סקר חורפי ושרשור הכרות!

yael800

New member
עונההההה

שם יעל גיל 27 תחום עיסוק הייטק טיפוס של חורף/ קיץ? קיץ - בארור בחורף- שוקו/ תה / קפה? קפה איזה מרק אהוב עליכן? ירקות של אמא
כמה מעילים יש לכן? הרבה מגפים בגזרה גבוה או נמוכה? מהברכיים ומטה סריג רחב או גולף? לא ולא, אני לא כל כל מתחברת לכל נאופנה עכשיו של הגולפים הענקיים והחולצות טוניקות הענקיות האלה.. הכל ניראה עליי שק.

../images/Emo187.gifחדשה../images/Emo187.gif

שם מיכל גיל 31 תחום עיסוק מחקר טיפוס של חורף/ קיץ? גם וגם. אוהבת את שתי העונות. אולי קצת יותר את החורף כי יש יותר אופציות לבגדים ואקססורייז. בחורף- שוקו/ תה / קפה? שוקו חם במיקרו !!! איזה מרק אהוב עליכן? עגבניות כמה מעילים יש לכן? 2 צמר (אדום ושחור), 4 עור (שניים חומים, שחור ואדום דובדבן), טראנצ' שחור, כחול רויאל פושט כזה מניילון דובון כזה וסגול שקניתי עכשיו מרנואר יומיומי. סה"כ 9. מגפים בגזרה גבוה או נמוכה? גם וגם. גבוהה לשמלות וחצאיות או למכנסיי 3/4 ומגפונים קצרים למכנסיים ארוכים וג'ינסים. סריג רחב או גולף? שונאת גולףףףף

גם עונה ../images/Emo9.gif

שם: הילה גיל: מתקרבת ל 29 תחום עיסוק: בנקאית
טיפוס של חורף/ קיץ?
בהחלט של קיץ
בחורף- שוקו/ תה / קפה?
קפה כל השנה, תה עם נענע בחורף
איזה מרק אהוב עליכן?
פטריות כמה מעילים יש לכן?
2, 3 לא אוהבת מעילים
מגפים בגזרה גבוה או נמוכה?
כמה שיותר גבוה
סריג רחב או גולף?
גולף, לא אוהבת בגדים רחבים....

shoni123

New member
תשובות../images/Emo70.gif

שם
שרון גיל
25 תחום עיסוק
סטודנטית למשפטים שנה ד' (רק עוד חודשיים!!
וטרום מתמחה טיפוס של חורף/ קיץ?
אני אוהבת את הקיץ בגלל תחושת החופש, ואת החורף בגלל האוירה ובגלל הריח של הגשם.. בחורף- שוקו/ תה / קפה?
אין כמו שוקו חם בחורף, אבל השמירה על הגיזרה מחייבת קפה ותה. איזה מרק אהוב עליכן?
כל המרקים המעולים של אמא שלי אבל כרגע הכי בא לי על הבצל והפיטריות.. כמה מעילים יש לכן?
2 מצמר, אחד בצבע שמנת ואחד שחור, ועוד שניים מפוך. מגפים בגזרה גבוה או נמוכה?
מתה על מגפיים בכל הגבהיים.. סריג רחב או גולף?
אני אוהבת סריגים שהם לא גולף, אבל גם לא רחבים מדי...

einatgross1

New member
עינת גרוס-הכשרת מאמנים, אימון ונטוורקינג

שם-עינת גרוס-ברונר גיל-כבר לא מדברים על זה תחום עיסוק הכשרת מאמנים, רשת מעגלי אימון אישי ועיסקי בקבוצה, נטוורקינג לבעלי /ות עסקים ועוד טיפוס של חורף/ קיץ? אביב קיץ בחורף- שוקו/ תה / קפה? קפה תמיד איזה מרק אהוב עליכן? ירקות כמה מעילים יש לכן? המון ולא משתמשת באף אחד מגפים בגזרה גבוה או נמוכה? נמוכה סריג רחב או גולף? גולף תודה ונעים להכיר,

קשכפית

New member
היי עינית. למה לא לדבר על הגיל?

אין לנו במה להתבייש, לא גנבו אותו...
אם נסתיר את הגיל זה כאילו צריך להתבייש. לא - אני יוצאת חוצץ כן צריך לגלות את הגיל, הרי אם נסתיר הוא לא ירד.. זה מה יש. בשבילי, תרשמי את הגיל = כמות זה כוח...

einatgross1

New member
חחח

תודה לאימון ולזוית המקורית. יש צדק בדבריך. אני מעלה את ראשי ורואה את גיל 50 פוצח בדהרה כלפי... את גישתך אשמח שיותר חנויות אופנה יאמצו. תודה,

קשכפית

New member
דעתי? שזה תלוי בנו

אני כמוך רואה את 50 באופק באימה גדולה! כתבתי שאני בת 47 אני מתבעסת מהגיל חופשי אך אני אומרת אותו, כי מה שמבעס אותי זה עצם הפחד שהגיל מתקדם ואיתו כל תופעות הלואי וכמו כן יחס החברה שהרי בתקופתנו "העולם שייך לצעיריים" אני מודעת לכך, אך מצד שני אם אסתיר את גילי אני לא רואה איך יוצא לי מזה משהוא טוב. הפעם היחידה שהסתרתי אותו היה כששלחתי קורות חיים למצוא עבודה כי ראיתי שזה בעוכרי, ברגע שהסתרתי את הגיל מצאתי עבודה. אבל רק ואך ורק בתחום הזה אני נוקטת בשיטה הזו, מעבר לזה הגיל זה הגיל. אין לאן לברוח. אני שמחה שקיבלת את העצה שלי ואת יודעת מה, אפשר למצוא בגדים יפים לגילנו, לא בכל חנות אבל יש. את מתקשה למצוא? איך המידות שלך? מה הסגנון שלך? אפשר תמונה? ... יום טוב (אפשר בלי ראש כמו שאני עושה)

למעלה