W WaitForTomorrow New member 22/11/07 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif
W WaitForTomorrow New member 22/11/07 #11 ../images/Emo3.gif תודהה!../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif
Y YoungAndInspiring New member 22/11/07 #12 מגניב ../images/Emo6.gif אני ממש התחלתי לאהוב את ניקול . חוץ מזה שהיא קורעת אותי בחיים הפשוטים
Z Zaider New member 23/11/07 #19 ../images/Emo19.gif חחח גם אני ראיתי כמה פרקים בגללה D: והתחלתי גם לאהוב אותה תמיד אני מגנה עליה שאומרים עליה דברים רעים וזה. ניקול ריצ'י לשלטון
../images/Emo19.gif חחח גם אני ראיתי כמה פרקים בגללה D: והתחלתי גם לאהוב אותה תמיד אני מגנה עליה שאומרים עליה דברים רעים וזה. ניקול ריצ'י לשלטון
Y YoungAndInspiring New member 23/11/07 #21 חח בואי לא נסחף ../images/Emo6.gif אבל היא בהחלט לא מה שציפיתי. יש לה חוש הומור נהדר D:
X Xx Whatsername xX New member 22/11/07 #14 תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif זאת רק אני או שניקול לובשת חולצה של DCMA ?
ש ש י ר ווו ש New member 22/11/07 #17 איזה חמודיםDDDDDDD:: וואי ג'ואל נראה טווב חתיך אחחחחד P: וגמאני התחלתי לאהוב את ניקוול, היא כ"כ קורעת בחיים הפשוטים ; ] הורגות אותי שתי אלה
איזה חמודיםDDDDDDD:: וואי ג'ואל נראה טווב חתיך אחחחחד P: וגמאני התחלתי לאהוב את ניקוול, היא כ"כ קורעת בחיים הפשוטים ; ] הורגות אותי שתי אלה
S SainTonix New member 23/11/07 #27 בטח משהו עם: ג' . (ג'ואל, בנג'י, ג'וש) ימשיכו את המסורת של אמא שלהם או משהו חח
Y YoungAndInspiring New member 24/11/07 #36 ג'ייק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו קוראים לו ג'ייק ואם זאת בת - שיהיה ג'קי
X XnevermindX New member 24/11/07 #37 רגע רגע, יש לי עוד D: ג'וני, ג'יימי, ג'יימס, ג'ייסון, ג'קסון, ג'ונת'ן, ג'רמי, ג'פרי, ו-JAY מספיק שמות? [לבנים כמובן.]
רגע רגע, יש לי עוד D: ג'וני, ג'יימי, ג'יימס, ג'ייסון, ג'קסון, ג'ונת'ן, ג'רמי, ג'פרי, ו-JAY מספיק שמות? [לבנים כמובן.]