אבל הוא לא יהיה באותו יום..
C Cm 2004 New member 5/11/04 #37 כנסי שניה! אמרתי שיכול להיות מצב שיהיה ת'משחק הזה באיזה יום ואני לא יוכל להשתתף באותו היום! (לא בטוח אבל אני רק אומר שיכול להיות מצב כזה) אז אם אתם רוצות אין לי בעיה להשתתף!
כנסי שניה! אמרתי שיכול להיות מצב שיהיה ת'משחק הזה באיזה יום ואני לא יוכל להשתתף באותו היום! (לא בטוח אבל אני רק אומר שיכול להיות מצב כזה) אז אם אתם רוצות אין לי בעיה להשתתף!
ח חמודה בטירוף2 New member 5/11/04 #39 סבבה!!!...אז יש עוד מישהו שרוצה להצטרף אלינו?..אולי לכל קבוצה יהיה שם..?
כ כריש פטיששש New member 5/11/04 #27 ../images/Emo20.gifאוקי יש כבר 2 קבוצות+המלצה../images/Emo70.gif כדאי לקבוצות לקחת את האייסיקיו או את המסנג'ר של חברי הקבוצה כדי שהם יהיו בקשר|סלולר|
../images/Emo20.gifאוקי יש כבר 2 קבוצות+המלצה../images/Emo70.gif כדאי לקבוצות לקחת את האייסיקיו או את המסנג'ר של חברי הקבוצה כדי שהם יהיו בקשר|סלולר|
ג גלושש New member 5/11/04 #46 ../images/Emo23.gif../images/Emo110.gifאוקי עכשיו באתי ואין לי קבוצה מי רוצה להיות איתי
ג גלושש New member 5/11/04 #48 ../images/Emo23.gif../images/Emo110.gifרוצה להיות איתי../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif
S SuPeR GiRL96 New member 5/11/04 #52 ../images/Emo28.gifגל והילה כנסו גלוש והילוש רוצות להיות איתי? אולי יסדרו לנו קבוצה של שלוש כי לא בא לי להיות הרבה..
../images/Emo28.gifגל והילה כנסו גלוש והילוש רוצות להיות איתי? אולי יסדרו לנו קבוצה של שלוש כי לא בא לי להיות הרבה..
ה המורדת הכי מושלמת New member 5/11/04 #56 חחחחחחחחחחחחחח אנשיםםםם הרגתם אותיייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח