היום ב-
אנשים

EnchantedS

New member
ג'רארד מעריץ את ג'יי זי?..

(חח זה הוא, כן?..) או סתם עצבני עליו. מה שהפרצוף הזה לא אומר חח...

קרניjack

New member
מאייקי אמר שהוא אוהב ראפ

או שיש לו הרבה חברים ראפרים, משהוא כזה. פתחו על זה שירשור מצחיק בפורום הרישמי

EnchantedS

New member
חחח כן

זה לא קשור, אבל.... מישי אמרה לי היום שלג'רארד, הממ סליחה, לזמר של כימיקל רומנס, יש קול סובל. (וזה יכול להעיק) אתם חושבים שיש לו קול סובל? חחח

EnchantedS

New member
חח לא, היא התכוונה לקול...

איך פרצוף שובל יכול להעיק שאת פשוט מקשיבה לשירים? בפורום רוק אחת אמרה שהיא לא סובלת את MCR (אוקיי, הרבה יותר מאחת, אבל זה לא קשור...) והיא אמרה שהסולן שלהם הוא נורא דרמה קווין.... כניראה זה בגלל הקליפ של הלנה:) חחח אני היחידה שממש אהבתי את מה שהוא עשה בקליפ של הלנה?!... אז מה אם זה קצת סובל, זה ממש קשור למצב! הם רוצים שהוא ירקוד טנגו עם המיקרופון כמו אקסל רוז?...

yaelrs

New member
נראה לך????../images/Emo2.gif../images/Emo192.gif

אני סוגדת לג'רארד בהלנה! גאד, הוא כזה פוטוגני שם

love mcr

New member
חחח

מה שהוא עשה בקליפ של הלנה היה יפה רצח..הוא חמודי

אני אוהבת מאוד את הלנה......./images/Emo12.gif

וזה לא חדש שפורום רוק שונא כל להקה חדשה....... לא צריך להתייחס לכל מה שפורום רוק אומר.....

EnchantedS

New member
אני לא מתייחסת. להיפך!.. אני כל

שנייה דוחפת להם לפרצוף שאני אוהבת את MCR חחח....

PunKurt

New member
חחחחחח

ירקוד טנגו כמו אקסל..חח זה היה טוב את צודקת!זה קשור מאוד לקצב אבל אני בהתחלה שרק הלנה יצא אמרתי כזה "מי הבכיין (המהמם) הזה לעזאזל?!?!" באמת קראתי לו בכיין עד שיצא דה גוסט אוף יו או אולי קצת אחרי איימ נוט אוקיי אקסל אידיוט...

EnchantedS

New member
חח גם באיימ נוט אוקיי הוא בוכה../images/Emo3.gif

לי זה ממש לא הפריע! בכלל לא שמתי לב שהוא מגזים חח... בהתחלה בכלל לא אהבתי את השיר, חשבתי שזה שיר סתם שיר רגיל. אבל ממש אהבתי את הקליפ... חשבתי שזה קליפ ממש יפה.... וממש חולני... (מה, הוא שר בהלווייה ואז הוא מכניס את הארון לאוטו!.. זה כאילו שהוא מופיע בכל מקום, כמו מלאך המוות או מה שלא יהיה!) אז כל הזמן ראיתי את הקליפ במיוחד... ובסופו של דבר התחלתי לאהוב גם את השיר....:)

קרניjack

New member
בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ

ממש נדלקתי עליו והשתגעתי מהפרצופים של הבחורצ'יק, לטובה כמובן!

EnchantedS

New member
חח לא עד כדי כך:)... יש קולות הרבה

יותר נשיים!: אקסל רוז מגאנז אנד רוזס, הסולן של לד זפלין, הסולן של סימפל פלאן!

PunKurt

New member
לא הוא

כיאילו...במיוזיק אוורדס האחרון שהיה בספרד אני חושבת שמכר לא זכו בכלום אז גיי זי הנחה ואמר שבתעשיית הרוק יש לו חברים טובים שלא זכו היום בכלום וזה חבל כי הם ממש טובים והוא הזמין אותם לנגן איזה שיר ואז הם עלו וניגנו הלנה אז...

למעלה