|
שרשור פרק 67 - מזל של מתחילים

תגובה על הפרקים האחרונים :(66-67)

כמובן שעלית מדרגה משמעותית!!! הכניסו סופסוף דרמה ואקשן!!! סופסוף מתח באוויררררררררררררררררר ושוב, דון ... מעצבנת ברמות, קול מעצבנת -.-" כ"כ ידעתי שצי'ף לקח את המכתב, היה ברור שזה הוא ,זהיתי לפני הכפות ידיים, צבע עור, והשיערות על הידיים. שוב, החבורה מסתבכת וטומי מציל אותם, נחמד ביותר. ושוב, גיורא מעביר בכל פרק היסטוריה אחרת(כלומר פרק אחד מ1910 ופרק לאחר מכן מ2009), דיי מעיק, אבל נחמד. אואואווו קרמיט גאון, המחתרת הזאת גם כן
חחחחחחחחחחחח אטואוואאוי אני כ"כ חולה על הדמות של זואי, וליאת עושה אותה מצויןןןןןןןןןןןןןןןןן , הרגה אותי עם הטלפון!! ראיתי את הפרק של היום בריפרוף (כי חזרתי בדיוק מבצפר והייתי רעב) ולא כ"כ הבנתי את הקטע עם היד וכל זה, אבל שיערתי לעצמי שזה הודעות מהמחתרת. ואוהו, המנהיג הזה כ"כ מכוער, יאא וואלי (זה היה דורש.), רק מלראות אותו אני מפרקס. הוא בטח ישתלט על הגוף של אדי או משהו כזה, כי אחרת לא היו שתי דמיות בחלום. זהו כעיקרון, ראוי לציין שהאקשן עולה, וזה עושה לי את זה.

Double U

New member
איזה פרק!!!!!!!!

אני ממש אוהב את הפרקים של 2009. הרבה יותר מותחים והרבה יותר טובים. ומי זה לעזאזל האיש הזה?! פרצוף מפחיד

שי קרן20

New member
דוקא לי היה נראה שהאיש מהחלום

המנהיג הוא ריק!!! לא ראיתי את כל הפרק אני עכשיו צופה והפסקתי ברגע שהראו את החלום ואז הראו טיפונת את הלחיים ואת העין..זה נראה לי כמו הפנים של תום אבני...

8דושנקה8

New member
פרק טוב...../images/Emo9.gif

אהבתי את הטלפון של זואי
אבל בכל פרק כזה אני מבינה רק פחות ופחות...
אני אישית מעדיפה את הפרקים של העבר.... מה לעשות, הדמויות הראשיות (המקוריות!) בכל זאת עושות את הסדרה.... למרות שמפרק לפרק הציידים הופכים ליותר ויותר אנושיים... ואומנם ממש לא ברור לי מה הסיפור עם האיש הזה ועם אדי (חוץ מכמה תאוריות מופרכות...) מה שאני מניחה שיתברר בהמשך אבל לפי מה שכבר ראיתי נראה לי שזה הולך ונהיה יותר ויותר מעניין...
נ.ב- זאת רק אני או שהפורום שומם יחסית לעונה שעברה?
מה קרה?

אין מה לנסות להבין את התכנית

תזרמי עם העלילה, חצי מהדברים לא אפשריים מבחינה לוגית

8דושנקה8

New member
אני לא מחפשת הסבר מדעי מדוייק רק הסבר הגיוני

פחת או יותר ומתקבל על הדעת. כמו בעונה הראשונה- הם ישנו שנה באמצעות הכדורים, כדי להגן עליהם מהקרינה. המבצר נעלם בגלל שהשמלה של הכלה לא התלכלכה ונוצר גליץ. דילן לא הגיע בגלל שההורים שלא לא הספיקו להתאהב ולכן הוא עוד לא נולד (מה שהתברר לבסוף כלא נכון אבל זה לא העיקרון...). חברי המחתרת לא הופיעו בגלל שהחבורה לא הייתה אמורה לפגוש במשפחת בן- עמי. עלמה ציירה את הציורים בספר האדום שהיה כל אותו הזמן בכלל אצל טומי משום שהספר שייך להסטוריה אחרת. ולכן חייב להיות גם הסבר לכל ההתרחשויות בעונה הזאת- למה התחלפו ההסטוריות ולמה ההסטוריה של 1910 מקבילה להסטוריה של 2009? אני מניחה שההסברים עוד יגיעו בהמשך אבל בינתיים אני במתח!

דווקא השאלה השנייה שלך

מראה על חוסר הבנה של הסדרה שכולה מבוססת על ה"גורל" שאינו משתנה וישאר אותו דבר לכן ההקבלה בין השנים, ההסטוריות התחלפו בגלל הדמיון הפורה של גיורא חמיצר כדי לעשות קפיצות מעניינות בזמן, הדבר שכן צריך לשאול הוא למה כל העולם נהיה רע שוב פעם...

Yarinv

New member
יש לאדי פיצול אישיות../images/Emo6.gif

טוב, כשאומרים את זה ככה זה באמת נשמע מצחיק
יכול להיות שהוא מחזיק בשתי זהויות כשאדי נשלט על ידי ******
כנראה כמו שהוא הופיע אצל החולמים, הוא הופיע גם אצל אדי, רק שעליו הוא השתלט. עלילות 1909 קלילות, עלילות 2009 מותחת ודרמטיות וביחד זה שילוב נפלא - ח"ח לגיורא על התבנית של העונה הזאת!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבהחלט שילוב טוב

מה גם שכשהעלילות מופרדות לפרקים נפרדים זה מוסיף המון. לדעתי אם עלילות ההומלסים ו1909 היו משולבות לפרק אחד(זאת אומרת, שבאותו פרק יש גם הומלסים וגם 1909) זה היה פחות מיוחד ופחות מותח.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמת על פרקי ההומלסים

פרקים הרבה יותר מותחים ומלהיבים. בנתיים הפרקים של 1909 די חלשים.. אני מקווה שבקרוב זה ישתנה. אביב אלוש שחקן מצויין. הדמות שלו גם הרבה יותר מעניינת מהעונה הקודמת. (כל פעם שמישהו מהמשטר פונה אליו הלב שלי קופץ)

למעלה