שרשור השלמות סופ"ש

חניניתה

New member
לי היה 4 ימים בין הצבא לתיכון..

ממש לא הספקתי לנוח בהם.. אם כבר הזמן המנוחה האמיתי הוא אחרי הצבא! פתאום היתי בנאדם בלי כלום!! בלי שום דאגה! בלי שום ציפיה לכלום! זה היה זמן חופש בלתי מוגבל!! עד שאני החלטתי להתחיל לעבוד ולהפסיק להתבטל. (לקח לי שלושה חודשים להבין את זה)

לי יש חצי שנה של הפסקה

ואז יהיה לי הרבה זמן לנוח אבל אני אתחרפן בבית אז אני בטח אעבוד או משהו כזה.

חניניתה

New member
כן, חצי שנה זה הרבה..

אבל תקחי לך קתצת חופש.. שתרגישי את ההפסקה מהלימודים לצבא

TuTiiRay

New member
בסוף השלמתי אתמול 103+104 ../images/Emo151.gif

תכף אני אראה את 105, וסופסוף אני מסיימת עם הפערים האלה. נמאס לי מאן! אז לגבי אירועי הפרקים האחרונים שהשלמתי, קודם כל - ולה חזרה לעצמה, תודה לאל. לא סבלתי אותה בתור נערת "נה"
אין לי שם לזה
היא הפושעת, שאומרת גטה וטרונקו, והולכת עם השיער פזור כל הזמן. סופסוף, נמאס היה לראות אותה עם חולצות מכופתרות ועקבים וקוקו. פתאום קלטתי את הפרדוחה בצורה חזקה. פשוט אחרי שעבר כ"כ הרבה זמן שכחתי מזה שתאו לא שייך לתקופת מנדליי והוא לא יכול לחזור איתם, ואז קלטתי שהיי.. תאו לא מהתקופה ההיא.. מלודי ואמאדו יחזרו לעבר.. אז אמאדו הוא פרדוחה רציני, כאילו הוא נדפק לגמרי. מתי הוא יוולד? ואם הוא פשוט ימשיך לגדול עד 2030 מתקופת מנדליי, אז הוא יהיה בגיל של אבא שלו כשהוא יפגוש אותו? לעזאזל עם הסיבוכים האלה אני לא מבינה מה קורה. והנרד שבעצמו פרדוחה, וגם הורס לי את לוקפי
איזה חמודים שסופסוף הם חזרו
חחחח : לוקה : "אל תתנגדי" טפי : "אבל אנחנו בתנועת ההתנגדות"
איזה חמוד הנגרי איך הוא השתנה
ואני מרחמת על הפז'סיטו שלי, אני זוכרת את הימים שלו בקרן ב' , שהוא היה כזה ביישן ומסכן וכאפה.. ועכשיו הוא פשוט מאבד את השפיות וזאת לא אשמתו
דווקא לו המסכן מכווולם מגיע העונש הזה? אבל כמו שאמרתי , איזה ברירה יש
אתם מדמיינים את רמה או טצ'ו בתור ג'יי ?
אס און דליריו מאןןןןןןן . היו עוד קטעים מצחיקים.. עם הכלבה שהייתה בהריון, "תנשמי ביחד איתי"
ואח"כ שסימון וטיאגו התגלחו בשירותים , שזה גם מהחיזיון ומר נכנסה : "בחיי אחותך! עוד חיזיון!"
טיאגו כזה :"לא אין יותר חזיונות" , והיא : "אה כן, אז מה יבוא עכשיו אחרית הימים?! סוף העולם?!"
משהו כזה. ולכל הרוחות , גם כן מנהיג בחרו. אלף פעם ביקשו ממנו, לשמור על אספרנסה!!!!!!!!!! אז כשכולם נמצאים והיא נעלמת הוא אומר : "בטח היא עושה מה שהיא תמיד עושה" ? מה זה התירוץ הדפוק הזה. וזה לא יפה שאחרי שהיא חפרה חודשים בשבילם אף אחד לא סופר אותה. ונו באמת.. לתת לטצ'ו לשיר את y asi sera ? המוח שלי עדיין בטראומה מהעונה הקודמת. "סומטההההה סומטהההה סומטההההה סומטהההההההההההה"
.

MTS17

New member
אני חושבת שהקטע עם הופי ../images/Emo55.gif

זה בגלל שחימנה הייתה חולה וזו הייתה הדרך היחדה להעלים אותה לכמה פרקים

didalf

Well-known member
../images/Emo45.gif ../images/Emo109.gif

אמאדו הוא באמת פרדוחה בעייתי ביותר

MTS17

New member
103 ../images/Emo55.gif

אני אוהבת את הרגעים של האחיות של מאר וטפי
בכלל הם הצחיקו אותי בלידה של מינה "השתילו צ'יפ של וטרינרית בתכנות מחדש?" "מזל טוב אתה סבא פרצ'ו"
הם גם עשו פרסומת לעצמם למקרה שמשהוא פסיפס שהם הוציאו ספר
לאון ולוס היו חמודים לוס חזרה בדיוק על הסיפור שלה לנעול את הילדה שלה בבועה, לשקר לעומת כריסטובל שלקח רק את הטוב מהילדות הלא פחות משוגעת שלו
ומוזר לי לחשוב שאחרי שהסידרה "תיגמר" לא הכול יהיה קל והם יחיו בעושר ואושר טצ'ו וחסמין ילדו את אליי ויהיו בכלא 13 שנה אהבתי מאוד את המונולוג שלהם הוא הזכיר לי שלאליי היה מונולוג על סיפורים לא? שאתה קובע את הטון של הסיפור שלך כמו לוס וכריסטובל שלכל אחד הייתה ילדות מטורפת לוס חזרה על הטעיות עם השקרים והNE וכריסטובל לקח רק את הדברים הטובים מהילדות שלו הנה השיר המלא בלי דיבורים http://www.youtube.com/watch?v=cBiyrsNGH_w עדיין לא מאמינה שהורידו אותו

למעלה