../images/Emo188.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo57.gif../images/Emo201.gif

לאן הלכת ? מג'נון כזה.. אדון עבאס משאיר לכם הודעה שהוא אוהב אתכם, ושאם יקרה לו משהו הוא לא ישכח אתכם. דיברנו עכשיו והוא אמרי לי שהולך לעשות משהו ולא יכול לומר לי מה זה. לעזאזל.. אם לא הייתי יודעת איפה הוא גר, ומה הסכנות האורבות בלילות שם..
לאן הלכת ? אני גם אוהבת אותך מאוד [כן, אפילו אם אתה לא דתי] אללה יחפזכ לאן הלכת ? الله يعينك عزيزي

מה קוטג' ../images/Emo46.gif

יש אנשים שמאבדים חייהם בגלל קוטג' אךךךךךךךךךךךךךךך דיר באלק ע חאלק כשאתפוס אותך...

KingTino

New member
נילי אם את תזיזי את התחת שלך בפורום

תתקשרו לפיקוד העורף רעידת אדמה

NELLY

New member
איי תינו תינו...

אתה חולה על התחת שלי .... מה אתה מבלבל בשכל עכשיו????

אייכככס אני לא אוהב קוטג'

כמה דברים שאני לא מוכן לאכול קוטג' נקניק פסטרמה אפונה בצל גזר (אבל אני אוהב לטעום אותו ולגלות כל פעם...................................................... כמה הוא לטעים) הדבר היחידי שאני תמיד מוכן לאכול זה ספגטי שאר הדברים תלוי במצב רוח שלי והדבר היחידי שאני לא מוכן לשתות זה תה בבוקר אין סיכוי בעולם שאני שותה תה בבוקר

NELLY

New member
אין על קוטג' עם קרקרים.....

רק מייק מבין אותי בקטע הזה!

NELLY

New member
../images/Emo4.gif למה לך הסכנה הזו???

סלימה חייה בסרט...

יותר טוב מהסרט שאת חיה בו

לפי ההודעות שלך בקומונה מסויימת, קל מאוד להבחין בכך. #################### חומה ########################## לא מעניין אותי מה יש לך לומר בנושא. אולי את "קרינה קוסמית" זה מעניין. מצא מין את מינו.

NELLY

New member
../images/Emo124.gifמייקקקק מיק

בוא תביא חיבוק
געגעתי המון המון

למעלה