The Sharpest Weekend

I gotta read between the lines ../images/Emo223.gif

Cause I'm living' in the script of my life
שיר השבוע של MCR?
I never told you what I do for a living This is how I disappear I don't love you Famous last words Shut up and play
שיר השבוע בכללי?
AFI - Love like winter The killing lights HIM - Heartkiller Sum 41 - Pieces Blue - You make me wanna Beyonce - Broken Hearted Girl Jennifer Lopez - Waiting for tonight Pink - So what KE$HA - Tik Tok ואתם יכולים לראות גם איזה עוד שירים נוסטלגיים שמעתי בלאסט.אף.אמ
אין כמו לנקות את הבית ולעזור לאמא לבשל עם השירים האלה ברקע. http://www.last.fm/user/DivineInsanityX/tracks?page=2
אמן/אלבום השבוע?
כל מיני.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
תוכנית- נשות הטייסים, איך פגשתי את אמא, ארץ נהדרת, הפיג'מות. וידאו- הכלבה שאומרת I LOVE YOU, בטח ראיתם את זה כבר.. כזו מאמי!!
http://www.youtube.com/watch?v=qXo3NFqkaRM
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
השתלמות. היה ממש נחמד, ואפילו מעניין.
משכורת.
חם. זה פשוט מטורף הקטע הזה שאסור לי להיות בשמש, ולא מספיק סבלתי בקיץ, אז עכשיו גם בחורף. תודה לך שמש על שהרסת לי את הטיפול.
רע לי פיזית.
לפחות נפשית הסתדרתי.
רזיתי עוד.
ציטוטי השבוע?
"~מספרת על בעיה~ .... אבל חוץ מזה הכל בסדר"
טוב, הייתם צריכים להיות שם, בהשתלמות.
תכנונים לשבוע הבא?
לעשות דרכון סופסוף, אולי קוסמטיקאית, לקנות ג'ינסים חדשים כי אלה שיש לי כבר גדולים עליי
, לקנות ג'קטים. תמונת השבוע? ככה.
שבוע מקסים.

אהה, יש לי ציטוט../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

מארץ נהדרת ~חיקוי של שימי תבורי~ "דניאלללללל, בן אלללללללל" חחחחחחחחחחחחחח גם אסי עזר עשה את זה עכשיו, אני מתההההההXDDD

Hadar way

New member
יאי

שיר השבוע של MCR? Kill all ur friends, Early sunsets over monroeville שיר השבוע בכללי? Soldier side- SOAD Straight to video- MSI אמן/אלבום השבוע? ממ שומדבר D: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר- הרמת מסך בפעם ה2345678, תוכנית- פורג'קט ראנווין והדוגמניות של המסלול!!!!!!##@!!!!, דבר טוב/רע שקרה השבוע? טיול שנתי + טיול חרמון, היה נחמד ביותר :) גיליתי שאני צריכה להרצות על ספר מחרתיים לפני הכתה וכתבתי רק עכשיו את זה ואני צריכה להתכונן מחר ובלעהלהלה פספסתי שיעור פיתוח קול וסדנת פיתוח שמיעה
אלכסנדר מקווין מת
ציטוטי השבוע? באמשלי אני אפעם לא זוכרת ציטוטים אבל!- http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=328093823034#!/note.php?note_id=295119954169&comments אמרות חוכמה של הכתה שלי ועוד כמה אנשים תכנונים לשבוע הבא? אינלי שמץ
אולי ת"א תמונת השבוע? חמוד
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
מי זה אלכסנדר מקווין? O:

כןן, התחילה עונה חדשה של פרויקט מסלול, והפעם אני אראה D: ושיהיה בהצלחה!

Hadar way

New member
../images/Emo99.gifמעצב אופנה ממש מוכשר ומדהים

ואם ראית את הקליפ של באד רומאנס-ליידי גאגא- הוא עיצב שם את התלבושות והנעליים *~*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLife Couldn't Get Better

שיר השבוע של MCR? אממ...
שיר השבוע בכללי? כל השירים של סופר ג'וניור, כל השירים של מיאבי, כל השירים של גאקט שהיו לי על המחשב לפני שהשגתי את הדיסקוגרפיה שלו. [את השלמה עוד לא שמעתי לצערי] ושירים רנדומאלים של DBSK, אראשי, סינמה ביזאר, וכו'...
אמן/אלבום השבוע? סופר ג'וניור- כל הדיסקים/סינגלים/ווטאבר שלהם. מיאבי- כנ"ל. :) גאקט- השירים הרנדומאלים שהיו לי על המחשב לפני שהשגתי את הדיסקוגרפיה שלו, והדיסק האחרון שלו- רי:בורנ. [שהיה לי קודם] וכל האחרים
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- מונצ'יילד
וסוויני טוד.
ספר-
תוכנית- אמ אנימניאקס, האוס, אחים ואחיות, בובספוג, החיים היפים של זאק וקודי על הסיפון... ואולי גם סופר ג'וניור T באיידול וורלד לא זוכרת מתי סיימתי לראות את זה חח. אההההה ופרוייקט מסלול אולסטארס~ שממש הופתעתי מזה שכריסטיאן לא היה שםOOOOO: אבל לא נורא, היה דניאל
וידאו- ממ הרבה קליפים של סופר ג'וניור ומיאבי חח וגאקט כמובן3> ותוכנית של משהו כמו שעה וחצי-שעתיים[?] של סופר ג'וניור M חח כאילו הם השתתפו בתוכנית הזאת. אה והסופר שואו 1.
דבר טוב/רע שקרה השבוע? לא זוכרת
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? אמ ביום שני יש לי פגישה במכון כושר עם מאמנת אישית ממ... ובחמישי אני מתחילה סוףסוף ללמוד יפנית^_____________^ ובחמישי/שישי/שניהם+ בשבת אני חוגגת יומולדת. [ז"א, היומולדת עצמו בשבת, בשישי אני בטוח חוגגת לחברים מהבצפר, חמישי אני עוד לא בטוחה אם אני רוצה לעשות את זה או לא.]
תמונת השבוע? היא פשוט האישה הכי סקסית ומושלמת שקיימת עלי אדמות. וזהו. באמת שאין לי יותר מה להוסיף על זה. באמת.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מי זו בתמונה? ../images/Emo223.gif

באמת נראית ממש יפה
בהצלחה במכון כושר ובלימודי יפנית! מגניב לך

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהלנה בונהם קרטר../images/Emo99.gif

שחקנית בריטית מושלמת, ששיחקה [בין השאר] את בלאטריקס מהארי פוטר, גברת לאבט מסוויני טוד, ועוד המוווון דברים. והיא גם משחקת את מלכת הלבבות בסרט החדש של טים ברטון, אליס בארץ הפלאות, שיוצא עוד קצת יותר מחודש~ היא בת 43 ואחרי שני הריונות, נכון שהיא פשוט לא נראית ככה?
היא כל כך יפה
התמונה הזאת היא מפוטושוט שהיה לה לפני פחות משבוע בערך, מאיזשהוא משהו שכתבו עליה איפשהוא[עוד לא קראתי את זהT_T אני באמת צריכהXD] לא זוכרת איפה~ אבל זה קשור לאליס. בגלל זה בגד-קונספט וזה.
ותודה. ^^

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמליון ושלוש. D:

חחחחחחחחחחח אבא שלי בדיוק נכנס הביתה כשהיה את אממ ג'ואנה אני חושבת, או את גרינ פינצ' אנד לינט בירד, קיצר הוא כולו כזה "עוד הפעם סוויני טוד?!" ואני מתחילה לצחוקXDDD אבל מה אני אעשה, כבר כמה חודשים לא ראיתי אותו ובשבוע האחרון ממש היה לי חשק עז לכל הרביעיה... אז במקום ללכת לאוזן ולהשכיר סרט של אחד מהם, הלכתי על המובן מאליו וראיתי את הסרט של ארבעתם שיש לי בבית
חוץ מזה שזה סרט גאוני, ששש
למי אכפת שזה הפעם המליון שאני רואה אותו~ ובטח גם ביום ראשון הבא אני אראה אותו שוב חח כי זה היומולדת של אלן ואני רוצה לעשות מינימרתון שלו, אבל בגלל שאני רואה את הסרטים שלו עם עוד חברה אני יכולה לראות רק סרטים שלו שכבר ראיתי~ אז זה כנראה יהיה- סוויני טוד, דוגמה[
] וגאלאקסי קווסט

Wrath Within

New member
הממפ.../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
50 Cent Technology ft. Justin Timberlake- Ayo (She wants it) Mariah Carey - Obsessed
אמן/אלבום השבוע?
כריסטינה אגילרה. מדהימה.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
"אחת שיודעת" "האוס"
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
נעם כפרה.
ציטוטי השבוע?
היו מלא. -.-
תכנונים לשבוע הבא?
להמשיך לדבר שטויות. לפחות את נעם זה משעשע.
תמונת השבוע?

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDD הכי משעשע שיש!!1

חמודה 33333333333333333333333> אגב, חלמתי עליו עוד פעם ;;; חלמתי שאנחנו יושבים בסלון בבית הקודם שלי, ואני משתעשעת עם האייפוד המושלם שלי (ג'רמי בנג'מין), והוא יושב לידי על הספה, ואז פתאום הוא מתקרב אליי כדי לראות באייפוד מה אני שומעת. שקלתי להציע לו לשמוע איתי, אבל במקום התחלתי להראות לו תמונות של אלבומים ולבחון אותו של מי זה מה (הגיוני לחלוטין). דיייייייייי, נמס לי המוחחחחחחחחחחחח.

למעלה