השיר השבועי

galush29

New member
אני:]

שיר השבוע של גרין דיי:st.jimmy שיר השבוע לא של גרין דיי:אביב גפן-לאן את הולכת 3> קליפ השבוע:נממ..סינרגיה-צועקים על אהבה אלבום השבוע:להפסיק לאכול עוגות[יאאא קניתי ת'דיסק ויובלי ואסף חתמו לי על הפוסטר:]]] להקת השבוע:שייגעצ ומיי כמיקל רומנס דבר מעניין שקרה השבוע:יאא הופעה של שייגעצ=P ציטוט השבוע:"זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים" תמונת השבוע:אין לי כוח לחפש=P

AriellA100

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo98.gif

שיר השבוע של גרין דיי: going to pasalacqua שיר השבוע לא של גרין דיי: staind - it's been a while קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: גרין דיי דבר מעניין שקרה השבוע: טיול שנתי אחרון =/ ציטוט השבוע: "קחי עוד קבב" תמונת השבוע: סופ"ש רגוע.

Queen for a day

New member
../images/Emo68.gifההההההההההההההההה

שיר השבוע של גרין דיי:
/ שיר השבוע לא של גרין דיי:
Wild horses - Rolling stones Black hole sun - Soundgarden True love waits - Radiohead Celec\brity skin - Hole קליפ השבוע:
/ אלבום השבוע:
Celebrity skin - Hole
!!!11 להקת השבוע:
Hole, The rolling stones דבר מעניין שקרה השבוע:
ביקור מדרום הארץ, מסיבת פיג'מות. ציטוט השבוע:
/ תמונת השבוע:
/

shaharr53

New member
עונה../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

שיר השבוע של גרין דיי:st jimmy שיר השבוע לא של גרין דיי:אין קליפ השבוע:the saints are coming אלבום השבוע:לא יודע להקת השבוע:green day דבר מעניין שקרה השבוע:תעודה טובה ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע:אין סופ"ש רגוע.

hermaioni

New member
my weekend :)

שיר השבוע של גרין דיי:redunt שיר השבוע לא של גרין דיי:knights of cydonia קליפ השבוע:liar-TBS אלבום השבוע:panic at the disco the limited edition להקת השבוע:panic! at the disco דבר מעניין שקרה השבוע:הייתי באילת, וקיבלתי את הדיסק של המהדורה המוגבלת !! D::::: ציטוט השבוע:אין >< תמונת השבוע:אין לי כוח, עכשיו חזרתי מאילת XD ותודה לקויין פור אה דיי שפתחה במקומי את השירשור

tai01

New member
שלי

שיר השבוע של גרין דיי: לא שמעתי השבוע גרין דיי שיר השבוע לא של גרין דיי: Welcome To The Black Parade - My Chemical Romance Panic!At The Disco - I Write Sins Not Tragedies קליפ השבוע:לא יודעת איך קוראים לו.... זה שהוא נוסע באוטו ובמקום הגה יש לו קלידים.....הכי מגניב השבוע אלבום השבוע:The Black Parade -MCR להקת השבוע:MCR דבר מעניין שקרה השבוע:לא יודעת חיים משעממים.... ציטוט השבוע:"אל תשבור את הכד הוא ישבר לבד...." סתם שמעתי את זה איפה שהוא.... תמונת השבוע:-->

למעלה