ש שאפולי New member 16/12/08 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בגד סבבה מהצוואר ומעלה לא לא ולא גבות לא תספורת לא פן קרשים לא!!! איפור טו מאצ!
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בגד סבבה מהצוואר ומעלה לא לא ולא גבות לא תספורת לא פן קרשים לא!!! איפור טו מאצ!
ש שאפולי New member 16/12/08 #24 ../images/Emo45.gif ניראית כאן מדהים! ודוקא היא לא רזה מקל הייתי מוסיפה איזה תיק אדום
ש שאפולי New member 16/12/08 #25 ../images/Emo31.gif איכס! מה הקשר?? איכס. הנה עוד דוגמה ללא לדעת מתי להפסיק מתישהו בחודשים האחרונים היא הגדילה שוב את השפתיים ומאז היא פשוט נרית כמו מזרון מתנפח
../images/Emo31.gif איכס! מה הקשר?? איכס. הנה עוד דוגמה ללא לדעת מתי להפסיק מתישהו בחודשים האחרונים היא הגדילה שוב את השפתיים ומאז היא פשוט נרית כמו מזרון מתנפח
ד דינוסיק New member 16/12/08 #12 Rihanna../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif
ש שאפולי New member 16/12/08 #27 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בדכ היא מזעזעת בתמונות פפארצי כאן זה בסדר הייתי לגמרי מעיפה את המשקפי "אני קורבן אופנה" האלה ומוסיפה קצת צבע
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif בדכ היא מזעזעת בתמונות פפארצי כאן זה בסדר הייתי לגמרי מעיפה את המשקפי "אני קורבן אופנה" האלה ומוסיפה קצת צבע
ש שאפולי New member 16/12/08 #28 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif כמו שאמרתי- מזעזעת. חולצת בטן? לק צהוב+כמויות איפור שיכלו להספיק לכל הפורום לשהתיים? NOP.
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif כמו שאמרתי- מזעזעת. חולצת בטן? לק צהוב+כמויות איפור שיכלו להספיק לכל הפורום לשהתיים? NOP.
ש שאפולי New member 16/12/08 #29 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif קשה לי להחליט את הסגנון אני אוהבת והוא מתאים לה.. הצבע אולי קצת חיור מידי? או שהנעליים השחורות מפריעות?... בגדול- יפה.
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif קשה לי להחליט את הסגנון אני אוהבת והוא מתאים לה.. הצבע אולי קצת חיור מידי? או שהנעליים השחורות מפריעות?... בגדול- יפה.