הפינה השבועית

m i c k e y 15

New member
אהאאא..כ"כ בא לייייייי אבל כמה זה

עולה? גם הטיסה..גם לקנות כרטיסים.. אף פעם לא נסעתי..חח

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif אממ.. זה המון.

יהיו שם ביומיים הראשונים שלוש במות וביום השלישי שתי במות ובמה אחת של ריקודים וסתם כזה די.ג'י.. זה יוצא שישי.שבת.ראשון. כל יום מ-12:00 בצהריים. זה עולה 60 יורו ליום.. :S ועוד 19 יורו למשלוח בדואר רשום לארץ :S אם הייתי מספיקה אולי הייתי יכולה לקנות כרטיס אחד לשלושה ימים שישנים באוהלים במתחם של ההופעה ואז זה 130 יורו ועוד 19 יורו לשלוח לארץ.. יותר שווה.. והטיסה עולה בהתאם למספר ימים, חברת טיסה, תאריך.. הכל קשור אחד לשני.. מצאתי ל-5 ימים ב-555$ הלוך חזור לאדם.. וגם מצאתי ל-4 ימים 720$ הלוך חזור לאדם.. ובכלל מצאתי איזה טיטה ללונדון 1.6 עד 7.6 ב-190$ הלוך חזור!!! זה מאוד תלוי בתאריך.. וסוף אוגוסט הכי יקר..
אז אבא שלי אמר שנחכה עוד חודשיים ורק אז נזמין כרטיסים.. ואם עוד חודשיים לא יהיו כרטיסים להופעה אני לא טסה וזה חבל.. :\

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif אהה ושלא תחשבי שאני עשירה

כל-כך או משהו.. אני מוותרת על המון המון המון דברים! חוסמים לי שיחות בפלאפון כדי שלא יהיה לי חשבון גדול.. אני מוותרת על טיול לצפון לשבועיים עם חברות.. אנחנו מוותרים על אילת בחופש.. וויתרתי על 3 טיולים בפסח.. אני עובדת כל החודש הראשון של החופש ומרוויחה כמעט 2000 שקל.. הרבה דברים.. חחחח וגם כבר שנתיים וחצי לא הייתי בחו"ל [בבת מצווה הייתי עם סבא וסבתא] ו-5 שנים לא טסתי עם אחד מהמשפחה הקרובה לחו"ל..

I LOVE BMSF

New member
חח תתעודדי...

אני אפפעם לא הייתי בחו"ל...חח יש לי פחד עצום מטיסות!!?. ואחרי שראיתי תסרט הטיסה אז בכלל...חחחח

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif חחחחח

אני הייתי מלא בחו"ל [שליחות..:\] אז מגיל חצי שנה עד ארבע וחצי טסתי מלא.. ואז עד גיל 9 או 10 לא הייתי בחו"ל.. וטסתי פעם אחת לאילת. נורא פחדתי מטיסות.. מה-זה פחדתי.. חחחחח מוות. ואז אחרי הטיסה הראשונה שזכרתי.. חחחח לארה"ב בגיל 9 או 10 אז כבר התרגלתי לזה. וזה כיף! אני כל הזמן רק מחכה לטוס. למרות שזה לא קורה הרבה.. ממש לא.. חח

Bleed for Me

New member
חחח..

בטיסה שלי לפולין עם השכבה דאגתי להזכיר לכולם לחשוב על אבודים,או הטיסה..כי ראיתי מלא סרטים עם התרסקויות ושטויות כאלו..איזה מצחיק היה

Bleed for Me

New member
אוי הקנאה!!!

ת'אמת שתכננתי השנה לטוס לאנגליה שוב אבל החלטתי ששנה הבאה,בסוף י"ב לטוס יהיה יותר נחמד..לכסות את כל הUK חח אלא אם יגייסו אותי קודם.. וגם אני קניתי כרטיסים לקלי, הייתי שנייה שהתקשרה!! חח והתאכזבתי שהיא לא באה אבל ת'אמת לא היו לי ציפיות גבוהות..

may90

New member
פאק זו הייתה ההופעה הטובה ביותר

שהייתי בה במיוחד כשהם שרו GUNP AROUND הופתעתי לטובה D:

may90

New member
הסטיקלייט שלי עוד זוהר :|

והדלקתי אותו באיזה 7 X_X

alexistar

New member
אני../images/Emo189.gif

שיר השבוע של באסטד:run away train שיר השבוע שלson of dork : sick שיר השבוע לא ולא:“Teenage Life” Daz Sampson אלבום השבוע:אין משפט השבוע:כל יום כמו חלום סמיילים השבוע:

Yely

New member
אני =]=]

תנקס
שיר השבוע של באסטד: Better Then This שיר השבוע של סאן אוף דורק: Sick, Wear My Down שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Tonight - Westlife יאו אני חורשת על השיר הזה כבר מלא זמן
אלבום השבוע: Let Go אבריל
משפט השבוע: "So put your best dress on, and wrap yourself in my arms, my love"
!!!! סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:
שבועעעעעעעעעעעעעעעע טופ =]

LovE BuSTeD

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד:אין שיר השבוע של סאן אוף דורק:אין שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: mamory lane-mcfly---matt willis-up all night אלבום השבוע:wondeland משפט השבוע:נמאס לי סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:אין

למעלה