שרשור היכרות

this is my way

New member
../images/Emo19.gifשרשור היכרות../images/Emo19.gif

מממ נתקלתי בהרבה כינויים שאין לי מושג עם מי אני מדברת אז חשבתי שנעשה שירשור היכרות. =] כינוי בפורום: שם: מין: גיל: עיר מגורים: תחומי עניין: קצת על עצמי: מסנגר/אייסי: רק מי שמוכן שגם אחרים שנכנסים יראו. משפט לסיום: תמונה: אופציונלי =]

this is my way

New member
משה ה../images/Emo19.gif חח ! תשבות שלי

כינוי בפורום :this is my way שם:שירן. מין:אישה [בכוונה כי נקבה זה נקב בה אף אחד לא ינקב אותי]
גיל:17 וקצת. עיר מגורים: ממ נשאיר חסוי. תחומי עניין: כל מה שקשור למוזיקה מחשב וטלוויזה. קצת על עצמי: אין מה הכי להגיד =] מסנגר/אייסי: מי שרוצה שישאל. משפט סיום:this is my way

המממ

כינוי בפורום: הסתכלו לבד שם: מיכלי מין: נ גיל: 15.5 עיר מגורים: נתניה S: תחומי עניין: אליאליאליאליאליאליאליאליאליאליאליאליאליאליאלי
קצת על עצמי: אני אוהבת את בריטני ]: כוסית שלי מסנגר/אייסי: רק מי שמוכן שגם אחרים שנכנסים יראו. מסרימים משפט לסיום: הביאו לי במבה תמונה: אופציונלי =] עיזבוווו אין צורך

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

כינוי בפורום: מהה כאילו השם? dalida1988 שם: דלית מין: נקבה...חחח בת ! גיל: 16 וחצי---עוד חודשיים 17! עיר: חולון תחומי עניין: אוכל?סתם לא...בעצם כן.. קצת על עצמי: התמכרתי לאחרונה לשיר the trouble with love של קלי מסנג'ר: [email protected] משפט לסיום: a moment like this תמונה :-----אין לי----

this is my way

New member
אופס לא בשירשור הנכון.. בכל מקרה

אני מגיבה לך בהקשר שרצית לעזור באתר

RoRiL

New member
../images/Emo77.gif+|סקייפ|

כינוי בפורום: RoRiL שם:רותם מין: נקבה
תחומי עניין: אממ לראות מכושפות לשמוע קלי וכל מיני
קצת על עצמי: אני רותם בת 14 ואני לא סתומה כפי שאני נשמעת
מסנגר/אייסי: רק מי שמוכן שגם אחרים שנכנסים יראו. [email protected] משפט לסיום:קלי רולז

../images/Emo181.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כינוי בפורום:
פ י צ ו צ י ה
שם:
טל
עיר מגורים:
צפון
תחומי עניין:
משפט לסיום: היי

Shiri from the block

Active member
me me כינוי בפורום: shiri from the block שם: שירן. מין: נקבה../images/Emo12.gif גיל: עוד שבוע 18../images/Emo9.gif עיר מגורים: מעלה אדומים. תחומי עניין: אין לי כוח לפרט../images/Emo122.gif קצת על עצמי: כנ"ל. מסנג'ר/אייסי: מסנג'ר- [email protected] משפט לסיום: אין. תמונה: ...

bhadar

New member
../images/Emo27.gifאני../images/Emo9.gif../images/Emo37.gif

כינוי בפורום:^^ שם:הדר =] מין:נקבה
גיל:עוד מעט 15|אושר| עיר מגורים:הרצליה]: תחומי עניין:אינלי כוח
קצת על עצמי:כנ"ל מסנגר/אייסי: [email protected]מס"ן משפט לסיום: =|. תמונה:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,לא=]

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifנאמ P:

כינוי בפורום:אתם לא יודעים לקרוא?
שם:שנייייייי
עיר מגורים:אור יהודה
תחומי עניין:קלאק. קצת על עצמי:אני בלחץ P: מסנגר/אייסי: [email protected] משפט לסיום:חם לייייייייי!!
תמונה: חחחחחחחח,המ,לא

kelly holic

New member
א נ י

שם-מירי כינוי- kelly holic מין-נקבה גיל-17 (עוד חודשיים :) ) תחומי עניין- קלי,קלי,קלי,נינט,קלי,נינט,בית"ר י-ם,אה כן וקלי!! קצת על עצמי- מחוברת באינפוזיה לקלי!! אני שקועה בה 24 שעות ביממה וכמובן בנינט טייב!!! מסנג'ר/אייסיקיו-המעוניינם מוזמנים לפנות אליי... משפט לסיום- KELLY CLARKSON-DESIGNED FOR DESIRE KELLY CLARKSON-SAY NO MORE (יש לי עוד מלא משפטים חח) ותיזכרו תמיד- דברים טובים באים באריזות קטנות!!! תמונה-כמו תמיד אני אוסיף תמונה של קלי כי הלוואי והייתי נראית כזו מושלמת!!!!

moran500

New member
אני../images/Emo9.gif

כינוי בפורום: מורן500 שם: מורן
גיל:18.5 (וחצי!) עיר מגורים: גבעתיים תחומי עניין: נו יש הרבה.. קצת על עצמי: לספר ידעתי.. צר עולמי כעולם נמלה.. (בגרות בספרות היה הייתה.. תשאלו את מתן
) מסנגר/אייסי: אייסי - 91719266, אבל רק אם אתם נחמדים
משפט לסיום: צריך לפתוח גם פורום קליי
תמונה: לא פייר אף אחד אחר לא שם

למעלה