איזה חנונים אתם???

../images/Emo19.gif איזה חנונים אתם???../images/Emo110.gif

בואו וספרו: איזה חנונים אתם?? יש כמה סוגים: יש אחד -- שלומד כל היום וחורש וכו' יש עוד סוג -- שלא לומד כל היום, גרוע בלימודים ועדיין חנון.. אז מי אתם..

mr Zebra DS

New member
אני לא חנונית

אני גיקית (ככה גרגית אומרת - אבוקדו מקולף-) ואם כבר אז אני מהסוג השני..חוץ מהעובדה שאני לא כול כך מתנהגת כמו אחת.
מורגן.

darklighter

New member
אני גיקית כזה../images/Emo121.gif

לא בקטע של לימודים בקטע של דרך חיים...

אני שונא אנשים כמוך!

כלומר... זה לא שאני שונא אני פשוט מת מקנאה ולא מבין איך אפשר! הציונים שלי לא גרועים, אבל לאיפה שהגעתי הגעתי עם הרבה עבודה קשה

יאפ ../images/Emo98.gif

אני מקשיבה בשעורים ומכינה ש"ב בדרך כלל, ולפני מבחנים חוזרת קצת על החומר. התוצאה 90+, רוב הזמן. אבל ציונים לא הכל בחיים, קודם כל תהיו בני אדם
. וברצינות, הם לא לא מצביעים על חוכמה או משהו כזה.

תכלס

צודקת. הם ממש לא מצביעים על חוכמה. במיוחד הפסיכומטרי
ואני די נגד ציונים באופן כללי.

רגע, אבל....

אני למשל לא בטוח מה אני...אני לא ממש חנון.... יותר הייתי מגדיר את עצמי ילד טוב, אתם מבינים למה אני מתכוון? זה הגיוני?

demoloc

New member
מהסוג שלא לומד דקה

מוציא 30 בחשבון , מסביר למורה את הפתרון שלי , ומוציא 98 .

chuchi46

New member
זה אומר שאתה מהגאונים האלה

שפותרים תרגיל במ"מ ואפילו המורים לא מבינים את הפיתרון? בסוף המורה מרגיש טיפש (לא רחוק מהמציאות, חוץ מאירנה *.* היא המורה הכי חמודה למתמטיקה שפגשתי בחיים!)

demoloc

New member
נרדמתי בשיעור,

אז לא שמעתי איך פותרים תרגיל ,אז התייחסתי לתרגיל של סטאטיסטיקה כ"ססמא" כלורמ מספר קבוע של ריבועים שבהם יש מספר תווים . זה טיפה ארוך יותר , אבל מה , זה גם נכון

J u s t M a y a

New member
אני וונאבי חנונית. ../images/Emo10.gif

היום קיבלתי 40 במתמטיקה, וטווח הציונים שלי נע בין 40 ל-80, תלוי באיזה מקצוע. כנראה שאני הסוג השני.
המורים לא מבינים אותי ברוב הפעמים. במבחן הקודם במתמטיקה המצאתי שיטה שונה לגמרי ממה שנלמד, אין לי מושג מאיפה זה בא, והמורה עשתה לי סימן שאלה, ואחר כך אמרה לי שהיא מעולם לא ראתה דרך כזאת לפתור תרגילים.

יצירתיות זה טוב ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שלפחות המבחן שלך היה יותר מעניין למורה מכל שאר האחרים ^^

אוי מזכיר לי איזה מבחן בביולוגיה

שהיה לי פעם. לא ידעתי תהליך של משהו, אז חשבתי על מה אני נכן יודעת והמצאתי אחד שנראה לי הגיוני. קיבלתי את רוב הנקודות על השאלה רק בגלל היצירתיות(הסתבר שקו המחשבה העיקרי שלי היה נכון) ובגלל שהמורה אהבה אותי. אבל תכלס תמיד קינאתי באלה עם הפתרונות שצריך להסביר למורים כדי שהם יבינו..

למעלה