The Sharpest Weekend

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo189.gifThe Sharpest Weekend../images/Emo190.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
תמונת השבוע?
מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע נהדר לכולם 3>!

NoAmItA ChAn

New member
The age of men is over.

The darkness comes and all. These lessons that we've learned here have only just begun. שיר השבוע של MCR? גיב 'ם הל קיד, TYFTV, האנג 'ם היי D: שיר השבוע בכללי? לגמרי לגמרי בלי שמץ של ספק ומליון פעמים ביום: From Yesterday - 30 Seconds to Mars אמן/אלבום השבוע? 30 סקנדס טו מארס. כל האלבום השני שלהם, A Beautiful Lie. חרשתי עליהם כל כך. אה, וגם קווין XP סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - X ספר - "אשתו של הנוסע בזמן". תוכנית - "על טבעי", "נמלטים", "אחת שיודעת", "הפיג'מות" 3> וידאו - חרשתי על ההופעה הזאתת!: http://www.youtube.com/watch?v=0VFRIQYq95U והזאת בסוף נראית כמו שפרה מהאח הגדול! (הארה של אליס) דבר טוב/רע שקרה השבוע?
אתמול טיילתי עם אבא בעירי האהובה, תל אביב. היה ממש כיף!! אכלנו פיצה וגלידה, טיילנו במקומות שהייתי בהם כשהייתי קטנה יותר, השטפתי עלה באיזו תעלה במקום אחד כמו שעשיתי שהייתי כשהייתי קטנה, דיברנו עם ברמנית חמודה (והחלטתי שלפני הצבא אני אהיה ברמנית!), טיילנו ברוטשילד ואיזה מישהו פשוט הזמין אותנו לבית שלו, כי הוא חשב שאנחנו נחמדים! אז דיברנו, והוא אפילו נתן לנו לשתות משקאות מערב הסעודית XDDDDDDD ונכנסנו לאיזה מאחורה של בית הרוס ברוטשילד, והייתה שם הופעה, וזה היה מגניב! ממש בניין הרוס, בחוץ מכרו משקאות ומלא אנשים פשוט עמדו או ישבו ועישנו (על השיער שלי ;;) אבל היה כיף ביותר D: ואבא שלי הלך להגיד שלום לחברים שלו, וכשהם הסתובבו לראות אותי (אבא שלי בטח הציג אותי או משהו) אז נפנפתי להם לשלום נמרצות עם הידיים ואז כשאבא שלי חזר הוא אמר שאחד מהם חשב שאני מופיעה, משום מה O__O;; אבל היה כיף! ושתיתי שוקו חם D:
ג'ארד לטו חתיך.
היה סיור לביה"מ העליון. את האמת? מקום יפה. ארכיטקטורה מדהימה,אבל אקוסטיקה מזעזעת. אה, והרבה פעמים היה לידי ילד דיי חמוד, ואפילו יצא לי לדבר איתו, אז, המ.. ><;
החליפו לי עדשות, כי המספר שלי עלה D: (ברבע)
בקושי יוצא לי ללמוד לתיאוריה X__X ציטוטי השבוע? היו כמה של אליס, אבל היו כל כך הרבה שאני כבר לא זוכרת XP תכנונים לשבוע הבא? מבחן בביולוגיה ובערבית ;_; אה, וכמובן שיום הולדת לקארין D; תמונת השבוע? לא עולה לי >;

Because Of May

New member
ידוע שברוטשילד יש את כל הפריקשואוז../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

גם אני התוודעתי אליהם אתמול XD. יואו, גם אני רוצה טיול נוסטלגיה עם ההורים ;;. וגם אני לא למדתי לתיאוריה כבר שנים
.

NoAmItA ChAn

New member
כן הא? XP אבל זה מקום מגניב

אני אוהבת לטייל שם בצהרי או ערבי ימי שישי D: ומה, גם את היית שם? איפה? OO:

Because Of May

New member
בהחלט בערבי שישי../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

ממ מסתומרת "גם את היית שם?"? XD. הייתי ברוטשילד אתמול בערב חחח. "צועק לך ברוטשילד, איפה אתתתתתתתתת?" (שיר של מרסדס שלא קשור XD).

Because Of May

New member
יום האכזבה. ../images/Emo14.gif ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי? Terry Poison – 15 girls Terry Poison – Girl on the run Terry Poison – Sex in my city Placebo – Bright Lights Muse – I Belong To You (+Mon Coeur S'ouvre A Voix)
אמן/אלבום השבוע? Terry Poison- Terry Poison, מלכות העולם
.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- ממ, התחלנו לראות אתמול שוב "בלודי ואלנטיין", בדיוק שנה אחרי הפעם הראשונה שראיתי אותו... לי דווקא הסתדר לבהות בג'נסן שעה וחצי+ על המסך, אבל השאר החליטו שהוא משעמם. זונות.
דפינטלי "החיים זה לא הכל"
. וגם "ישנן בנות", "ארץ נהדרת". ווידאו- של מיוז, איזה מלכים!!!! הסבר: הם התארחו בתוכנית טלוויזיה איטלקית, והכריחו אותם לשיר שם בפלייבק. הם הבינו שיעשו מהם צחוק, אז הם החליטו להראות לאיטלקים הטיפשיים האלה ולעשות מהם צחוק בחזרה- מאט על התופים (מאוד משעשע, יש לציין
), דום על באס וכאילו הסולן (וגם אח"כ הוא זה שנותן את הראיון למארחת), וכריס על חשמלית. תותחי העולםםםםם! http://www.youtube.com/watch?v=tn2qKraB1lQ&NR=1&feature=fvwp
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
היה חביב ביותר אתמול. |כו|סופסוף יצא לי לראות את הגרמנים והפולנים במציאות.
משהו עם הצבא S:.
אין שום דייט ליום האהבה. סעמעמעמק, בטח אני אמצא את עצמי שוב בבית קפה עם חן וליאור.
לחץץץץ.
ציטוטי השבוע? אחרי שדיברנו על "רוקדים עם כוכבים" בשיעור מתמטיקה: בכור: "התחלנו במתמטיקה, גמרנו באנה"
(נו תחשבו על זה במובן הכחול של המילה XD). ~טל מסתכל על שבלונה של אליפסות~ בכור: "טל, די ללטף אליפסות" XDDDD יואו זה היה ענקיייי
.
תכנונים לשבוע הבא? מסיבה לחברה בשישי, מופע התרמה בפארק גבעתיים עם מרסדס בנד, היהודים, הקרטל, הקספרים, איפה הילד, מוניקה סקס ועוד ועוד, תבואו! וגם להתחיל להכין דברים לתחפושת
.
תמונת השבוע? אני יכולה לבהות. ולבהות. ולבהות. ולבהות. ולבהות. ולבהות. לא ימאס לי לעולם
.

יואו, בדיוק השבוע ראיתי אותו שוב ../images/Emo223.gif

את זה שדומה לו, וראיתי גם את הבית שלו [בערך הספקתי לראות לאן הוא נכנסXD]. תודי שהוא מזכיר אותו.

Wrath Within

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo11.gif

אם לא הייתי יושבת עכשיו...נשבעת. הייתי נופלת.

מה כלכך מצחיק?! ../images/Emo223.gif

הוא מזכיר אותו, לא -כזה- דומה לו. זה עדיין משהו. ואם היית רואה אותו [הוא גר בפולג] אז גם את היית חושבת ככה!!

Wrath Within

New member
מצחיק ש...../images/Emo11.gif

הוא לא יודע שכבר: 1.יש תמונה שלו באינטרנט 2.עכשיו גם מפורסם איפה הוא גר. נראה לי הזוי

חחחחחחחחח חפיף ../images/Emo223.gif

הכי חשוב זהאם הוא יודע שהוא מזכיר אותו|חושב|

Wrath Within

New member
את יכולה לסמוך עליי,../images/Emo11.gif

שאם אתקל בו מבטיחה שאיידע אותו. את מכירה אותי, אני לא מהמתביישות.

חחחחחח יואו, אז את חייבת להיות איתי ../images/Emo223.gif

כשזה יקרה. תגידי לו "שמע, אתה דומה למישהו ממממממש חתיך. אפשר לצלם אותך?"

Wrath Within

New member
לא אגיד לו את זה במילים האלה../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

את לא מכירה בנים? אסור לנפח להם ת'אגו יותר מידי. בסוף הוא יתחיל להתלהב. נשאל אותו אם הוא מכיר את הסדרה\השחקן קודם P:

NoAmItA ChAn

New member
איך משהו עם ג'נסן אקלס יכול להיות משעמם?!

חתיךךך *_________* למה את מתחפשת, אגב? D: והיי, זה לא כזה רע לצאת עם חברות ביום האהבה! תגידי תודה - אני צריכה להישאר בבית ולחרוש למבחן בביולוגיה שיש יום למחרת >_>

Because Of May

New member
אני כמעט בטוחה שגם לי יש מבחן XD. ../images/Emo109.gif

צריך לבדוק... וכן, עדיף להרעיף אהבה על אנשים שאת באמת אוהבת
. חן המדהימול שלי, אין עליו
. וגם אני לא מבינה, חוצמזה שבלודי ולנטיין זה סרט חביב +... לא יצרת מופת, אבל עדיין, סבבה להעביר איתו שעה וחצי P:. ואני מתחפשת לעליסה בארץ הפלאות, בהשפעה של הסרט של טים ברטון שעומד לצאת D:. וחן שלי מתחפש איתי לכובען המשוגע, יהיה להיט :].

למעלה