ג'ואל התגלח!!!! הנה תמונה שלו ושל ניקול מאתמול. סוף סוף הוא התגלח XD
Z Zaider New member 11/11/07 #1 ../images/Emo19.gif ג'ואל התגלח!!!! ../images/Emo6.gif הנה תמונה שלו ושל ניקול מאתמול. סוף סוף הוא התגלח XD
../images/Emo19.gif ג'ואל התגלח!!!! ../images/Emo6.gif הנה תמונה שלו ושל ניקול מאתמול. סוף סוף הוא התגלח XD
Y YoungAndInspiring New member 11/11/07 #3 באמת שזאת לא סיבה לפתוח שרשור חדש .. אבל תודה על התמונות ניקול נראית ממש טוב . פעם הבא- הודעת תפוז P:
באמת שזאת לא סיבה לפתוח שרשור חדש .. אבל תודה על התמונות ניקול נראית ממש טוב . פעם הבא- הודעת תפוז P:
Z Zaider New member 11/11/07 #4 ../images/Emo19.gif את רואה פה הודעת תפוז באיזור? ../images/Emo11.gif וחוץ מזה, זה תמונות חדשות, זה קשור ללהקה.
../images/Emo19.gif את רואה פה הודעת תפוז באיזור? ../images/Emo11.gif וחוץ מזה, זה תמונות חדשות, זה קשור ללהקה.
P PerfectSP New member 12/11/07 #28 פיס אנד לאב בייבי../images/Emo104.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo190.gif לא מצאתי משהו שיותר טוב לפיס וטפ?! עזבו, אני לא מרגישה טוב אפשר לעשות חיבוק משולש???D:
פיס אנד לאב בייבי../images/Emo104.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo190.gif לא מצאתי משהו שיותר טוב לפיס וטפ?! עזבו, אני לא מרגישה טוב אפשר לעשות חיבוק משולש???D:
Z Zaider New member 14/11/07 #38 ../images/Emo19.gif |חיבוקמשולש| ד"א , מתחילת השבוע לא הייתי פה, האינטרנט הזה אז.. חזרתי D: אחרי שאמא שלי ישבה שעתיים ודיברה עם המפגרים מבזק אה וליאת, הכינוי שלך היה פעם Liat XO או משהו כזה? ><
../images/Emo19.gif |חיבוקמשולש| ד"א , מתחילת השבוע לא הייתי פה, האינטרנט הזה אז.. חזרתי D: אחרי שאמא שלי ישבה שעתיים ודיברה עם המפגרים מבזק אה וליאת, הכינוי שלך היה פעם Liat XO או משהו כזה? ><
W WaitForTomorrow New member 11/11/07 #5 *התרגשותהתגרשות*../images/Emo110.gif לא רק זה, יש לו גם שרוכים אמיתיים בנעליים DDDD: 1, 2, 3, 4... כמה סנטרים יש לו??
*התרגשותהתגרשות*../images/Emo110.gif לא רק זה, יש לו גם שרוכים אמיתיים בנעליים DDDD: 1, 2, 3, 4... כמה סנטרים יש לו??
Y YoungAndInspiring New member 11/11/07 #7 גם אני שמתי לב, זה בטח בגלל ה גמילה מהסיגריות . ממש לא מפריע לי
P PerfectSP New member 11/11/07 #8 חח יפה,ניקול התחילה ללבוש שחור../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif XDDDDDDDDDDDDDDDD עזבו, זו השעה.XD
חח יפה,ניקול התחילה ללבוש שחור../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif XDDDDDDDDDDDDDDDD עזבו, זו השעה.XD
H Handsome awkward New member 11/11/07 #9 הווווווו. סוף סוף! איזה חמוד ../images/Emo99.gif אבל בתכלס, עם כל הסנטרים האלה.. היה עדיף שלא יתגלח. XD
הווווווו. סוף סוף! איזה חמוד ../images/Emo99.gif אבל בתכלס, עם כל הסנטרים האלה.. היה עדיף שלא יתגלח. XD
S stuck in this life1 New member 11/11/07 #11 ../images/Emo13.gifסוף סוף!!../images/Emo13.gif למרות שאהבתי אותו גם עם הזקן..! הוא תמיד יראה טוב לא משנה מה.. XD
../images/Emo13.gifסוף סוף!!../images/Emo13.gif למרות שאהבתי אותו גם עם הזקן..! הוא תמיד יראה טוב לא משנה מה.. XD
L LostButNeverAlone New member 11/11/07 #15 "קדימה ילדים!../images/Emo129.gif תגידו שלום לג'ואל, לניקול, ולשבעת הסנטרים של מוהר זלימבויץ שעברו להתנחל על הסנטר של ג'ואל!
"קדימה ילדים!../images/Emo129.gif תגידו שלום לג'ואל, לניקול, ולשבעת הסנטרים של מוהר זלימבויץ שעברו להתנחל על הסנטר של ג'ואל!
L LostButNeverAlone New member 11/11/07 #17 ../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif../images/Emo129.gif