שרשור היכרות

DesertRose7

New member
סתם..

אני פשוט רוצה לעקוב אחריך!!
ו.. אני מכירה הרבה מגבעתיים

14מתן

New member
כןןן ?

אני יכול להגיד לך איפה אני גר יהיה לך יותר פשוט

Lost Lullaby

New member
אני לא חושבת שאכתוב פה הרבה,

אבל היי
כינוי בפורום: לוסט לוליביי שם: ליבי מין: נקבה גיל: 16 עיר מגורים: נתניה]; תחומי עניין: מחשבים ואינטרנט, צילום, ציור, עריכה, כתיבה. קצת על עצמי: אנערף
היום אני מנהלת שנה בתפוז! D: מסנגר/אייסי: אייסיקיו בכרטיס אישי, ונא להזדהות:) משפט לסיום: תמונה מגניבה]; http://img311.imageshack.us/img311/3439/img1788resize0ra.jpg

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifיה../images/Emo99.gif

יום ראשון עזריאלי מפגש פורום MTV את באה?:$

דנעע

New member
well well well... ../images/Emo126.gif (סתם חמוד)

אני כל כך שמחה לגלות שלאחרונה קמים פורומים של זמרים שאני מאודדדדדדד(!!!) אוהבת!!! כינוי בפורום: דנעע? שם: דנה! מין: נקבה גיל:16 עיר מגורים:ראשל''צ תחומי עניין:לצלם, צופים קצת על עצמי: אני חולה על קלי והייתי בטוחה שאני היחידה אני שמחה לגלות שלא כי כל פעם שאני אומרת את השם שלה אנשים לא יודעים על מי אני מדברת!! משפט לסיום: קלי טייב (לא שאני מעריצת טייב... אתם בטח הבנתם..)

Deanb

New member
אני...

שם: דין מין: זכר גיל: 16.3 מגורים: ת"א תחומי עניין: קלי, שירי מימון, סלין דיון, ארת'ה פרנקלין, הביטלס, אבבא ועוד זמרים ישראלים ובינלאומיים והרבה סגנונות אחרים כמו שנות ה-70, 60 ודיסקו. קצת על עצמי: צוחק, פתוח, רגיש, אוהב, מתעניין ואכפתי... משפט לסיום: כל דבר שקורה - קורה לטובה! (תחשבו על זה)

CrazyAngel1

New member
תשובות../images/Emo9.gif =)

אז הנהההה- כינוי בפורום: CrazyAngel1 שם:רותם, אבל אתם יכולים לקרוא לי רותמוש' =) מין: בת, סתם.. נקבה.. חיחיחי
עיר מגורים: חסוייייי
תחומי עניין: אמממ קלי, נינה
, סקעתוש', ג'רמי סמפטר (מפיטר פן)
, מוסיקה, שירי מיימון
, הילארי דאף, כריסטינה אגילרה ובכללל כל מה שקשור למוסיקההה
קצת על עצמי: אממ אני ילדה חברותית, עומדת על שלי, חולה על המחשב, מתה על ג'רמי סמפטר, נינט, שירי, הילארי דאף וכריסטינה ואמממ זהו אני חושבת
מסנגר/אייסי: אממ אני מעדיפה לא
משפט לסיום: אממ אין לי תמונה: אופציונלי =] אממ אני שמה תמונה של הילארי ואח"כ של כריסטינה

למעלה