ניקול
ה הטופ מודל הבא New member 9/2/07 #13 תמונה יפה.. אבל היא משעממת אותי לא יודע למה השופטים כל כך מתלהבים במיוחד טיירה..! היא באמת מהממת ומגיע לה לדעתי להיות בפיינל 2 אפילו אבל היא לא טופ מודל ממש. יותר ברבי מודל
תמונה יפה.. אבל היא משעממת אותי לא יודע למה השופטים כל כך מתלהבים במיוחד טיירה..! היא באמת מהממת ומגיע לה לדעתי להיות בפיינל 2 אפילו אבל היא לא טופ מודל ממש. יותר ברבי מודל
M Mp3 GiRl New member 9/2/07 #19 היא כזאת יאאאפהה../images/Emo190.gif בתמונה לא ממש אבל היא יפה במציאות
L loligoth New member 10/2/07 #31 ../images/Emo214.gifניקול יפה אבל את התמונה לא אהבתי במיוחד... ממה השופטים מתלהבים כלכך?
L loligoth New member 10/2/07 #32 אני חושבת שהיא כן יצאה יפה... אבל מה הטעם במיליון תמונות אם בכל התמונות היא נראת בדיוק אותו דבר? יש לה הבעת פנים אחת, וחבל.
אני חושבת שהיא כן יצאה יפה... אבל מה הטעם במיליון תמונות אם בכל התמונות היא נראת בדיוק אותו דבר? יש לה הבעת פנים אחת, וחבל.
ה הטופ מודל הבא New member 9/2/07 #16 הפוזה של ברי הכי יפה והפנים של ניק הכי מדהימות וניקול נראית לי כמו המלכות יופי הסתומות האלה.. קיצר לא טופ מודל
הפוזה של ברי הכי יפה והפנים של ניק הכי מדהימות וניקול נראית לי כמו המלכות יופי הסתומות האלה.. קיצר לא טופ מודל