אויי, סיפור חמוד קצר ולעניין, אהבתי ותאמת שאין לי מושג אל מי מדובר...
Y yaelrs New member 26/11/05 #17 אויי, סיפור חמוד קצר ולעניין, אהבתי ותאמת שאין לי מושג אל מי מדובר...
G GUILTY New member 27/11/05 #25 אויש נו תגלי להם כבר.... כבר נתת רמז אחד...אמרת שזה הזוג המקובל. הלווו זה כזה ברור
ק קרניjack New member 27/11/05 #26 אורנה.....לא אמרתי שזה לא הזוג המקובל. משמע זה לא ג'רארד ופראנקי, אעה שכחת? תסתכלי בפורום הרישמי. והנה זה גם רמז לכם...
אורנה.....לא אמרתי שזה לא הזוג המקובל. משמע זה לא ג'רארד ופראנקי, אעה שכחת? תסתכלי בפורום הרישמי. והנה זה גם רמז לכם...
Y yaelrs New member 27/11/05 #27 טוב, נכנסתי לפורום הרשמי וקראתי... מואהאהאה!! אני יודעת מי זה!! טוב, עכשיו אני אשתוק..
G GUILTY New member 27/11/05 #28 אוי זה כל כך לא מתאים!!!../images/Emo10.gif פראנק וג'רארד יותר מתאימים
W whatascene New member 27/11/05 #30 ולאלה שלא רשומים בפורום? אולי אני סתם לא יודעת כי אני לא מכירה אותם, אבל זה יכול להיות כל אחד מהם. נו תראי מה עשית, קראתי פאנפיק בגללך!
ולאלה שלא רשומים בפורום? אולי אני סתם לא יודעת כי אני לא מכירה אותם, אבל זה יכול להיות כל אחד מהם. נו תראי מה עשית, קראתי פאנפיק בגללך!
ק קרניjack New member 27/11/05 #31 בגללך=בזכותך../images/Emo6.gif המחברת של הסיפור כתבה שיש את הרמזים בסיפור, אז בואי נאמין לה?=/ האמת לדעתי אין ממש רמזים לדעתי, ואם יש אז הם קלושים. נו קבלו אחד מהם. פראנק עכשיו יש לכם ממש הרבה אופציות לנחש (1:4?)
בגללך=בזכותך../images/Emo6.gif המחברת של הסיפור כתבה שיש את הרמזים בסיפור, אז בואי נאמין לה?=/ האמת לדעתי אין ממש רמזים לדעתי, ואם יש אז הם קלושים. נו קבלו אחד מהם. פראנק עכשיו יש לכם ממש הרבה אופציות לנחש (1:4?)
W whatascene New member 27/11/05 #32 פראנק זה זה שמדבר כאילו? חח אני מוותרת P: וזה 1:3 כי אמרת שזה לא ג'רארד (הא הא עליתי על הרמזים!!)
ק קרניjack New member 27/11/05 #33 חח....כן זה הוא שמדבר!../images/Emo3.gif (מתאים לו, לא? ) מה כבר יותר אפשר להגיד, טוב 1:3. קדימה. ממש קשה
חח....כן זה הוא שמדבר!../images/Emo3.gif (מתאים לו, לא? ) מה כבר יותר אפשר להגיד, טוב 1:3. קדימה. ממש קשה
« «•°•T‡Nk£®BeL•°•» New member 27/11/05 #44 :]] ידעתי שפראנקי זה זה שמספר!! ונראלי שאני יודעת מי השני אבל אני סתם עצלנית מדי בשביל לשלוח מסר.
E EnchantedS New member 27/11/05 #34 אוף חשבתי שזה שמדבר זה ג'רארד כי הוא אמר שהוא מקשקש הרבה שטויות וכל שנייה רשום פאק ושיט וזה חח
ק קרניjack New member 27/11/05 #35 ../images/Emo41.gif זמן וידוי |הכומרג'רארד| רק כי הוא מתלבש כמו כומר הזוג הלוהט הם (אתם תופתעו ) פראנק ו.... בוב שילוב מעניין
../images/Emo41.gif זמן וידוי |הכומרג'רארד| רק כי הוא מתלבש כמו כומר הזוג הלוהט הם (אתם תופתעו ) פראנק ו.... בוב שילוב מעניין