איך היית מתנכל לדיירי הווילה?

rob crusoe

New member
אז ככה

אני היתי בשושו חותך את כל הבגדים של ונסה חוץ מהבגד ים for obvious reasons... ואז כנראה שמישהו היה משאיל לה בגדים ואז היתי נאלץ לחתוך את כל הבגדים בוילה כולה.... בנוסף היתי משתין על המיטה של ערן כל לילה שכולם ישנים ובבוקר מספר לאנשים שערן סיפר לי שיש לו בעיית הרטבה לילית, ומכאן הריח ובשביל הכיף היתי גונב לבנות את הפינצטות ועושה הימורים כמה זמן יקח לגבות של רנין להתאחות אבל זה רק אני...

יNOT

New member
הרעיון הוא מעשה קונדס לא ונדליזם

אם אני "מעדן" את מה שאמרת אפשר גם: להחביא את כל הבגדים חוץ מבגד ים - אבל זה קצת משעמם כי הם גם ככה רוב הזמן בבגדי ים
לרוב מתחת לבגדים. להרטיב את המיטות במיים - נראה לי זה היה הורס את המזרן. אבל אם לקחת את זה קצת רחוק יותר להפעיל את כל המטפים בבית (אם יש כאלה ) אין לך אפשרות שיחה עם דיירי הווילה. לגנוב את הפינצטות - אוקיי, לא ממש מסעיר. (הייתי מבין יותר אם היית רואה אותם בשידור עושים בהם שימוש )

eli7r

New member
טוב כמה רעיונות

מחזירה את בוריס נותנת להם לצפות בעצמם שעה (אתם תסכימו איתי שזה התעללות) ועכשיו באופן פרטי לכל אחד מכריזה על יוסי כחסין ועכשיו פרטי לכל אחד מהדיירים: ליאון- מדיחה שוב בוריס שי-נותנת לו תקציב עם אגורות יוסי- מבקשת ממנו להגיד 10 פעמים ברציפות ובלי להתבלבל את התאריך יום הולדת של עינב ושל אשתו ערן- סותמת לו הפה (אם כי זה דווקא יועיל לדיירי הבית האחרים אשר- עובדת עליו בבוא היום(כמובן לא לפני הלידה) שלא נולדה בת אלא בן צבר- 2 אפשרויות: 1. מכניסה אותו לחדר סגור עם ונסה (אבל אז זה טוב לה) 2. מכריחה אותו במשימה שתלויה בתקציב להפתח. איתי- מי זה? בנות: נעמה- מחזירה את מיקי עינב- מביאה לה גם אמא לבית רנין- אני חושבת שיום כיפור יעשה את העבודה לבד ככה שאני לא הוסיף להתעלל בה קרן- מראה לה את מה שערן אמר עליה לשפרה. שפרה- נותנת לה לשמוע את אשר מרצה בעניני דת. ונסה- לא העטלה לי כרגע משהו אולי בהמשך... ג'ני-מי זו?

יNOT

New member
הרעיון "התנכלות" אחת שמתאימה לכולם לא מפלים

לא בוחרים לתקוף מישהוא אחד בצורה פרטנית (לא כמו שמשימת התולעים עושה ) תחשבי על זה ככה: עובד במה ממורמר החליט שהבית עיצבן אותו, וכולם שם מטורפים
לכן בחר לעשות להם מעשה קונדס, לא לאדם אחד, אלא איזשהוא מעשה של שובבות שישפיע על כולם. עוד דוגמא : לשנות את השלטים של המיטות ככה שכל אחד ישפיע על המיטה של האחר. (לא בטוח שזה אפשרי , אבל זה קו המחשבה שהתכוונתי ) "ערן לוחץ להוריד משענת ראש מטה, ובמקום מוריד לשיפרה את משענת הראש"

נחמד.....גם לי יש....../images/Emo189.gif

יום ללא אוכל
משחק אמת או חובה (רק בלי האמת
) יום ניקיון
מקפיאה את הבריכה
מחליפה את הסוכר במלח
יום ללא נס קפה ושוקו
שבוע שלם לאכול רק סלט
מואהאהאהאהאה.....

למעלה