שאלות/עזרה

quein2

New member
שאלה תענו בבקשה!!

מישהו יכול להביא לי את התקציר של מה שהיה אתמול (יום ראשון ה-20 לאוגוסט) בבקשה בבקשה!!

yoavn19

New member
כן , הנה תקציר מלא:

פלור ומקס מקבלים את המטפלת החדשה-קמילה ומתחילים לראיין אותה, פלור מתייחסת אליה בחשדנות. הילדים מתקשרים לגרימברג שיבוא לטפל בפלור, בינתיים ניקולס נפגש איתו ומספר לו על ולנטינה. פלור חוקרת את המטפלת שלא נראית לה במיוחד, הם מתקשרים למספרי הטלפון שבהמלצות כדי לקבל המלצה עליה, לטלפון עונות האסירות מהכלא שמתחזות לממליצות, ואומרות שהיא מטפלת מעולה. פלור בכל זאת לא רוצה מטפלת ומקס ממשיך לשכנע אותה שהם זקוקים לה ושהיא טובה. פלור ואנה שוב רבות והפעם בפני קמילה, אנה הולכת ופלור ממשיכה לחקור אותה. ניקו ממשיך בטיפול עם גרימברג והוא לא מפסיק לדבר על ולנטינה, לבסוף לאחר שגרימברג מבקש ממנו לספר לו על עצמו הוא מגיע למסקנה שהוא רוצה להיות רקדן. פלור מתקשרת לעוד אישה כדי לקבל המצלמה ודלפינה עונה לה, פלור מזהה אותה ונבהלת אך מיד דלפינה קולטת ומשנה את קולה, היא מצליחה להתחזות לממליצה פלור מאמינה לה ומקס משיך לשכנע אותה לשכור את קמילה. מיה ופצ'ה מבלים ופתאום מתקשרים אליה מלונדון להודיע לה שהיא קיבלה מלגה בבית ספר לאומנויות, פצ'ה כועס שמיה עוזבת והוא נפרד ממנה. אנה רוצה לצאת לטייל עם התינוקות ופלור לא מרשה לה, קמילה מתחילה לעזור עם התינוקות ופלור משתכנעת לשכור אותה. אנה יוצאת לטייל עם הילדים בפארק. דלפינה מתקשרת לקמילה ופלור משתלטת על הטלפון ודלפינה מיד משנה את קולה, פלור שוב מאמינה וקמילה נשכרת. דלפינה מתקשרת לבוניז'ה ומפצירה בו לברוח מהכלא, הוא מסרב. היא מתקשרת למללה ולא יודעת שמללה הצליחה לברוח. מללה קופאת מקור והיא מצליחה לגנוב חליפה מאוטו שעצר, היא תופסת טרמפ ונוסעת. ניקו הולך לאודישנים לרקדנים להצגה, מיה הולכת לפצ'ה ואומרת לו שהיא לא בטוח עוזבת, הוא אומר שהוא לא מתכוון לעזוב את ארגנטינה. פלור בוכה ומדברת עם אמה, מקס שומע אותה ומנחם אותה, הם מתקשרים לאנה לבדוק שהכל בסדר עם הילדים. בינתיים אישה באה להסיח את דעתה של אנה בפארק, "הזיקית", שהיא גם קמילה המטפלת ושותפתה של דלפינה מחליפה את מרגריטה בתינוקת אחרת מבלי שאנה תשים לב. פלור נפגשת עם גרימברג והוא מרגיע אותה ומספר לה שהילדים הזמינו אותו, היא מודה לילדים ומחבקת אותם. ניקו נבחן להצגה והוא לא מצליח לרקוד מרוב פחד, הוא יורד מהבמה ועלה עליה שוב ומתחיל לרקוד יפה. אנה חוזרת הביתה. דלפינה מגלה מהטלוויזיה שמללה גם ברחה והיא שמחה. בינתיים מללה ממשיכה לנסוע בטרמפים. אנה חוזרת הביתה, פלור ניגשת לילדים ורואה שהתינוקת היא לא מרגריטה. |סגדש|
לקוח מהאתר
"שרים המורדים"
יומקסים לכולם!!!

gali581

New member
שאלה

כמה פרקים יש לעונה השנייה של פלוריסיינטה? באיזה יום הפרק האחרון של פלוריסיינטה? -תודה- |4u|

stavi555

New member
לעונה השניה יש 185 פרקים../images/Emo210.gif

וביום חמישי הבא(30.8) עם אני לא טועה הפרק האחרון..

חשובבבבב!!!!!!!!!!

למישהו יש את הסרטון שפלור ומקס מחליטים לקרוא לבן השלישי פדריקו?! בבקשהההה!!!!!!!!!!!! אם יש למישהו אז שיישלח לי במסר או שישים פה!! תודה רבה:]

uoston

New member
הנה מצאתי לך!!!!

אבל תיזהרי כי באתר הזה יש גם ספוילרים יש לך את האתר http://www.television.com.ar/floricienta/galeria.asp?id=7&seccion=GALER%CDA%20DE%20VIDEOS# קישור ואז תכלי לאיפה שכתוב Un nombre muy especial -ותראי תמנוה של פקריקו עם הבגד האדום מקווה שעזרתי!!

uoston

New member
תראי

אני ניסתי את זה וזה לא נכנס לי לקיור..אז את צריכה להכנס לגוגל לכתוב באנגלית FLORICIENTA ואז תלכי לאתר שכתוב בו Floricienta en Television.com.ar -זה מודגש ¿SOS MUY FAN? Escribí el resumen de la novela y lo publicamos con tu nombre en esta página. Mandá un mail a. [email protected] ... www.television.com.ar/floricienta/ - 28k - הועבר למטמון - דפים דומים www.f ואל תנסי להעתיק כי זה לא ייתן לך ת'אתר ואז כשאת נכנסת לאתר את תראי תמונה של פלור כזה יושבת ואז מה שאת עושה את יורדת למטה עם העכבר וראוה עוד תמונה של פלור כזה מחייכת עם הגדים ירוקים ואז למטה יש עוד שני תמונות שלה אחד קופצת כזה ושתיים תמונה כזה של וודאו עם מקס את לוחצת על התמונה השנייה את לוחצת ל: VER TODOS ואז את מגיעה לעוד עמוד של וודיואים...ועכשיו את הולכת למטה ולוחצת על התמונה של התינוק עם הבגד האדום שכתוב מעליוUn nombre muy especial

איך קוראים לשיר ששרה דלפינה לתינוקת

איך קוראים לשיר ששרה דלפינה לתינוקת כל פעם?

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאני מניחה שהתכוונת לaroro

mi nena זה שיר ערש מפורסם בארגנטינה..
מקביל בערך בארץ לנומי נומי ילדתי.. לי אישית שרו אותו מאז שנולדתי אז אני מכירה אותו בעל פה..

למעלה