15
B BehindClosedDoors New member 14/5/08 #56 ברור שאיו.! ../images/Emo223.gif כאילו, שיואו, לייק, אמג, זה רוק! איכ. XD
B BehindClosedDoors New member 14/5/08 #58 אחותך פקאצה. ../images/Emo11.gif ../images/Emo223.gif אחותך דג? [אין לך אחות, נכון? |חושש| XD] חוצמזה שאני לא פקאצה, לייק, אני סוג של ג'רארד. D: לייק כאילו זה כלכךךך ברור שג'רארד אומר כל הזמן לייק! ואם אני אומרת לייק כל מילה שניה לייק, זה אומר שאני ג'רארד לייק! XDDD זה התפרץ, נשבעת.
אחותך פקאצה. ../images/Emo11.gif ../images/Emo223.gif אחותך דג? [אין לך אחות, נכון? |חושש| XD] חוצמזה שאני לא פקאצה, לייק, אני סוג של ג'רארד. D: לייק כאילו זה כלכךךך ברור שג'רארד אומר כל הזמן לייק! ואם אני אומרת לייק כל מילה שניה לייק, זה אומר שאני ג'רארד לייק! XDDD זה התפרץ, נשבעת.
א אלמוג מסיקה New member 14/5/08 #60 יש לי שתיים ../images/Emo11.gif אחת פאקצה, ואחת דג אם את ג'רארד, אז אני ברט, וברט יותר סקסי! [?!]
B BehindClosedDoors New member 14/5/08 #63 ג'ר יותר סקסי. ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo223.gif חוצמזה, שאם אני ג'רארד ואת ברט, אנחנו לא אמורות לדבר. אז מעכשיו אני לא מדברת איתך! |חה| |לשון2|
ג'ר יותר סקסי. ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo223.gif חוצמזה, שאם אני ג'רארד ואת ברט, אנחנו לא אמורות לדבר. אז מעכשיו אני לא מדברת איתך! |חה| |לשון2|