ג'ואל התגלח!!!!

"קדימה ילדים!../images/Emo129.gif

תגידו שלום לאדון ג'ואל מאדן, לניקול, ולשבעת הסנטרים של מוהר זלימבויץ שעברו להתנחל על הסנטר של אדון מאדן
"

dana9j9j

New member
איזה מגגעעיילווותתת

איזה רעות אותן...ככה אתן אוהבות אותו?! אז מה אם הוא קצת שמנמן... הוא חמוד ככה... ואין לו בכלל סנטרים...!!! זה נראה כאלו הוא שם ת'ראש אחורה כזה אם אתן מבינות..חח.. אל תהייו כאלה...הוא ממש מושי ככה...

אני לא אוהבת אותו, אני מעריכה אותו../images/Emo129.gif

לא כל אחת ששומעת את המוזיקה חייבת להיות גרופית, או "לאהוב אותו". סליחה? אני צריכה לאהוב אותו? אני חייבת לו משהו? לא. דעתי על המראה שלו היא לא מזהו שפוגע בדעתי על המוזיקה שלו. חוץ מזה, הכל בצחוק, הוא לא צריך שתעלבי בשמו. מושי

אני לעומת התגובה שמעליי, מתה על ג'ואל

אני לא גרופית או משהו, אבל כשאת שומעת, חיה ונושמת להקה מסוימת, את חייבת לאהוב את החברים בה. אז אני אוהבת את ג'ואל, וזה שאמרנו שהוא טיפה שמן זה ממש לא עילבון . כולנו יודעים שהוא לאחרונה נגמל מסיגריות בשביל ניקול והתינוק, ובהמון מקרים, כשעוברים גמילה משמינים <התמכרות לאוכל
> את לא צריכה להגן עליו ולהמציא סיבות למה הוא נראה שמן, זאת לא רק התמונה הזאת, אבל הוא בנאדם, לא אלוהים. גם לו מותר להשמין .. הוא אפעם לא היה מקל, וגם בנג'י . הם עדיין מדהימים !

כן אבל הוא העלה טיפה במשקל ../images/Emo11.gif

כבר הזכרתי שהוא יראה טוב גם עם עץ על הפרצוף ?

WaitForTomorrow

New member
דעתי הוא לא יראה טוב עם עץ על הפרצוף../images/Emo110.gif

אבל... על טעם וריח אין להתווכח! DD:

אה, וחמודה,../images/Emo129.gif

אני לא יודעת מה איתך, אבל אני, באופן אישי, לא נהנת שאנשים, ובמיוחד כאלו שלא יודעים את השם הפרטי שלי, קוראים לי מגעילה בגלל דעתי על מראה של מישהו. לא עניינך, לא יהיה עניינך, ולא היה עניינך. אני אודה לך אם פעם הבאה, כשתירצי להביע דעה, לא תקראי לי מגעילה, ותהיי כל כך חסרת טאקט. אבל בעצם, זה שקר, אני לא אודה לך, אבל אני לא אתעצבן, וזה כבר משהו. fuck you לא נעים, נכון? אני ברצינות יכולה לכתוב את זה ולהתכוון לזה, אבל זה יקרה רק אם תדליקי אותי. אגב, פה-לא התכוונתי לזה.

או סוף סוף :]../images/Emo115.gif

הוא בהחלט הרבה יותר חתיך עכשיו
ובקשר לתגובות על הסנטרים: צ'אבי = סקסי
תפנימו D:

Lintu666

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

למרות שאני בכלל לא אוהבת את גו'אל אבל צ'אבי פיפל אר דפנטלי סקסי

למעלה