בוקר טוב לכולם!

זיוו2

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

עכשיו חזרתיי מהבצפפרר
היהה מצחיק במתמטיקה סתם למדנוחומר חדש דיי קל.. ואז היה לי חנ"ג ושיחקנו כדור-עף ואז עיקמתי תאצבע אככ זה כאבב
ואז הלכתי לשטוף והמים היו קפואיםם ועשיתי מלא נקודות בסוף ניצחנו ואלה שהפסידו היו צריכים לעשות 5 סיבובי ריצה חחחח מסכננים
ואז היה לי היסטורייה והתבטל והייתה מורה מחליפה אבל לא נכנסתי סתם ישבנו בחוץ ואז איזה אחד עבר לידנו ואז הוא אמר כזה לחברה שלי את גדולה את צריכה לעשות דיאטה והיא מזה נעלבה ממנו לי הוא אמר את יש לך עינייםםם מהממותת כמו של חתולה חחח ולכל אחד היה לו טענות חצוף!!!

../images/Emo28.gif אוייש מסכנה הילדה../images/Emo10.gif

בבלעע שונאת אנשים שמעבירים ביקורת ולא מסתכלים על עצמם זה לא נעים

limor132

New member
צהרייםם..../images/Emo13.gif

היייייייייייייייייייייייייייי:]] אני בחדר מחשבים.. עם הדס (כפרעליה:)) קיצרר אני חוזרת הביתה ב-4:( נצטרך לשרוד.. שיהיה לכם יומטוב:)
לימור.

TOUSH

New member
תהנו בננות וזיכרו תמיד אפשר להבריז

ד"ש להדסי

זיוו2

New member
"תהני" ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

ומרי ד"ש לדסושש גם ממני
ותגידי לה שאני אוהבת אותה המוןןן

זיוו2

New member
יווווו ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

אתם לא מאמינים הילד הזה שאוהב אותי הוא כתב בלורד על השולחן זיו מרציאנו+אריאל אזולאיי יאא חוצפן עשה אותנו גם חברים עכשיוו יאללהה בעעע שלא יאהב אותייי הואא כזה מעצבן הוא כל הזמן רואהה אותי בבצפר מחייך אלי ואני לא מחייכת אליו דווקא
שירושש
shirki love agamush אמרה לי למסור לכם שהיא נסעה והיא מתגעגעת והיא תכתוב בערב על כל הימים...

זיוו2

New member
לא הוא אוהב אותי..../images/Emo20.gif

בהתחלה הוא פתח אייסיקיו ורשם "המאהב של זיו מרציאנו" ולא גילה לךי מי הוא ועכשיו הוא גילה והוא מזה מכוער והוא כל היום חופר ליי

למעלה