איזו פיה חלומית, באמת יפה וצחורה.
E e m u n a New member 17/7/06 #18 אוי, הלך לה לאיבוד הכוכב מהכתר ../images/Emo13.gif והנה פיונית אדמונית מעלמה7
S smady a New member 17/7/06 #22 ../images/Emo45.gifחייבת לציין שכל אחת לקחה את הפיות למקום משלה. כולן מיוחדות ויפות. כל הכבוד .
א אירית דולמן New member 16/7/06 #14 ../images/Emo189.gif../images/Emo140.gif יעל אביב אני אחזור הביתה היום מאוחר מאד אחרי שיצאתי מאד מוקדם ולכן לא אצליח להעלות את הפיה ששלחת לי. העלה אותה דבר ראשון מחר בבוקר. מתנצלת מראש.
../images/Emo189.gif../images/Emo140.gif יעל אביב אני אחזור הביתה היום מאוחר מאד אחרי שיצאתי מאד מוקדם ולכן לא אצליח להעלות את הפיה ששלחת לי. העלה אותה דבר ראשון מחר בבוקר. מתנצלת מראש.
א אירית דולמן New member 16/7/06 #15 ../images/Emo99.gif ורציתי גם להחמיא לכל הפיות שעלו עד כה כולן מקסימות.
ט טלושקלה New member 17/7/06 #17 ../images/Emo82.gifבנות מוכשרות שרשור הפיות יפה ומעניין איך הפיות שונות אחת מהשניה בדיוק כמו שכולנו שונות וזה היופי שבדבר
../images/Emo82.gifבנות מוכשרות שרשור הפיות יפה ומעניין איך הפיות שונות אחת מהשניה בדיוק כמו שכולנו שונות וזה היופי שבדבר
י ים כחול New member 17/7/06 #23 פיות נפלאות אחת אחת ../images/Emo99.gif|../images/Emo99.gif וכמו שאמרת סמדי כל אחת באמת לקחה את הפיה למקום משלה תל אביב , ירושלים , מודיעין , ועוד.. תרתי משמע ... מדהימות ומיוחדות אהבתי מאד
פיות נפלאות אחת אחת ../images/Emo99.gif|../images/Emo99.gif וכמו שאמרת סמדי כל אחת באמת לקחה את הפיה למקום משלה תל אביב , ירושלים , מודיעין , ועוד.. תרתי משמע ... מדהימות ומיוחדות אהבתי מאד
ה הרבנית קוקיה New member 17/7/06 #24 ../images/Emo99.gifYYY פיות מקסימות ממש כל אחת שונה מרעותה. יפות אחת אחת. כל הכבוד
ה הצבעים של קשת New member 17/7/06 #27 nukke- תראי את הפיות שאני שלחתי לך (אני לא צילמתי אותן אז אני סומכת עליך )
א אירית דולמן New member 17/7/06 #30 זאת הפיה שקיבלתי מיעל אביב פיה מקסימה ויש לה גם תינוק קטן. תודה יעל וסליחה על האיחור בהעלאת הפיה לפורום.
זאת הפיה שקיבלתי מיעל אביב פיה מקסימה ויש לה גם תינוק קטן. תודה יעל וסליחה על האיחור בהעלאת הפיה לפורום.
S Sימה New member 17/7/06 #36 פיקפאו ויאמה ---אור מבקשת למסור : היא לא ליד מחשב ולכן לא יכולה לשרשר את הפיות שלכן, מיד כשתוכל תשרשר אותן. Sימה בשם אור
פיקפאו ויאמה ---אור מבקשת למסור : היא לא ליד מחשב ולכן לא יכולה לשרשר את הפיות שלכן, מיד כשתוכל תשרשר אותן. Sימה בשם אור
א אור224 New member 17/7/06 #37 הייייייי בנות ,אני מצטערת שאני לא כאן בימים האחרונים,,, אני משרשרת את 2 הפיות המקסימות שקיבלתי מפיפקאו ויאמה. ושוב, מתנצלת שוב, על שאני לא כאן בימים האחרונים.
הייייייי בנות ,אני מצטערת שאני לא כאן בימים האחרונים,,, אני משרשרת את 2 הפיות המקסימות שקיבלתי מפיפקאו ויאמה. ושוב, מתנצלת שוב, על שאני לא כאן בימים האחרונים.
א אור224 New member 17/7/06 #39 הפייה הראשונה מיאמה ,השנייה מפיפקא שתיהן נפלאות ואני אוהבת אותן מאודדדד.-תודההההההההה סימוש, תודה שעידכנת את הבנות-
הפייה הראשונה מיאמה ,השנייה מפיפקא שתיהן נפלאות ואני אוהבת אותן מאודדדד.-תודההההההההה סימוש, תודה שעידכנת את הבנות-