פינת הnemo.

יש פה חבר'ה ממש מוכשרים!

אין לי כוח להגיב אחד אחד,אבל העבודות פה מעולות:)

Beyond The Veil

New member
אוקיי, אני אפרסם גוש קקי בצורה יוצאת דופן ../images/Emo13.gif

אממ לא, סתם, זה סיפור שכתבתי אחרי שחברה ביקשה ממני לכתוב לה משהו מעניין לטיסה, ובאותו הזמן ממש התחברתי ואהבתי את השיר "ג'רמי" של פרל ג'אם, אז הסיפור הוא בעצם מבוסס על השיר...מקווה שתהנו ואני ממש מוכנה לכל ביקורת, אל תחסכו!

A Hilit

New member
כמה אובדני.. ../images/Emo12.gif

אהבתי את הדם שניתז.. חולנית שכמותך
סיפור מדהים..

Beyond The Veil

New member
הו, תודה לך על הדיעה ../images/Emo9.gif

שמחתי שאהבת, באמת באמת
וכן, אני ילדה חולנית שבחרתי בכלל לכתוב על השיר הזה, הרי השיר עצמו על ילד שמתאבד...מוזמנים לקרוא את הליריקס אם אתם רוצים

A Hilit

New member
טוב בעיקרון יש לי די הרבה שירים\סיפורים

חוויה די כואבת למען האמת, חברה שלי נפטרה לפני שנה וחצי מדלקת בקרום המוח כתבתי עליה המון..מן פרץ כזה של השראה אחד השירים אפילו ממש מוצלח אבל לא ממש הקלטתי אותו.. אולי אני אנגן אותו פעם באיזה מפגש למרות שזה סוג של רקוויאם ולא כל כך מתאים למפגש.. לאדעת אם יהיה לכם כוח לקרוא אבל אני אשים את הסיפור הכי טוב שיצא לי: מבט אל העתיד זה קרה ממש בתחילת הקיץ, באחד מהלילות החמימים, כשעוד לילות חמים נחשבו לנדירים, זה קרה לפני שנה וקצת, כששלוש בנות ישבו במעגל, אורטל, רחל ומזל. שלושתן קרובות משפחה, בנות דודות. הן החזיקו ידיים תוך כדי שהן ממלמלות כישוף שמצאו בספר ישן בעליית הגג העתיקה של סבא וסבתא שלהן. הכישוף, כך נאמר מגלה עתידות. לשלושתן ניתנה האפשרות להציץ אל העתיד ולראות איך הן יחיו בעוד 10 שנים.. "אני מתחילה ראשונה!" אמרה אורטל ועצמה עיניים חזק- היא התרכזה במשך כמה דקות ולבסוף ראתה הבזק מהיר של אנשים עוברים דרכה עם חליפות יקרות ומבט אדיש ואינטליגנטי כשגם היא לבושה בחליפה ובידה היא אוחזת תיק משרדים גדול ושחור, המקום היה דומה טיפה לבית משפט גדול וחשוב ונדמה היה לה כאילו היא עומדת ומציגה את טיעוניה בפני השופטת. אורטל פקחה עיניים במהירות עם חיוך קטן על הפנים "אני חושבת שבעוד 10 שנים אני אהיה עורכת דין! זה בדיוק מה שרציתי להיות!" היא אמרה מרוצה ומאושרת. "יאללה זוזי! עכשיו תורי.." אמרה רחל, שלא יכלה להתאפק עוד, ונתנה לה תפיחה קלה. היא עצמה את העיניים והתרכזה.. רגע קצר חלף לו ורחל הרימה גבה "מה זה? אני לא רואה את העתיד שלי, המסך שחור!" היא נרעדה קלות "תרגעי, אולי זה סתם, את לא מתרכזת מספיק" אמרה אורטל, שהייתה מרוצה מעצמה, "אולי זה בכלל לא נכון כל הקטע הזה של ראיית העתיד?" אמרה מזל בקול תמים, שרק חיכתה לתורה, "תני לי לנסות!" היא קפצה על ההזדמנות."טוב בסדר. רק אל תבכי לי" אמרה רחל.. מזל עצמה את עיניה והתרכזה- היא ראתה מולה דוכן פלאפל קטן שנראה היה כאילו הוא ממוקם בערך בלב העיר, בידה החזיקה פיתה וסכין ומולה עמדו אנשים ממהרים עם מבט חסר סבלנות הפנים. מהצד היא שמעה את רחשי המכוניות הצופרות בקולי קולות ואת הנהגים העצבניים.. לאחר כמה רגעים של הלם, סיפרה מזל לבנות מה היא ראתה ואלה צחקו עליה במשך כחצי שעה, לבסוף ניסו לעודד אותה מעט "דווקא לא כל כך נורא לעבוד בפלאפליה. לפחות יהיה לך הרבה אוכל" גיחכה אורטל תוך כדי שדיברה אל מזל. "טוב אני מנסה שוב, הפעם בלי תירוצים" אמרה רחל, אחרי שסיימה לצחוק על מזל, היא קצת חששה בגלל הפעם הקודמת, אבל עצמה את העיניים לניסיון נוסף... רגע ארוך, שנראה היה כאילו לא נגמר.. רחל התרכזה בכל כוחה. לפתע פקחה את עיניה באימה ונרעדה כולה "מה קרה רחל?" מזל ואורטל נלחצו. רחל לא ענתה, היא התרחקה עד לפינה של הקיר וזזה מצד לצד כשהיא מחבקת את עצמה ורועדת. לבסוף, הצליחה לפלוט מילה אחת בקול חרישי, כמעט שלא ניתן לשמוע, "ראיתי......" היא פלטה את כל הנשימה שלה במאמץ, כאילו קשה היה לה לנשום, ובלעה רוק. "ראית? אז מה את דואגת?! ראית את העתיד שלך, מה את לחוצה כל כך?" אמרה מזל שנרגעה טיפה "אולי גם היא רואה איזו פלאפליה באמצע חור נידח" אורטל התפקעה מצחוק ומזל אחריה. רחל לא רצתה שהן יידעו, היא לא רצתה להלחיץ אותן גם, היא אילצה את עצמה לצחוק כמה שיכלה ולבסוף, במאמץ מוחלט אמרה "אז מה אם אני אהיה מוכרת פלאפל?! לפחות יהיה לי טעים!" היא הכריחה את עצמה לומר ולצחוק יחד איתן. רחל רצתה לומר להן את האמת, המילים טיפסו בגרונה והציקו לה, הן עמדו לה על קצה הלשון ורחל בלעה אותן חזרה במאמץ. היא כל כך רצתה להגיד להן מה היא באמת ראתה, אבל שתקה. היא לעולם לא תספר להן שהדבר האמיתי שניצב לפניה היו מילים חקוקות על אבן....... מילים שאמרו....... רחל טרונך 1992-2006 יהי זכרה ברוך.

tbents

New member
עוד אחד

[אגב, הכל כזה לא גמור כי אני לא טובה בלגמור ציורים..]

tbents

New member
וזה סקיצתי לחלוטין ><

הזנחתי ממש בלשבי התחלה, כי אין לי כח ולא רעיון מה לעשות איתה.

tbents

New member
אחרון ודי../images/Emo3.gif

הפעם לא רישום, אלא ה- Dreamy Wall שלי.. מי שיבין למה הוא כ"כ דרימי..
כזה חאתיך! [אפילו שהוא ורוד, ואפילו שאחיין שלי טרח לקשקש בעט על הקיר]

box 5

New member
../images/Emo99.gif אוי גוועלד! זה מדהים!

*מקנאה (או מקנאת? לא'דעת) בטירוף!!!*

A Hilit

New member
מקנאה* ../images/Emo3.gif

ואכן מדהים..
אני ממש אוהבת את הסמל שלהם..

blacknwhite

New member
אממממ טוב.... אז יש לי משהו שכתבתי עכשיו

זאת אומרת, יש לי כל מיני דברים שכתבתי עכשיו, יש לי פה איזה 3 דפים מלאים קשקושים, אחד יותר גרוע מהשני, אבל אני בכל זאת רוצה להעלות משהו
רק אל תסקלו יותר מדי
As night is over I see the sun Rising up, so fair and dark Coloring the sky in black You're but a whisper in the wind As distant as the stars at night So far away, no light today I guide myself by sound, and fright You used to guide, to be my light At times of pain and fear Oh how I needed you tonight Oh, why were you not here? גרוע, אני יודעת

למעלה