משחק הפיות יוצא לדרך כל אחת ממשתתפות המשחק בבקשה להעלות את הפייה היא קיבלה משותפתה למשחק.
S smady a New member 16/7/06 #1 ../images/Emo189.gifמשחק הפיות יוצא לדרך../images/Emo189.gif כל אחת ממשתתפות המשחק בבקשה להעלות את הפייה היא קיבלה משותפתה למשחק.
../images/Emo189.gifמשחק הפיות יוצא לדרך../images/Emo189.gif כל אחת ממשתתפות המשחק בבקשה להעלות את הפייה היא קיבלה משותפתה למשחק.
A aliner New member 16/7/06 #13 והנה הפיה מסמדי יפה וצבעונית! ועל חגורתה תלויה פיה קטנה, מעין קמע חמוד. סמדי תודה רבה על ההשקעה!!! אלין.
והנה הפיה מסמדי יפה וצבעונית! ועל חגורתה תלויה פיה קטנה, מעין קמע חמוד. סמדי תודה רבה על ההשקעה!!! אלין.
Y yael aviv New member 16/7/06 #5 הפיה שקבלתי מאירית הנה יצירת המופת שקבלתי מאירית. הבן שלי קורא לה פיית היער. היא כל כך יפה שזה כואב.........
הפיה שקבלתי מאירית הנה יצירת המופת שקבלתי מאירית. הבן שלי קורא לה פיית היער. היא כל כך יפה שזה כואב.........
A aliner New member 17/7/06 #28 סלוש! סליחה על האיחור בהתייחסות. הפיה שלך מאוד מאוד מאוד מיוחדת. איזה יופי! איזה כיף לSימה!!!!
S smady a New member 17/7/06 #29 סלסימה הפייה שלך מיוחדת .סימה סיפרה לי שקיבלה ממך פייה מיוחדת. עכשיו אני רואה.
י יפצוקית1 New member 17/7/06 #16 אכן יצירת מופת, פיה פשוט ../images/Emo12.gif אירית כבר אין לי סבלנות להמתין עד שבוע הבא לסדנא אבל הסבלנות תשתלם בסוף
אכן יצירת מופת, פיה פשוט ../images/Emo12.gif אירית כבר אין לי סבלנות להמתין עד שבוע הבא לסדנא אבל הסבלנות תשתלם בסוף
ע עלמה7 New member 16/7/06 #9 הנה הפיה המדהימה שקיבלתי מ- emuna הצילומים עושים לה עוול - ממש קשה לתפוס את היופי הצחור הבוהק שלה במצלמה.
הנה הפיה המדהימה שקיבלתי מ- emuna הצילומים עושים לה עוול - ממש קשה לתפוס את היופי הצחור הבוהק שלה במצלמה.