התפקדות ינואר

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifעניתי כבר לפני יומיים ../images/Emo12.gif

אבל זה לא שלח :( שם: שחר גיל: 16 בקרוב כיתה/צבא/אחר: י' מיקום בארץ ובעולם: ראש העין, אזור פ"ת, המרכז, ישראל, המזרח התיכון, אסיה, כדור הארץ, מערכת השמש, גלקסיה, יקום. דבר חיובי שקרה בדצמבר: לונדון, הופעות, ראיתי אחד שווה-חמודי באוטובוס. דבר שלילי שקרה בדצמבר: חזרתי מלונדון
לול. מסר לאומה: שכחתי.. תמונה שלכם:

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif Am I mad, in a coma, or back in time?

All I know is, it feels like I’ve landed on another planet. Sam
. שם: מור. גיל: 15 וחצי. כיתה/צבא/אחר: י'. מיקום בארץ ובעולם: חולון. דבר חיובי שקרה בדצמבר: נגמרה השנה? דבר שלילי שקרה בדצמבר: חליתי. מסר לאומה: למה יבש פה? :\ תמונה שלכם: אני במהירה.

A t a s h i

New member
שנה טובה. 3>

שם: בר. גיל: 17. כיתה/צבא/אחר: י"ב. מיקום בארץ ובעולם: מודיעין. דבר חיובי שקרה בדצמבר: השלמתי ל-50 דיסקים, סופסוף.
דבר שלילי שקרה בדצמבר: שברתי את הרגל, נאלצתי לבטל את כל התכנונים שלי לטוס להופעות בגלל זה, ביצפר, צו ראשון, תאריך גיוס (פברואר 2009, תאריך דפוק :X)... ובכללי, פשוט לא תקופה מוצלחת. :X מסר לאומה: אע. אל תשברו את הרגליים? XD תמונה שלכם: נה.

אלוש 4

New member
מתפקדת!!! (חזרתי יאיייייי../images/Emo9.gif)

שם:אלה גיל:14 כיתה/צבא/אחר:ט' מיקום בארץ ובעולם: ישראל-מרכז דבר חיובי שקרה בדצמבר: עברתי דירה ובגלל זה לא היה לי מחשב אהמ אהמ XD דבר שלילי שקרה בדצמבר: שום דבר מיוחד מסר לאומה: אמממ לא יודעת תמונה שלכם: --
שנחה חדשה אזרחית מעולה לכולם!!!!!!!!!

ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

זה אומר שעזבת את ראשון? [גרת בראשון לפני, נכון? אני לא מתבלבלת?]

אלוש 4

New member
תודה

וכן גרתי בראשון ליפני וגם עכשיו... אבל לא עזבתי עברתי דירה מאזור אחד בראשון לאזור אחר

xDanielleGrey

New member
ינואררררררררררררררררר.(L)

שם:דניאלגריי גיל:עוד כמה ימים 16 כיתה/צבא/אחר:10 מיקום בארץ ובעולם:חהחהח יש עולם סוףסוף! בוורלי דבר חיובי שקרה בדצמבר:הופעה הוליווד סיידקיק וזה דבר שלילי שקרה בדצמבר: ניחחחחחח מסר לאומה:יש לי הרבה מסרים. לא באלי לחלוק אותםD: תמונה שלכם:בקושי יש תמונות על המחשב;;

../images/Emo191.gif שוב נטשתי -___-'

שם: TIPSHA גיל: 13 כיתה/צבא/אחר: ח' מיקום בארץ ובעולם: בחור של אנשים שפוטים. דבר חיובי שקרה בדצמבר: קנו לי מערכת. דבר שלילי שקרה בדצמבר: הכל. מסר לאומה: תהיו חרא, כי על חרא לא דורכים
תמונה שלכם: איכס ->

למעלה