mike00

New member
איזה נשים?

נתקלתי במסיבת יום הולדת של חברה במישהי שהייתי איתה ביחד בקנדה והיתה צריכה לחזור לארץ,מאז אותה מסיבה "נתקעתי" אצלה יותר משבוע... אם היא שומעת אותך אומר נשים הלך עלי

גם בהבנת הנקרא את לא מוצלחת

ואל תשלחי אותי לישון. אני לא שום קרובה שלך
אלחמדו לאללה רב אלעאלמין.

NELLY

New member
חידה לי אליכם אנשים....

מה אתם מבינים מהמשפט הזה??? ''אולי את "קרינה קוסמית" זה מעניין.'' תבטאי את עצמך כמו שצריך נבין אותך מתוקה...קחי מתנה ממני
בקשר להיות קרובת משפחה שלי...יהיה לך כבוד להיות ממשפחה שלי!!!! (תרגעי בבקשה לא להגיע לקו האדום!!)

אני מבין מזה לצערי...

מי שכתבה את זה, התכוונה בעצם לומר שהדברים שאת כותבת לא מעניינים אותה. אבל אולי הם כן יעניינו מישהו/י בשם "קרינה קוסמית", שנמצאת בקומונה מסויימת? אין לי מושג איזו קומונה ומי זה/ו "קרינה קוסמית"... #################### חומה ########################## את זה לא הבנתי. אולי זו מחאה נגד גדר ההפרדה?

לא יודע

מי ביקש ממני לבוא איתו אז לבשתי מעיל וקובע כדי שלא יזהו אותי אפילו דיברתי כמו הבדואים שחיים בשכונת רכבת וחזרתי הסיכון עבר זהו

לא זה לא התימני שבתוכי

אני לעזאזאל תמיד כותב קובע לא יודע למה תמיד זה יוצא לי אני יודע שזה קובע אבל אני בכל זאת כותב קובע

מה זה לעזאזל

אי סדר טוטאלי. אני הלכתי למיטה ואולי אתצפת עליכם משם. LOVE YOU מחר שוע'ול .. לילה טוב חבאייב

שכונת רכבת..... מזכיר לי נשכחות..../images/Emo4.gif

אני ואשתי כשהיינו עוד סטודנטים, הגענו פעם בערב לאיזו חתונה של קרובי משפחה שלה, בבאר יעקב אם אני זוכר נכון..... לא היה לנו רכב, והתכוונו לחזור לחיפה ברכבת האחרונה מלוד. קיצר, הגענו לתחנה לפני הזמן, ונעמדנו ברציף מס' 2 שהיה כתוב עליו "רכבות לכיוון צפון"... פתאום מגיעה רכבת שלא כתוב עליה כלום, עוצרת ברציף מס' 4 - ועוד לפני שהספקנו לשאול מישהו האם זו הרקבת האחרונה לחיפה - היא ברחה לנו
רכבת אחרונה להזכיר לכל מי ששכח..... מיותר לציין שבאותו רגע קיללתי בערך כמו אבו-אמג'ד.... ("ינען אבוק, ערס אבן ערס אבן סיתי ווסיתין שורמיי" למי שלא מכיר...) אז יצאנו החוצה, והתברר שגם אוטובוס כבר לא היה.. מזל שליד התחנה חיכו כמה נהגי מוניות נחמדים, ואחד מהם לקח אותנו לת"א, שם עוד היו רכבות לחיפה באותה שעה...... אחחחחחחח.... רק רקבת ישראל

NELLY

New member
../images/Emo12.gif''רקבת''??? חחחח עופר ???

סמפטומים ערבים מתחילים לחלחל בך????

אני לא מבין

יעני רק בשבילי כתבת רקבת ולא רכבת איזה חמודה עופרה שלי ובשכונת רכבת גם צילמו את הקליפ של כאנולדתי של ה DAM ובאותו יום שצילמו את הקליפ התחילה הבעיה שלי ומאז אני מעדיף לא להיכנס לשם וגם שעצרתי איזה פרוייקט באותו יום באותו יום עמותת אלון רצתה לשים שמה נדנדנות בשביל הילדים וכאלה אבל אחרי הבעיה שלי המשאית שהביאה את הנדנדות חזרה למקום ממנו באה והיה שמה גם אנשים שציירו על הסלעים הגדולים שהעירייה הניחה במקום של הבתים ההרוסים בשכונה אך גם זה הופסק באמצע וכולם הלכו הביתה ורק הDAM נשארו לצלם ואחרי זה הלכו הביתה

KingTino

New member
נפש

אולי תפתחי גרופ בפייסבוק תחת הכותרת " תנסו להבין אותי"

למעלה