השיר השבועי

Queen for a day

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo41.gifהשיר השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo188.gif

שיר השבוע של גרין דיי:
שיר השבוע לא של גרין דיי:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
להקת השבוע:
דבר מעניין שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: סופ"ש רגוע.

המממ.. כן.../images/Emo110.gif

שיר השבוע של גרין דיי: לא שמעתי גרין גיי השבוע..
שיר השבוע לא של גרין דיי: המממ אני חושבת ש"הקונה מטטה"
קליפ השבוע:לא רואה קליפים!
אלבום השבוע:אין לי מושג.><
להקת השבוע:הממ אין.
דבר מעניין שקרה השבוע: חזרתי לשחק טניס.
ציטוט השבוע:"שלא תדאג עוד עד סוף הימים, תסגל לך תורת חיים"
תמונת השבוע:

אללההההההה

שיר השבוע של גרין דיי:אין שיר השבוע לא של גרין דיי:מחלקת חניקות שוטרים-יהוה יא בן זונה וגם פולי של נירוונה קליפ השבוע:אין!! אלבום השבוע:אוקיי, יש שניים the beatles-abbey road דיר יאסין-דיר יאסין ממש דומים שני אלה, אה? להקת השבוע:דיר יאסין\מחלקת חניקות שוטרים דבר מעניין שקרה השבוע:הופעה אתמול!!! ציטוט השבוע:"התכוננו להופעה עד שהבנו שכולם כאן שמאלנים, לכו תזדיינו" תמונת השבוע:אין!

noagdfan

New member
../images/Emo34.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Church On Sunday שיר השבוע לא של גרין דיי: Teenage- MCR קליפ השבוע: לאדעת. אלבום השבוע: MCR החדש. להקת השבוע: Grun tag דבר מעניין שקרה השבוע: מלא בגדים חדשים שירשתי מאחותי D: ציטוט השבוע: "To know you is to hate you, so loving you must be like suicide"..? תמונת השבוע: אפצ'

WiseL

New member
נושא להודעה

שיר השבוע של גרין דיי: At the Library שיר השבוע לא של גרין דיי: Vandals- An Idia for a Movie קליפ השבוע: אין לי אלבום השבוע: גרין דיי קרפלאנק להקת השבוע: אממממממממממ Rise against דבר מעניין שקרה השבוע: הממממ לא קרו לי דברים מענינים השבוע ציטוט השבוע: אין לי גם :S תמונת השבוע: לא שמההההההההה

עונה

שיר השבוע של גרין דיי: אמממ... American Idiot שיר השבוע לא של גרין דיי: שוב Hurt קליפ השבוע: לא רואה קליפים אבל השבוע ראיתי קצת... American Idiot אלבום השבוע: להקת השבוע: Green Day דבר מעניין שקרה השבוע: מצאתי את המייספייס של בילי ג'ו,אשתו,מייק, טרה (זה עדיין בסימן שאלה) ושל הלהקה עצמה,ובילי ג'ו ואדריאן אישרו אותי.. ציטוט השבוע:מממ....יש של טרה קול שממש הפוצצתי מצחוק כששמעתי אותו,אבל הוא גס...חח תמונת השבוע:

אבל אין להם מייספיס. ../images/Emo12.gif

ברווז אלקטרומגנטי אומר/ת (18:01): מזוייפים. ברווז אלקטרומגנטי אומר/ת (18:01): <: ברווז אלקטרומגנטי אומר/ת (18:01): יש מלללאאא בילי ג'ואים, אדריאניות, מייקים, טרהים, ומה שלא תרצי. ברווז אלקטרומגנטי אומר/ת (18:02): הם סתם משקרים, זה לא הם. [לא, זאת לא אני.]

אין להם מייספיס, ../images/Emo121.gif

כי הם מחקו אותו. >>; וחוצמזה, היא אמרה לי שיש רק לבילי ג'ו מייספיס. [ולאשתו, אבל למי אכפת?] ואני לא יודעת אם להאמין לה או לא, אבל זה מה שהיא אמרה.

hermaioni

New member
XD מצאתי אותו פעם ו

זה באמת הוא חחח ופעם היה לו כינוי של עגבניה או משהו כזה
רק חבל שאיבדתי את הכתובת =\

><" ../images/Emo121.gif

הם מחקו אותו. >> [משהו לא היה ברור בפעם הראשונה שאמרתי את זה?]

kaka is my lifeeeeeeee../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי: הממממממממ... Welcome To Paradise שיר השבוע לא של גרין דיי: Happy Birthday To Me-Vandals קליפ השבוע:לא רואהההה!!!!!111 בעצם... U+UR Hands-Pink גאד, היא כזאת כוסית!! הייתי עושה אותה אלבום השבוע: Live Fast Diarrhea-Vandals להקת השבוע:באזקוקס דבר מעניין שקרה השבוע:חחחחח קורס מד"א בבצפר.. כמה גסויות!!! ואולי.. כולם היו אתמול בהופעה ואני לא?
אה וקיבלתי 92 בהערכת ביניים במת' |חנונית|
ציטוט השבוע: ידיד שלי: "איכס אם אני אעשה החיאה למישהו, אני בחיים לא מנקה לו את ההפרשות!" אני: "תלוי איזה הפרשות..." [
!!111] חחח קורס מד"א=בידור תמונת השבוע:צילמתי וערכתי. זה ממש חמוד:)

השבוע שלי

שיר השבוע של גרין דיי: wake me up when september ends שיר השבוע לא של גרין דיי: כשזה עמוק... בעקבות משהו שקרה לי השבוע הבנתי שכשזה עמוק זה מאוד משפיע עליי... קליפ השבוע: לא יצא לי לראות קליפים השבוע אלבום השבוע: להקת השבוע: גרינדיי
הם הצילו אותי כמה פעמים השבוע ממצב רוח לא משהו. דבר מעניין שקרה השבוע: רבתי עם מישהו שחושב שיש לו כוח עליי. ציטוט השבוע: טוב אני מוכרחה לציין שזה ממש לא עמוק אבל תודו שזה מצחיק. זה מתוך סלאח שבתי: פקיד: שם? סלאח: סלאח שבתי פקיד: מקצוע? סלאח: סנדלר פקיד: כמה ילדים יש לך? סלאח: הרבה פקיד: כמה זה הרבה? סלאח: הרבה פקיד: בערך? סלאח: בערך הרבה תמונת השבוע

למעלה