פאפרצי
ש שאפולי New member 16/12/08 #19 ../images/Emo31.gif פשוט פאטתי כל השיזוף והאיפור מדהים אותי שהן לא יודעות מתי לעצור ועוד כשהן כ"כ כוסיות
../images/Emo31.gif פשוט פאטתי כל השיזוף והאיפור מדהים אותי שהן לא יודעות מתי לעצור ועוד כשהן כ"כ כוסיות
S shoni123 New member 16/12/08 #38 ../images/Emo31.gif כל כך לא מחמיא... והיא מדהימה בעיניי.. לא מבחינת סטייל , אבל מבחינת המראה..והיא הורסת את זה הרבה פעמים עם לבוש/איפור לא מחמיא..
../images/Emo31.gif כל כך לא מחמיא... והיא מדהימה בעיניי.. לא מבחינת סטייל , אבל מבחינת המראה..והיא הורסת את זה הרבה פעמים עם לבוש/איפור לא מחמיא..
ש שאפולי New member 16/12/08 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif מוקה אמיתית הייתי מוותרת על העגילים בגדול ההופעה די "ליד"
ש שאפולי New member 16/12/08 #21 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif קצת נמאסה עליי זה כאילו לפתע יש לה סטייליסט היא שינתה בבום את כל ההופעה ותמיד זה אותו הדבר...
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif קצת נמאסה עליי זה כאילו לפתע יש לה סטייליסט היא שינתה בבום את כל ההופעה ותמיד זה אותו הדבר...
ש שמיים צהובים New member 16/12/08 #32 היא מדהימה בפשטותה זה לא באמת כזה פשוט, הכל שם בגדי מעצבים, אבל מהמם.
ש שמיים צהובים New member 16/12/08 #33 מהממות אנ ימתה על זה שהן נועלות נעליים בצבע זהה, ראיתי כבר כמה פעמים שהן מתאימות נעליים