התפקדות ינואר

HagarStar

New member
../images/Emo19.gifהתפקדות ינואר../images/Emo19.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: גיל: כיתה/צבא/אחר: מיקום בארץ ובעולם: דבר חיובי שקרה בדצמבר: דבר שלילי שקרה בדצמבר: מסר לאומה: תמונה שלכם: האפי ניו ייר

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגרסטאר גיל: 15 כיתה/צבא/אחר: ט' מיקום בארץ ובעולם: ת"א דבר חיובי שקרה בדצמבר: ממ לאדעת, נגמרה השביתה, חזרנו לשגרה וכו' דבר שלילי שקרה בדצמבר: נגמרה השביתה והרבה מבחנים? מסר לאומה: שמפניה זה טעים תמונה שלכם:

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifThis time I think you'll know

you're not alone שם: אור גיל: 17 ו-8 (כמעט 9 D: ) כיתה/צבא/אחר: י"ב
מיקום בארץ ובעולם: צורן דבר חיובי שקרה בדצמבר: בר דבר שלילי שקרה בדצמבר: חן :\ מסר לאומה: יהיה פסדר. תמונה שלכם: בחח.

May Music

New member
מתפקד!../images/Emo195.gif

שם: מאי
גיל: 15 כיתה/צבא/אחר: י' מיקום בארץ ובעולם: חור במרכז דבר חיובי שקרה בדצמבר: ההורים הסכימו לי ללכת לuwc!!1
דבר שלילי שקרה בדצמבר: הממ... מסר לאומה: שנה אזרחית חדשה טובה לכולם אומשו. תמונה שלכם: הנה ~>
[כע, הסמיילי הזה הוא תמונה שלי, תוכיחו שלא!!1]

הזויה13

New member
../images/Emo214.gif

שם: בר גיל: 14 כיתה/צבא/אחר: אני בגן חובה^_^ סתם. ט' מיקום בארץ ובעולם: תל אביב, מקווה בקרוב לניו יורק דבר חיובי שקרה בדצמבר:
דבר שלילי שקרה בדצמבר: סבתא נפטרה מסר לאומה: תחיו את הרגע כאילו מחר אתם הולכים למות משחפת (XDD) תמונה שלכם:

לא רואים את הפוני../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

פעם הבאה תשימי תמונה עם הפוני! ואוה -
[תנסי להסתכל על המצלמה לפעמים
]

xXx Lilo xXx

New member
happy new year ^^../images/Emo29.gif

שם:ליאת
כיתה/צבא/אחר: י"א...
מיקום בארץ ובעולם: ראשון ^^"
דבר חיובי שקרה בדצמבר: סיימתי תחודש בצורה הכי טובה שאפשר לבקש. (אור, בר, ודידוש
)
דבר שלילי שקרה בדצמבר: בצפר
אני חושבת.
מסר לאומה: שודדי הקריבים 3 זה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי החודש....
תמונה שלכם: (גם במייספייס -> http://www.myspace.com/lilo233

Bleed for Me

New member
../images/Emo65.gifHappy New Year../images/Emo65.gif

שם:דניאל גיל:18.8 כיתה/צבא/אחר:צבא מיקום בארץ ובעולם:ר"ג דבר חיובי שקרה בדצמבר:שומדבר דבר שלילי שקרה בדצמבר:כלום.. מסר לאומה:שתהיה לכם שנה טובה!

../images/Emo110.gif

שם: נוי גיל: כמעטכמעטכמעט 13 כיתה/צבא/אחר: ז' מיקום בארץ ובעולם: גבעתיים - ישראל
דבר חיובי שקרה בדצמבר: הרבה דבר שלילי שקרה בדצמבר: מעט מסר לאומה:
+
=שפמנון! תמונה שלכם: אני במהירה ^^ אולי אחר כך...

Johnni456

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

שם: סתיו גיל: 13 כיתה/צבא/אחר: ח' מיקום בארץ ובעולם: חור במרכז דבר חיובי שקרה בדצמבר: אין דבר שלילי שקרה בדצמבר: בצפר מסר לאומה: שנה טובה [?] תמונה שלכם: לא יודעת למה נמחקה / מחקו את ההודעה הקודמת שלי ><"

שנה טובה לכולם!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

שם: שירי. היי^^ גיל: עוד 20 יום 17. כיתה/צבא/אחר: י"א מיקום בארץ ובעולם: ישראל, ראשון לציון. דבר חיובי שקרה בדצמבר: כל מיני דברים. דבר שלילי שקרה בדצמבר: עוד כל מיני דברים. [כן, אני סניליתXD] מסר לאומה: מחר תחייכו לאנשים שאתם אוהבים ותחבקו אותם. זה משפר הרגשה לאנשים.
תמונה שלכם:

הזויה13

New member
זה סקס או שאני מדמיינת?../images/Emo214.gif

אה, לא, אני לא מדמיינת! והו נהיה חם פה!
סתם.

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

באיחור קל
. שם: עדי. גיל: 14 וחצי ומשו. כיתה/צבא/אחר: ט'. מיקום בארץ ובעולם: חור
. דבר חיובי שקרה בדצמבר: נמנמנ.. כנס ט'!!!! דבר שלילי שקרה בדצמבר: לאדעת
. מסר לאומה: תאכלו חסה!
תמונה שלכם: אני בתגובה מהירה
. שנה טובה

../images/Emo141.gif

שם: שירז.
גיל: 14 ושמונה חודשים!!! DD: כיתה/צבא/אחר: ט'. מיקום בארץ ובעולם: ראשון. דבר חיובי שקרה בדצמבר: הממ... ~חושבת~ לא יודעת.
אההההה,כןןן! 6 דיסקים חדשים מניו יורק.
דבר שלילי שקרה בדצמבר: טחחח היו מלא. XD מסר לאומה: תקראו ספרים!!!1111 @#$@%!@%#^
תמונה שלכם: טחחח לא.
האפי ניו ייר.
הייתם צריכים להגיד את זה בראש השנה.

C h o p C h o p

New member
../images/Emo13.gifממש באיחור ../images/Emo3.gif

שם:נוי... גיל:17 ושבועים !! עוד מעט... כיתה/צבא/אחר:י'א. מיקום בארץ ובעולם:הלוויד!!!!!!!!!!!!! חח סתם גדרה .(בטח אף אחד לא מכיר ) דבר חיובי שקרה בדצמבר:היה לי יום הולדתתתתתתתתתת !!! דבר שלילי שקרה בדצמבר:כול כך הרבה דברים קוראים לי כול שנה בחודש הזה ,אני מעדיפה לא לכתוב כלום. מסר לאומה:"SANTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!" תמונה שלכם:נע... זה קצת בעיה ... אבל! הינה המייספייס שלי ... http://www.myspace.com/sosanti בה ביייייייייי

AviTal41

New member
אני עונההה

שם: אביטל גיל: 15 כיתה/צבא/אחר:ט מיקום בארץ ובעולם: טירת הכרמל דבר חיובי שקרה בדצמבר: אמממ... חזרנו ללימודים [ יותר נכון חזרנו להתראות אנשים מסוימים...] דבר שלילי שקרה בדצמבר: הגשם... קר לי מידי ואי אפשר לצאת מהבית זה מדכא.. מסר לאומה: אממ תחיו את הרגע... תמונה שלכם: -->

אני../images/Emo98.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

שם: שי <: גיל: 16 כיתה/צבא/אחר: י מיקום בארץ ובעולם: אשדוד דבר חיובי שקרה בדצמבר: שביתה, מפגש, יומולדת, עברתי בצפר <: דבר שלילי שקרה בדצמבר: יותר מידיי ריבים כנראה >> מסר לאומה: היי ביי#$^ תמונה שלכם: נפלאות הפוטושופ

למעלה