה של חברות... ויש לי גם הערה (בונה) פורום שופינג הוא די נטוש ואולי זה בגלל שהנושאים מקבילים בעצם? למעשה מי שאוהבת שופינג אוהבת בגדים, תיקים, גרביים וכד' וזה בעצם שופינג ואופנה... אז אולי כדאי היה לחבר בין השניים? ואולי גם כדאי שפורום אופנה שאני חשבתי שהוא היחיד יהיה רשום כפורום אופנה לצעירים ואז יהיה ברור למי שכמוני חיפש אופנה לא רק לגיל 12 שיש גם אחר. והסקר: גיל 47 תחום עיסוק: גרפיקאית טיפוס של: סתיו.... אין עליו. שתייה חמה מועדפת זה שוקו אבל בשביל לא להיות חבית.. שותה בדרך כלל תה מרק אהוב... מרק עוף של חולים
ומרק עגבניות כמה מעילים: 3 לא ממש אוהבת מגפיים אבל אם כבר אז נמוך סריג... לא גוף בשום אופן לא גולף!!!

קשכפית

New member
ומה אני אמורה להבין מזה?

שאני מבוגרת? תודה, אני יודעת. שזה טוב? רע? מפריע? לא הבנתי מה המסר שלך בהודעה. מתנצלת.

התכוונתי שהפורום עם רוח צעירה

ולכן המסר האופנתי שזורם בפורום מתאים לצעירות .ל מרות שגיל הוא עניין של הרגשה יש אופנה לבנות 20 לבנות 30 ולבנות 40 + . זה לא אותו קו ולא אותן החנויות בלי לפגוע באף אחת. כשחשבו בתפוז על פורום חדש מעבר לפורום "אופנה " חיפשו פורום לנשים בנות 40 +שהן אינן בקטגוריה של "אופנה מלאה ".מה לעשות הצעירות התלבשו לנו על הפורום כי הילדות התלבשו להן על פורום "אופנה " ושוב נשארנו "יתומות " .

קשכפית

New member
רגע..

האם מה שאת אומרת שפורום אופנה היה של צעירות אבל קיבל שילטון של ילדות ואז קם פורום אופנת נשים לבנו 40+ ואז גם על הפורום הזה השתלטו הצעירות של גיל עשרים שלושים גג חהההה, זה זוועה, העולם שייך לצעירים.... אז מה עושים? אולי אין הבדל מטורף בין גיל שלושים, ארבעים, חמישים ההבדל הקיצוני הוא בין בני הנוער (כאמור פורום אופנה) ואחרי גיל הנוער לא? תכלס נשים בנות עשרים, שלושים, ארבעים וחמישים מתלבשות די דומה כאמור כל אחת והסגנון שלה. יש נשים בטווח הגילים הזה שמתלבשות יותר גזור מחוייט, יש כאלה שאוהבות את הצמוד והמבליט ויש זרוקות... ולא, לא נישאר יתומות, בואי נככב בפורום! מה לא? תכלס, אני מתלבשת כבר המון שנים אותו סגנון עם שינויים תקופתיים כאלה ואחרים. לא ממש מתאימה את עצמי לגיל אלא למה שנעים ונוח לי. לפני כ 15 שנה התחלתי לרכב על קטנוע ואז בעצם התחיל השינוי הגדול כי ברכיבה לא היה נוח חצאית, שמלה וכד'... אבל מצד שני לוותר על חצי מהמלתחה? אז אימצתי לבישת מכנסים מתחת לכל דבר ולאט לאט זה השתלט והסגנון שלי נהיה שכבתי מבלי שאשים לב, כמו כן טיולים תכופים להודו ותאילנד השפיעו עלי מבחינה צבעונית וכהה נהיה מה שנהיה.

מה זה משנה הגיל?../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

אני חושבת שכל עוד כולן מרגי/שות כיף לשתף ולדבר ולהראות תמונות שעוסקות במה שמעניין את כולן אז סבבה. אני בת 31. בפורום אפנה גם מרגישה סבבה למרות שכולן ילדות. לי אישית ממש לא מפריעה שיש פה בחורות מבוגרות ממני. להפך - כמה שיש יותר אנשים, ככה יותר טוב.

קשכפית

New member
פשוט כפועל יוצא מהגיל של בנות עשרה

ראיתי (לא הגעתי עם דעה קדומה) שמה שיפה ומטריף בעיניהן ממש לא עושה לי את זה. ראיתי שבעיקר מה שמדליק אותן זה מכנסי סקיני ודברים הדוקים מאוד וסטנדרטים מאוד, אני הכי לא בקטע של גיל אם היית רואה אותי (את בעצם רואה צורת לבוש) אבל עובדה שלא התחברתי לפורום ההוא בשום צורה.

דינוסיק

New member
יש מקום לכולן!

אני חושבת שזה מבורך שיהיו פה אנשים מכל מיני גילאים. לא צריך לבנות כל הזמו מסגרות. פורום אופנה באמת לילדות אך כאן בפורום נשים יש מקום לכל גיל. כמו שבפורום נשואים טריים יש נשואים בכלל לא טריים וגם רווקים. ברגע שמגבשת קהילה וירטואלית נוצר משהו מעבר לשם של הפורום. אני חושבת שכולנו רוצות שזה יהיה פשוט מקום לדבר על אופנה. ואטי, מה קרה בזמן האחרון את רק מחממת פה?

קשכפית

New member
יופי. גם אני חושבת כך.

ואני אוכיח לכן. היו בערב אני יעלה משהוא שלבשתי אתמול, מי שראה אותי עד עכשיו יופתע ובגדול.

למעלה