שרשור תמונות- פרק 11
L loligoth New member 10/2/07 #29 ../images/Emo214.gifפוזה מקסימה. אומנם הצוואר התקצר אבל אני לא מבינה איך השופטים מצפים מהן גם לעשות פוזה יפה ומתאימה וגם לשמור על צוואר וכאלה. אם היא תמתח תצוואר לא בטוח שהפוזה תראה כלכך טוב...
../images/Emo214.gifפוזה מקסימה. אומנם הצוואר התקצר אבל אני לא מבינה איך השופטים מצפים מהן גם לעשות פוזה יפה ומתאימה וגם לשמור על צוואר וכאלה. אם היא תמתח תצוואר לא בטוח שהפוזה תראה כלכך טוב...
L L U Z I A New member 13/2/07 #35 תמונה טובה מאוד../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif *לא אוהבת לתת מחמאות לברי אפילו כשיש לה תמונות טובות*
תמונה טובה מאוד../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif *לא אוהבת לתת מחמאות לברי אפילו כשיש לה תמונות טובות*
ה הטופ מודל הבא New member 9/2/07 #12 פנים אלוהיותתת זו אחת התמונות הכי יפות EVER!! ואני באמת רואה פה קצת דימיון לאנג'לינה ג'ולי רק שניק לדעתי הרבה יותר יפה בצבעים! והעיניים... וואו
פנים אלוהיותתת זו אחת התמונות הכי יפות EVER!! ואני באמת רואה פה קצת דימיון לאנג'לינה ג'ולי רק שניק לדעתי הרבה יותר יפה בצבעים! והעיניים... וואו
M Mp3 GiRl New member 9/2/07 #18 הייתה מתה להיות דומה לאנג'י../images/Emo99.gif + היא נראית ממש הודית פה
D dandush 24 New member 10/2/07 #23 ואלוהית!! מזכיר לי את היופי של טיירה -העור הכהה עם העיניים הירוקות
M MeetLofe New member 10/2/07 #27 ../images/Emo109.gif פשוט מושלמת!אין לי מילים! אחת התמונות היפות העונה
L loligoth New member 10/2/07 #30 ../images/Emo214.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif דאמ. הפנים שלה הורסות! והעיניים האלה... גם הפוזה שלה מעולה. מושלמת.
../images/Emo214.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif דאמ. הפנים שלה הורסות! והעיניים האלה... גם הפוזה שלה מעולה. מושלמת.