הפינה השבועית

HoFiT592

New member
../images/Emo190.gifהפינה השבועית../images/Emo190.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: בעע סורי שזה כל כך מאוחר...[שוב...
] שבוע טוב

m i c k e y 15

New member
יאייי ראשונהההה חחח

שיר השבוע של באסטד: Busted-meet you there שיר השבוע של סאן אוף דורק:אין שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:artic monkeys-the view from the afternoon-פשוט נדבקתי בשיר הזה ובקליפ שלו עם הילד השווה הזה על התופיםם חחח Blink 182 - Obvious McFly - She Left Me Fall Out Boy - Homesick At Space Camp Falling Up - Ambience
Rihanna - SOS סינרגיה - לחבק אותך אלבום השבוע: from under the cork tree-fall out boy משפט השבוע:אין סמיילי השבוע:אממ
תמונת השבוע:

alexistar

New member
../images/Emo189.gifקליפ מהמם!! (עם הילד)!!

באמצע ככה הראו שיש לו דם על הידיים מרוב שהוא ניגן.. אווץ'!!!

m i c k e y 15

New member
אהא!! איזה שווה הואאאאאא

רק בגללו אני רואה ת'קליפ..ותוך כדי התחלתי לאהוב ת'שיר.. כי זה כאילו מתקשר אליו וזה..חחח קיצר איזה יפה הוא מתופףף ככה אני רוצה לתופף...אני כל הזמן מנסה לחקות אותו חח

m i c k e y 15

New member
יש להם עוד קליפים שרואים אותם מספיק

וזה דווקא הקליפ האהוב עליי חח ילדד שווהה

Bleed for Me

New member
כן..רק בקליפ הראשון רואים אותם..

הם גם לא מופיעים בעטיפה של האלבום..

לושהה

New member
^^

שיר השבוע של באסטד: Where Is The Love [אני וחברה שלי התחלנו לצרוח אתמול בהופעה
זה כזה..Where Is The Love [אנחנו "ג'יימס"] איי דונט נואו, וור איז זה טרוט [אנחנו "ג'יימס"] איי דונט נואו
שיר השבוע של סאן אוף דורק: Two Princess..כי שמעתי את זה אתמול בדרך חזרה מההופעה
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Westlife-Unbreakable Mandy Moore-Cry The Used-On My Own The Used-Lunacy Fringe וכל השירים של BEP
אלבום השבוע: Black Eyed Paes-Monkey Business+Elepunk משפט השבוע: Whrere Is The Love?
+ We were the Black Eyed Peas "אעאעאעאעאעאע"
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif התמונה היא מאתמול??

היית בהופעה? איך היה? חחח אני לא הייתי :\

לושהה

New member
כע הייתי../images/Emo9.gif

והיה מדהים
בעיקר בWhere Is The Love
למרות שהכל היה מדהים[: ולמה לא היית?..נגמרו הכרטיסים או שפשוט לא רצית? :)

m i c k e y 15

New member
אני רציתי..אבל נגמרו הכרטיסים..את

צילמת את התמונה??? איזה יפההההה

לושהה

New member
התמונה מהאינטרנט. לא הבאתי מצלמה.

וגם אם הייתי מביאה..זה לא היה יוצא טוב D: אבל עדיין היה כיפ D: כל ההופעה רקדנו והיה ממש ממש טוב

alexistar

New member
../images/Emo79.gifאיזה כיף!!../images/Emo79.gif

איזה כיף לך!!גם אני רציתי ללכת אבל נגמרו הכרטיסים!!

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gifהתאכזבתי מאוד מקלי קלארקסון

יום אחרי היומולדת שלי הודיעו שהיא לא באה.. וההופעה הייתה אמורה להיות שלוש ימים אחרי. כאילו, המתנה מההורים שלי נהרסה! ואז קנו לי טלויזיה לחדר.. חיחיחי.. לא משנה. לא רציתי להתאכזב שוב. ואני חוסכת מלא מלא כסף לחופש הגדול לטוס לפסטיבל באנגליה ששם יש 70% מהלהקות רוק [וכל סוגי הרוק] שאני הכי הכי הכי הכי אוהבת בעולם!!!!! וזה יהיה ממש חלום. כי את BEP אני לא הכי אוהבת.. אהבתי אותם יותר פעם.

לושהה

New member
קלי נגמרו הכרטיסים אז לא הספקתי\=

ובאמת מבאס\= אבל טלוויזיה בחדר מפצה (?) :) ויש פסטיבל כזה באנגליה?! ומרשים לך לנסוע?! כיף לך! בחיים לא ייתנו לי

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gifמלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הינה קישור. יש שם רשימה.. של הכל.. אבל אבא שלי מסכים לי רק יומיים :\ הוא אומר שלא יהיה לי כוח ואנחנו נטוס רק ל-3 או 4 ימים והוא רוצה שיום אחד אני אהיה בלונדון כי אף פעם לא הייתי באנגליה.. וכבר 11 שנים לא הייתי באירופה..

m i c k e y 15

New member
אומיגאדדדדדדדדדד

TBS the kooks franzz MCR placebo less then jake jet
אהאהאהא BE YOUR OWN PET artic monkeyss ופוב!!! ופאניקקקקקקק פייטסטאר!!! וגם גם סבוויס! והיה יה יהסס חיבתתתתתתת אבל מה זה כאילו?? המופעים האלה?

למעלה