הפינה השבועית

Just Me173

New member
עונה!!

שיר השבוע של באסטד: Sleeping With The Light On שיר השבוע של סוד: Two Princes שיר השבוע לא של סוד או באסטד: Matt Willis- Broken Mcfly - MR.Brightside McFly - Silence Is A Scary Sound Darren Hayes - Dirty Mcfly-too close for comfort Blink 182 - I Miss You Blink 182 - What's my age again New Found Glory-Ending in Tragedy אלבום השבוע: Busted- A present for everyone משפט השבוע: אממ.. אין
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:---->

m i c k e y 15

New member
יוווווווווווווו

New Found Glory-Ending in Tragedy שיר שולטטטטטט!!!! חולה על הלהקה הזאתי
והשיר הזה השיר הכי יפהה וגםMcFly - Silence Is A Scary Sound

HoFiT592

New member
גמני גמני!

שיר השבוע של באסטד: sleeping wite the light on שיר מדהים! שיר השבוע של סאן אוף דורק:בקושי שמעתי אותם השבוע *מתביישת לעצמי* שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Bullet for My Valentine-all these things i hate mcfly-Mr.Brightside McFly - Silence Is A Scary Sound Green Day - Jesus Of Suburbia אלבום השבוע:אין אחד במיוחד... משפט השבוע: "Sha's\He's freaking me out"- אני אומרת את זה על כל האנשים המוזרים שאני פוגשת ומכירה... סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:רקע מושלם שהחברה המושלמת שלי הכינה לי

HoFiT592

New member
גמני גמני!

שיר השבוע של באסטד: sleeping wite the light on שיר מדהים! שיר השבוע של סאן אוף דורק:בקושי שמעתי אותם השבוע *מתביישת לעצמי* שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Bullet for My Valentine-all these things i hate mcfly-Mr.Brightside McFly - Silence Is A Scary Sound Green Day - Jesus Of Suburbia אלבום השבוע:אין אחד במיוחד... משפט השבוע: "Sha's\He's freaking me out"- אני אומרת את זה על כל האנשים המוזרים שאני פוגשת ומכירה... סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:רקע מושלם שהחברה המושלמת שלי הכינה לי
.. http://img482.imageshack.us/img482/5808/untitled1copy7yj.jpg

HoFiT592

New member
פאק זה שלח פעמיים...

אבל רק בשני יש את הקישור לרקע [?!]

עונה=][=

שיר השבוע של באסטד: She Wants To Be Me שיר השבוע של סאן אוף דורק: Two Princes שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:Shayne Ward - That's My GoaL אלבום השבוע: ------- משפט השבוע:------ סמיילי השבוע:=][= תמונת השבוע: חח אני פשוט חולה על מה שאחי עשה בשיער...

LovE BuSTeD

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד:אין שיר השבוע של סאן אוף דורק:murdred in the mosh שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:my hump----beep אלבום השבוע:אין משפט השבוע:אין סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:אין

לושהה

New member
ME ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד
: Fall at your feet
שיר השבוע של סוד:
שיר השבוע לא של באסטד או סוד: Simple plan- Me Against the world Simple plan- Promise Simple plan- One Blink 182- I miss you
אלבום השבוע: השני של סימפל
משפט השבוע: At this moment, there are six billion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand six hundred seventy one people in the world. Some… are running scared. Some… are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes…All you need is one
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: מאטיי
מאוהב|
וזהווו

m i c k e y 15

New member
Me Against the world בול

שמעתי את השיר הזה אתמול בסדרה מכושפות..וישר ידעתי שזה סימפלל! חולה על השיר הזה!

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: over now שיר השבוע של סאן אוף דורק: sick שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: chills in the evening אלבום השבוע: wonderland משפט השבוע: "מי שאני אוהבת- יודע..מי שאני שונאת-מרגיש!!" סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: אין לי כוח לשים
אולי בערב

lollipop1

New member
שבתי..... לבנתיים :)

שיר השבוע של באסטד:Falling For You שיר השבוע של סאן אוף דורק:Boyband שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: fall out boy- Sugar, We're Going Down blink 182- i miss you pink floyd- Wish You Were Here the all american rejects- Swing Swing plain with t`s- Hey There Delilah אלבום השבוע: אין משפט השבוע: what the fuck?! סמיילי השבוע: כרגיל
תמונת השבוע:

shanibu

New member
אני עונההההה

שיר השבוע של באסטד: air hostess שיר השבוע של סאן אוף דורק: thunderbirds שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:welcome to my life-simple plan אלבום השבוע:black eyed peas - elephunk משפט השבוע:"חכו חכו" (רוחל'ה קשתי נועם
) ועוד אחד שצ'ארלי אמר כשבאסטד שרו את that's entertainment ברדיו והם התחילו לצחוק אז הוא אמר "the listeners are still listeninig" או משו כזה ואז מאט וג'יימס
התחילו לצחוק עליו...=P סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

adida179

New member
עונה..

שיר השבוע של באסטד:britney שיר השבוע של סאן אוף דורק:slacker שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:רבות הדרכים-דניאל סולומון. אלבום השבוע:room on the 3 floor-mcfly משפט השבוע:we are the mcflotz[עזבו....] סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:רופ רופ.

למעלה