ניק- קלוז אפ
ה הטופ מודל הבא New member 20/1/07 #57 פשוט מושלמת. אפילו שהאף יצא מכוער בתמונה היא מדהימה ובפרק בקטע הזה היא נראתה לי כמו דוגמנית של ויקטוריה סיקרט יאמיי
פשוט מושלמת. אפילו שהאף יצא מכוער בתמונה היא מדהימה ובפרק בקטע הזה היא נראתה לי כמו דוגמנית של ויקטוריה סיקרט יאמיי
O olgosh New member 20/1/07 #89 זו רק אני או ש..../images/Emo129.gif כל הזמן מפשיטים אותה בתמונות. גם אצל ג'נס. מדהימה, כרגיל.
I IkMfNiY New member 20/1/07 #20 התמונה הכי טובה ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif הפנים שלה אדירות בתמונה הזו. מעולה ^^ [קצת ריטשו לה את הבטן יותר מדי אבל לא חשוב P:] יעל
התמונה הכי טובה ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif הפנים שלה אדירות בתמונה הזו. מעולה ^^ [קצת ריטשו לה את הבטן יותר מדי אבל לא חשוב P:] יעל
L loligoth New member 20/1/07 #26 ../images/Emo214.gifאחלה תמונה. חבל שלא ראו את החבילה של סטיב או XD אמ.. והפנים שלה מוזרות [האף, האיפור בעיניים..] אבל אולי זאת רק אני X:
../images/Emo214.gifאחלה תמונה. חבל שלא ראו את החבילה של סטיב או XD אמ.. והפנים שלה מוזרות [האף, האיפור בעיניים..] אבל אולי זאת רק אני X:
P purple rain2 New member 20/1/07 #49 היא בכלל לא דומה פה לעצמה ^^ ואני בעיקרון ממש אוהבת את האיפור הכבד בעיניים אבל בתמונה זה פשוט נראה כמו שני חורים שחורים ועם האיפור הזה והפן היא ממש דומה למישהי ואני לא מצליחה להיזכר מי...
היא בכלל לא דומה פה לעצמה ^^ ואני בעיקרון ממש אוהבת את האיפור הכבד בעיניים אבל בתמונה זה פשוט נראה כמו שני חורים שחורים ועם האיפור הזה והפן היא ממש דומה למישהי ואני לא מצליחה להיזכר מי...
T The £unky §tar New member 20/1/07 #67 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifכנ"ל
R randu New member 20/1/07 #93 אני היחידי שחושב ש.. הבטן שלה יצאה מעוותת בתמונה? אבל הפנים אין עלייה,היא מושלמת.
I IkMfNiY New member 20/1/07 #21 אממ... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif השופטים אמרו לה שלפעמים היא מגזימה ואז הפנים שלה נהיות מכוערות. אבל הן תמיד מכוערות. היא פשוט לא יפה. יעל
אממ... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif השופטים אמרו לה שלפעמים היא מגזימה ואז הפנים שלה נהיות מכוערות. אבל הן תמיד מכוערות. היא פשוט לא יפה. יעל