welcome!!! ברוכה הבאה אני שגב בן 14 רוכב קפיצות במרחב הפתוח כ''ש השתלבות מהירה....
S segev 007 New member 13/3/07 #19 welcome!!! ברוכה הבאה אני שגב בן 14 רוכב קפיצות במרחב הפתוח כ''ש השתלבות מהירה....
R Ruf Lil RusGal New member 13/3/07 #22 שלווום../images/Emo13.gif אממ... אני גל גם בת 14 וחצי אני גרה ברשפון (איפה שג'וקי) אבל רוכבת ווסטרן בגליל ים! יש לי חצי פנסיון על בלו (לוקה) ואני מתחרה העונה בריינינג!!!!D= התמכרות נעימה!!! (תאמיני לי שזו התמכרות...)חחח
שלווום../images/Emo13.gif אממ... אני גל גם בת 14 וחצי אני גרה ברשפון (איפה שג'וקי) אבל רוכבת ווסטרן בגליל ים! יש לי חצי פנסיון על בלו (לוקה) ואני מתחרה העונה בריינינג!!!!D= התמכרות נעימה!!! (תאמיני לי שזו התמכרות...)חחח
H horses my life New member 13/3/07 #23 שאלוםםם ברוכה הבאה אני יאנה 14 ושבועיייםם רוכבת ווסטרן באורוות יטבתה...חופש היתה שם רוכבת על דיילייט שכבר חזרה לעשות קנטריםם בזכותיי... והתמונה שלה התמונה די ישנה... השתלבות נעימה
שאלוםםם ברוכה הבאה אני יאנה 14 ושבועיייםם רוכבת ווסטרן באורוות יטבתה...חופש היתה שם רוכבת על דיילייט שכבר חזרה לעשות קנטריםם בזכותיי... והתמונה שלה התמונה די ישנה... השתלבות נעימה
ה הלוחש בשחור New member 13/3/07 #24 ברוכה הבאה אני זיו בן13.5 רוכב שנתיים רכיבה מערבית פלזר עם צוקי ואני רוכב בקיבוץ נען ויש שם אחלה אנשים
ברוכה הבאה אני זיו בן13.5 רוכב שנתיים רכיבה מערבית פלזר עם צוקי ואני רוכב בקיבוץ נען ויש שם אחלה אנשים
ס סוסונת Nשוגעת New member 14/3/07 #29 ברוכה הבאה ../images/Emo8.gif איך את מוכרת ליי אממאא ספיר בת 13..