שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo189.gifשיר השבוע../images/Emo189.gif

מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם?

loner in love

New member
אני אענה לעצמי

coz no one else does מהו שיר השבוע שלכם? Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies Panic! At the Disco - London Beckond Songs About Money Written By Machines Panic! At The Disco - The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage [כהכה די התמכרתי אליהם] Orphaned Land - Beloveds Cry מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? She Falls Asleep מהו אלבום השבוע שלכם? Yellowcard - Lights & Sounds מהו משפט/בית השבוע שלכם? המון משפטים מהשירים של פאניק! שכתבתי למעלה מהו סמיילי השבוע שלכם?

אוווווו../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo80.gif

אני רואה שאני לא היחידה שהתמכרה לשולטים האלה!
להקה מעולה הם שירים בהחלט מדהימים!
חרשתי עליהם כל כך הרבה בשבועיים האחרונים! להקה מדהימהההה!
בא לי הופעה שלהם!!!

loner in love

New member
הם אכן שולטים

ואכן הופעה שלהפ תבוא לי מעולה כרגע
האמת שאני מכירה רק את השירים שכתבתי הורדתי את הדיסק אבל לא יצא לי לשמוע חע

m i c k e y 15

New member
גם אני מתה עליהם אבל יותר יותר על

YELLOWCARD השולטיםםם ברמותת אין אין..והשיר אני חורשת עליו..חח זה כתוב לי במה שאני רשמתי

../images/Emo192.gifלה לה לה לה../images/Emo192.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? פוווו יש הרבהההה: Panic! At The Disco - Nails for Breakfast Tacks for Snacks Panic! At The Disco - Its Time To Dance The All American Rejects - Dance Inside The All American Rejects - Top Of The World The All American Rejects - The Last Song Fightstar - Waste A Moment Fightstar - Mono Jimmy Eat World - Hear You Me Him - Wings Of A Butterfly Him - Join Me Him - In Joy And Sorrow SOD - Littel Things Green Day - Jesus of Suburbia American Hi-Fi - Vertigo Stereophonics - Dakota
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Don't Know Why
מהו אלבום השבוע שלכם? אין אחד ספציפי....
מהו משפט/בית השבוע שלכם? I've started up the clocks" It's time I left behind And everything we've lost "....Disappears
מהו סמיילי השבוע שלכם?

bustedit

New member
אעאע../images/Emo99.gif

Jimmy Eat World - Hear You Me!!
שיר כ"כ כ"כ יפההה

sap sapir

New member
אניאניאניאני

מהו שיר השבוע שלכם? היי פייב - קטן זה הכי כיף בעולם היי פייב - עומד על צוק היי פייב - אני אוהב אותך היי פייב - יום מעונן The Best Day of My Life-jesse mccartney Someday-Britney Spears
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Too Close For Comfort
מהו אלבום השבוע שלכם? wonderland
מהו משפט/בית השבוע שלכם? לספר אגדות לפחד ממכשפות ואז פתאום לבוא ולמשוך לך בצמות
מהו סמיילי השבוע שלכם?

sap sapir

New member
חחחחח

אני וחברות שלי החזרנו אותם לחיים יום שישי פשוט התחלנו להוריד את השירים שלהם והחלטנו שהם חוזרים להיות ביחד חחחח

m i c k e y 15

New member
jesse../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יווו קלטו..אני תמיד ומעולם הייתי מאוהבת בג'סי ומי שמכירה אותו יודעת שהוא חתיך עולמי ברמות..ואני חולה על דאגי יותר ממנו שזה מטורף! בשבילי זה מטורףף

just jenny

New member
../images/Emo205.gif mine../images/Emo196.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Eminem- When I'm Gone Son Of Dork- Murdered In The Mosh Son Of Dork- Boyband 30 Seconds To Mars- The Kill Shkira- Don't Bother SHAYNE WARD - THAT'S MY GOAL JAMES BLUNT - GOODBYE MY LOVER הראל מויאל- ואז תבואי
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Nothing
מהו אלבום השבוע שלכם? ---
מהו משפט/בית השבוע שלכם? "פתאום בא עירקי... בום!! אין עירקי..." חחחחח אוי אהבתי.. עזבו לא תבינו
מהו סמיילי השבוע שלכם?-
כי אני כזאת:] סתם סתם. שבוע טוב לכולם!

loner in love

New member
ג'ני :|

030 seconds to mars? אני לא היחידה שמכירה אותם בארץ?! [חוץ מכל החברות שלי שעשיתי להן שטיפת מוח] הידד!
מאיפה את מכירה אותם?

just jenny

New member
גם ממך../images/Emo6.gif

חחחח חכמהXDD את לאזוכרת ששלחת לי פעם אתר עם איזה שיר שלהם? חחחח כולך התלהבתXDDD להקה טובה
תודה

loner in love

New member
../images/Emo122.gif

את יודעת לכמה אנשים שלחתי את האתר הזה? מאיפה אני זוכרת

למעלה