שיר השבוע

Hip Hop star

New member
שלי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם?all i wanna do-דני מינוג wondering child-פאנטום האופרה יום אחד-מורן גמליאל כמו בלדה-האחים והאחיות cater 2 u-דסטניז צ'יילד carry her-פייטסטאר מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Memory Lane מהו אלבום השבוע שלכם?אין... מהו משפט/בית השבוע שלכם?"מה הקשר שלי לזה?אתה רוצה דקירה בתחת?!" "צמצם,למה אתה בא לי לא טוב" "אתה חמוש אתה!" "סדר לית'בחור" מהו סמיילי השבוע שלכם?
|דיג|

m i c k e y 15

New member
../images/Emo189.gifשלי../images/Emo189.gif../images/Emo210.gif

מהו שיר השבוע שלכם?
אממ יש הרבה
sod-little thing sod-sick funeral for a friend-street car yellowcard-lights and sounds blink 182-mutt busted- year 3000 the killers - Mr Brightside The Distillers - Beat Your Heart Out
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
אממ..Mcfly - Pinball Wizard McFly- Obviously
מהו אלבום השבוע שלכם?
The All American Rejects-Move Along מהו משפט/בית השבוע שלכם? It's sad In your eyes I'm just one of the guys I'm so into you You don't have a clue There's nothing you can do to stop me now מהו סמיילי השבוע שלכם?
תמונההה
הכתף ש'ק

McflyRule

New member
../images/Emo192.gif אני!!../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע שלכם? sick/son of dork
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? all about you
מהו אלבום השבוע שלכם? SOD
מהו משפט/בית השבוע שלכם? i hate to break it but it's true .fifteen minutes we'll be through and i won't have to talk to you (boyband של SOD
)
מהו סמיילי השבוע שלכם?

may90

New member
חק'כיק'חגכיחג

מהו שיר השבוע שלכם? המ יש הרבה.::::: Panic! At the disco - I Write Sins Not Tragedies Bullet For My Valentine - All These Things I Hate POD-Boom Incubus - Sick Sad Little World מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם? מורנינג ויו- אינקובאס
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אין
מהו סמיילי השבוע שלכם?

may90

New member
אינקובאס ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

וPOD
חעחע אהבתי את POD בכיתה ו' בערך בגלל השיר alive ועכשיו שוב בגלל השיר בום ^^

Bleed for Me

New member
עונה

מהו שיר השבוע שלכם? Kelly Clarkson-Hear me New Found Glory- I Don't Wanna Know Hanson - This Time Around Story Of The Year-Until The Day I Die Son of Dork-Sick American Hi-Fi - Another Perfect Day HIM - Rip Out The Wings Of A Butterfly Bowling For Soup - Almost מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?TCFC מהו אלבום השבוע שלכם?New Found Glory-Catalyst,SOD-Weicome to loserville מהו משפט/בית השבוע שלכם? בלי עורך הדין שלי, הייתי עדיין בבית הכלא. זה הולך הרבה יותר מהר כששני אנשים חופרים. מהו סמיילי השבוע שלכם?

עונהה

מהו שיר השבוע שלכם?Breath (2AM) STOP CRYING YOUR HEART OUT, Eddies song מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?SIASS מהו אלבום השבוע שלכם?music from the o.c mix 5 מהו משפט/בית השבוע שלכם?But my god is so beautiful when the boy smiles מהו סמיילי השבוע שלכם?

vered131

New member
שללי :]

מהו שיר השבוע שלכם? Fall ouy boy- sugar were going down
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? I'll be OK ו- That girl
מהו אלבום השבוע שלכם? של סאן אוף דורק
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אמ.. אין
מהו סמיילי השבוע שלכם?

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif יאפ.

מהו שיר השבוע שלכם? נאמפ.. אבריל לאבין- נובאדיז הום
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? -- מהו אלבום השבוע שלכם? -- מהו משפט/בית השבוע שלכם? -- מהו סמיילי השבוע שלכם?
,
,
,
תנקיו

DesertRose7

New member
../images/Emo199.gif

מהו שיר השבוע שלכם? jason marz - geek in pink Funeral For A Friend - History Oasis - The Importance of Being Idle Story Of The Year - Sidewalks The Starting Line - Best Of Me מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? לא שמעתי.. מהו אלבום השבוע שלכם? Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am,That's What I Am Not - משובח
מהו משפט/בית השבוע שלכם? I thought a thousand million things that I could never think this morning Got too deep, but how deep is too deep? מהו סמיילי השבוע שלכם?
.. זה לא שאני אוהבת אותו. .זה פשוט שהשטן אוהב אותי בזמן האחרון

may90

New member
Arctic Monkeys...

הם אלה ששרים איי בט ט'אט יו לוק גוד און דה דנס פלור? אם כע הם שולטים ^_^ פעם שרתי את זהל יד חברים כשזה היה בטלויזיה והשלט היה אצלי. כולם צחקו עליי >< [לא בגלל השירה, בגלל השיר]

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

שולטים ברמות! בכמה ימים האחרונים MTV2 בכלל חורש הופעות שלהם - תציצי

למעלה