איזה חנונים אתם???

debiborah

New member
אני סוג של חננה אבל לא!

אני חננה או לפחות ככה מחמיאים לי... לא לומדת יותר מידי אבל מפציצה במבחנים... חננה בגלל שאני לא לוקחת סיכונים... משחק בטוח בכל תחומי החיים... מעדיפה מכונות על אנשים! ואני שומעת בעיקר אמטיוי שחורה ואין לי בעיה עם מזרחית!! טוב האמת המצאתי מבחן כדי לבנות חנניות... קחו תגיל ממש קשה במתמטיקה או פיזיקה (-ה-מקצועות של החננות)... תנסו לפתור אותו. הצלחתם: יופי אתם גאונים. עולה לכם חצי חיוך על הפרצוף וחושבים כמה שזה היה מאתגר: מזל טוב אתם חננות! מבחן בדוק!

EdisonGirl

New member
הסוג השני בעיקר..

הציונים שלי היו ברובם טובים, אבל לא למדתי (לא ידעתי אפילו איך, ומאז ומתמיד הערצתי [ויחד עם זאת לא הבנתי] את ה"חרשנים"..). אני אוהבת מאוד ללמוד! אני עסוקה במחשבה על נושאים ברומו של עולם 23/7, אבל בביצפר לא הייתי משקיעה. נקראתי חנונית כנראה בגלל הידע הכללי שהיה לי, הציונים הסבירים (ומעלה, לפעמים) והאהבה הבולטת שלי ללימודים (בעוד תלמידים אחרים צועקים "אוי לא", אני הייתי מחייכת בשמחה). אני מאלה שהמורים היו אומרים להורים שלהם: "יש לה פוטנציאל מאוד גבוהה, למה היא לא מנצלת אותו?" או שהם היו אומרים את'זה לכל אחד?
אבל אני לא גיקית. אין לי סבלנות למשחקי מחשב ולמשחקים בכלל, ואני לא קוראת ספרי קריאה סיפוריים, כך שלמרות ההתעניינות הרבה שלי במד"ב והסקרנות לגביו- אני לא מתעסקת בזה הרבה.. אני גם מאוד אוהבת מחשבים והכימיה שלי איתם טובה, אבל אני לא האקרית או משו.. ואם כבר דיברתם על מתמטיקה, אז באיזשהו שלב בתיכון, בלי להרחיב על זה יותר מידי, התחלתי לצערי לשנוא את המקצוע ובשיעורים אפילו לא טרחתי להקשיב, אז במבחנים המצאתי דרכים משלי לפתור תרגילים. קרה לי לא מעט שהתשובה הייתה נכונה, אבל לא הייתה שם דרך (איך יכולתי להציג אותה? היא לא הייתה משהו מוגדר..) או שהדרך הייתה מוזרה.. והציונים היו בהתאם. בעעע.. אגב, בהזדמנות זו, אם יש כאן מישו שמת על מתמטיקה, אני אשמח אם הוא ידביק אותי! אני רוצה לחזור לאהוב את זה

באמצע

חורשת במקצועות היותר "חשובים" של המגמה שהם במקרה גם happen to be המעניינים יותר ^^ בקיצור, לומדת מה שבא לי

פילפולה

New member
חנג'ית

הכוונה לסוג השני. אני סופר ג'ובניקית אבל מסתדרת בביה"ס... אגב, למתעניינים-הסוג השני הוא החרשנים. פיל

O a s i s 3

New member
באמצע בערך ../images/Emo3.gif

אני לא חורשת בכלל, והציונים שלי טובים. נמ, אני גם מאוד צנועה
לחרוש זה לא נחמד.

סוג שני../images/Emo131.gif לא לומדת כל היום,ציונים ממוצאים מינוס ואין לי מושג איך קיבלתי 100 במבחן האחרון במתמטיקה.באמת.O___O.

MajorWinters

New member
חנונים - סיווג

עלול להיות לא מלא.. יש הרבה חנונים חנון - מדעים (כמוני), חנון מד"ב\פנטזיה, חנון-האקר, חנון-גיימר, חנון של קומיקס.... ויש עוד המון המון סוגים.

אני סוג ב'

כלומר... אני אומנם לומד כל היום וחורש ויש לי ציונים טובים אבל זה לא משנה את העובדה שאני בן אדם סוג ב'

גם צד שמאל אף פעם לא היה הצד החזק

שלי, אבל היי, העגבת חיזקה את המע' החיסונית בסופו של דבר וסידרה את הכל. מומלץ.

soulz

New member
אני מהסוג...

שבי'ב שיחק כדורסל עם הרוסים של השיכבה במקום שליש מהשיעורים, שיחק במשחקי מחשב בבית במקום עוד שליש מהשיעורים, וחלם על איך שהוא משחק במחשב בבית בזמן הנותר של השיעורים... כמו גם החנון שהתכונן לכל הבגוריות בי'ב לילה לפני ולא קיבל כמעט אף עובר כל השנה במבחנים...אבל תעודת בגרות מלאה עם מתמטיקה, אנגלית וכימיה על חמש יחידות.

למעלה