הקורבן השבועי!

lilmama

New member
../images/Emo190.gifהקורבן השבועי!../images/Emo190.gif

אתם שואלים, הקורבן המסכן, עונה D: וקורבן השבוע הוא -או היא - ~תופים~ GC Dana !!!!!!!!! כי היא חדשה ומגיע לה ^__^ התחילו להפציץ (; מממ אם מישהו רוצה אז שיישלח במסר וזה P: המשך יום טוב

יאי ^^ באלי להציק למישו .

איך קוראים לך ? <דנה אני מנחשת..> בת כמה ? מאיפה ? את נהנית כאן ? מה את חושבת על GC ? איזה אלבום הכי אהוב עלייך ? האם יש עוד סגידות חוץ מGC ? <תזהרי בתשובתך :D> מי החבר האהוב עלייך ? מה את חושבת עלינו ? את אוכלת עכשיו ? את אוכלת בכללי ? את אנורקסית ?!!?!?!?!? מה שלומך ? את רואה חברים ? את רואה יריחו ? את אוהבת תפוזים ? את שונאת את החורף ? את משועממת ? <כמוני> את חסרת חיים ? <AKA - בעלת שוקס?:p> טוב זהו
אני בטוחה שתהני
(או שלא, למי אכפת ?)

GC Dana

New member
התכוונת אלי?../images/Emo2.gif

אם כן אז הנה
איך קוראים לך ? <דנה אני מנחשת..> חח ניחשת נכון
בת כמה ? 13 מאיפה ? תלאביבD: את נהנית כאן ?בנתיים כה^^" מה את חושבת על GC ?אעהעהעה חולה עליהם
איזה אלבום הכי אהוב עלייך ? The Chronicles of Life and Deathיש עוד סגידות חוץ מGC ? <תזהרי בתשובתך :D>חח לא,לא שידוע ליXD מי החבר האהוב עלייך ?בנג'י
,סתאםם ג'ואל שיקרתי בנוגע לבנג'י
מה את חושבת עלינו ?נחמדיםD= את אוכלת עכשיו ?מסטיק נחשב?
את אוכלת בכללי ?אז לאXD את אנורקסית ?!!?!?!?!? ללא
מה שלומך ?סבבה את רואה חברים ?לא את רואה יריחו ?לא את אוהבת תפוזים ?כהD: את שונאת את החורף ?לאלא ,חולה עליוו
את משועממת ? <כמוני> כה.
את חסרת חיים ? <AKA - בעלת שוקס?:p> האממ לא הבנתי
טוב זהו אני בטוחה שתהני (או שלא, למי אכפת ?) אני אהנה

תועבה ! לא רואה לא חברים ולא יריחו .

פשוטט .. אני אחשוב אם להעיף אותך או לא מהפורום כבר

פוי :| רגע אני בהלם .

תחזרי אליי עוד כמה דקות . טוב זהו . חברים - הסיטקום הכי גאוני שנוצר במאה האחרונה . יריחו - סדרה די חדשה שהמתכרתי אליה , מדהימה ! עכשיו תורידי, מהר !

GC Dana

New member
אממ שמעתי פעם על חברים משו...האמת ש...

אני שונאת טלוווזיה

lilmama

New member
OOOOOOO:

לא מגיבה על זה אפילו. אה, אופס. סתםXD גדלת במערה או משו? o_O"

lilmama

New member
אסור! O:

אם יהיה מפגש וזה וזה, אני לא מכירה אותך, שמעת?! יא מפחידה!

GC Dana

New member
שמעתי../images/Emo2.gif

בעצם לא,ראיתי
הרי אנחנו בפורום חיחע נו איפה עוד שאלות,באלי להתחרפן

lilmama

New member
מוהאהאהאהאהא../images/Emo190.gif

הנה זה בא
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5.באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34.מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45.מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מי חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 100. שלום. לקוחמסקריםושאלונים:)

GC Dana

New member
אוקי הנה../images/Emo6.gif

מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? נתחיל מזה-מה זה לעזעזל איטי?!
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אממ...[המילה זאת אממ] 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? בע שוקולד,פויה. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 8? 5.באיזה צבע הפוני שלך?בלונד
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בבבב בזבזזזז?O.ם 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון?צילצול מפגר של המועדון של אורנג'
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?אין תגובה. שרוכים שליטעעע
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?הרצון שלי?!פחחח
11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?לעצבן אנשים
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? WTF,פלסטיק לבןXD 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא:/ 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא... 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום,בע ירוק בעבעבעבעבעבעבעבבע
17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפי
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מייאו
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? רארררר עכשיו עיצבנת אותי חתיכת%^*#^*
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? להלהלה ג'ואל להלהלה
21. באיזה צבע הגלימה שלך? OO" 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?הוא מתD:[היידדד
] 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי...אינלי שמץ. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם חולים בכלבת
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?4? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? אמממ...תמיד אומרים לי ללכת לפסיכולוגD: 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?סירה-לחזור
[הוו המקוריות] 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אוייאואוי קשה קשה. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?אינלי שמץ><" 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?בוא לשחק גולות?O.ם 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? החיים המושלמים של דנה וג'ואל",כה פאתטי איי קנו
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אני ביישנית מידי. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?ספר לא עושה קולות טחחD: 34.מה היה הספר האחרון שקראת? קיץ אחד ביחד. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לאא 36. האם אתה חבר בכת השטן?אני השטן
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?"באהבה ג'ואל" [כה חולה לבנאדם על התחת
] 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות?כן:] 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?כי שותים אותו באקזוטיה?
41. מה המסטיק האהוב עלייך?מנטהD: 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?פחפחפחפחפח,אוי החוכמה שלך גוברת משאלה לשאלה
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 45.מה מעיר אותך בבוקר?אניD:[פיצול אישיות שכחתם?;]] 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחול._. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לאדעת,משו שקשור לג'ואל
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה?1... 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?אני חושבת שחברה שלי
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינר
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?קשה לי להיזכר כי הרבה דברים נופלים על הראש שלי[לא ששמתם לב
] 54. על מה אתה חושב כרגע?אהמג'ואלאהמ 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?פאקצה?
,אממ לברוח? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?עזבו
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מתעלמת. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אה?!?!?!?!?!?!?!?!? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?איזה שאלות מפגרות. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?אממ....
,לאדעת. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כאילו הוא התחשמל. 62. מה עושה לך את זה?ג'ואל
63. מה זה היפי? איש עם שיער שנראה כאילו הוא התחשמל?[אניD:] 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?שתי תשובות למעלה,כי הוא שעקס
65. מה היית בגלגול הקודם?WTF 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?ללאדעעת זה מחררפן אותיי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?פלסטלינה
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?כן.אכן כן. 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא,מסכנים הבע"ח
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצהD: 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?עכשיו.במחלת ה"הידלקות על מפורסמים שמעולם לא ישימו עליך"
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה כי הוא קירח? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?ואאט?!!!!!! 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג?דובון אכפת לי,מה זה השם התקוע הזה?!
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מורה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ארצח מישהו[אהמניקולאהמ] 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אעהעהעה אלך להראות לכולם שאני הכפילה של ג'ואל
78. על מה תקבל פרס נובל?על זה שאני כפילה מוצלחת:) 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?וואט?!!! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?האדום
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?השירותים.המקום הכי שקט[ומסריח לא מעט
] 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? שהמורה אמרה לי שהרוכסן שלי פתוח
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?לא זכור לי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "את מוזרה" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ג'ואלD: 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כי כי כי כי אינלי שמץ
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?............................. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?חזיר:S 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי ככה זה. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?ג'ואל מת אוי לא
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?"אני אוהב אותך"?!!!! 92. מי חי בעליית הגג?לאדעעת 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?יואו חירפננת אותי עם השאלון הזה%$^#$^#%^# 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מליון 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לווחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים?%Y#%#^$ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לא. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.מה זה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100. שלום.מלחמה
אהה זה שאלון מוזר,לא היו לי תשובות מתוחכמות><" סוריP:

מוריהgc

New member
../images/Emo6.gifה100 תשובות שלי!!

לא יודעת אם זה מעניין משהו(או שמשהו יודע מי אני בכללל...חחח) אוקי: 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יפחיד ילדים קטניםץ 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כולם!! 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 13 5.באיזה צבע הפוני שלך?אין לי פוני=\ 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? "אל תהרגו אותו" 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון?של גוד שארלוטט!!!broken hearts parade 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?לבנים-עליזים.לבנות-נניניניני 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?אני לא אוהבת גופיות 11. האם יצא לך לשבור קיר?ניראה לי שכן ששיפצנו את הדירה לייד.עם פטיש ענק. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אני מושכת צומת לב של ערבים סוטים ברחוב. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אף אחד שניהם מזהממים את כדור הארץ..חח 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?כן למשביר לאייגאנד אוו ול.. עוד 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?מהה?? 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפוו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? ההה... בכל הגדליםם!למה לעשות את זה!? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? לא לכל אחד יש גלימה בארון. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?מנשה לא נפל. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם בקושי זזים. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם חולים בכלבת. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?בערך 2. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?כן... וכי אבא שלי אמר למורה שיש לי בעיות. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?את חברה שלי. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בוילה ליד הים. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?את עדיין משחקת בגולות!?(וזה קרה לי פעם אבל אמא שלי אחות--העתקתי מאחותי היא גם תקעה גולה...חח) 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? קנדילנד? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכלל חוץ מהתחת. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?ארררר 34.מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?ללאאא!וודי לשאול אותי אז זה! 36. האם אתה חבר בכת השטן?לללאאאא... רק אאמא שלי חושבת ככה. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?כלום. 38. האם אתה אלוהים? חס וחלילה! ה' אחד ושמו אחחד! 39. האם יש לך פיצול אישיות?אולי 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?לא הבנתי את השאלה. 41. מה המסטיק האהוב עלייך?של אורביט בלי סוכר הירוק. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כןןןן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?אוולי אני עדין לא יודעת בן כמה הוא באמת. 44. האם ננשכת ע"י עז?לא ברוך השם. 45.מה מעיר אותך בבוקר?שדופקים בדלת.(רק זה) 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?תכלכת? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?שיקראו למשפחה שלי ויביאו לי שוקולד. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כן! 49. כמה כריות יש לך על המיטה?אחת גדולה ואחחת קטנה. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כןן!!XD 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?צפרדעע! והתפללתי שהיא צחצה בשלום! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? גננת.... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא זוכרת(אולי בגלל זה) 54. על מה אתה חושב כרגע?שאולי יש לי באמת בעיות בשכל.. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?להלביש לה משהו מוזר. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?רחלי קדוש כל יום מחדש. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי בודדקת שהוא יחצה בשלום. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אני צמחונית אוקי!? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני לא נסיכה. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?אני לא רוצה לדעת. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא טוב!!! 62. מה עושה לך את זה?אימואים!!ואם יש אחד שקורה את זה המס' שלי0547888589 ואיסי312184403 63. מה זה היפי? שלובש בגדים רחביים!? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?למוכר באקסבויי(קובי) 65. מה היית בגלגול הקודם?גבר!!!!! "(עכשיו אני אישה) 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?שווב גבר!!! כי לא הולך לי בטור אישה...חח סתם 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?צעיף מנומר.תלוי על הקיר.חחח (איו) 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?כןןן!! 69. האם אתה בעד אונס דובים?ממש לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אני אוכלת הרבה... אני לא זוכרת. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?הרופא שיניים שלי זה בהדסה ביית חולים... נחשב?חח 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא מתחזה. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?לא יודעת. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג?השפן של פליי בווי וקולה. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מתמטיקה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אשקר שגגנבתי משהו. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אני יוריד אותו בלייזר.(בדיוק עכשיו התקשרו אליי ממשהו לייזר)חח 78. על מה תקבל פרס נובל?אני ישים אותו בחדר. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?ברור. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?הכי קטן. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?הסלוון. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? הברק הזה שהיה באמצע הלילה. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?אמיר ההומו ביקש שאני ישבור לו את האףף וויתרתי לו. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?אמ...מוזרה, פריקית, אנורקסית.... ועוד ועוד..חח 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מקס ברנר. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?מתחלק... שווה 1.5 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?זה לא כשר. ולמה לאכול חיות!?(שווב שווב אני לא אוכלת חיות) 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?טונה, נקניק, גבינת נפולאון..חח..אמ סחוגג. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כדי להתחמם, לשרוף קלוריות, פעילות גופנית... וכדי לקבל ציון טוב במשהוו בתעודה. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אם היו לוקחים את כל המחשבים בבית. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?הגראס שהיה ליידך אצלי בייד. 92. מי חי בעליית הגג?הגולם מפראג. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?תוכנית שמארחת להקות...כולל גוד שארלוט. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כולן. 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצתת. 96. למה מגלחים כבשים?בשביל הפרווה שלהן.ובשביל שלו ימותו מחום... 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?אמממ תלוויי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית."איזה חולצה מהמהמת! מאיפה? באמא שלך! נדרי נדר! דאיייי!! אחת היאפוות!" (הבת דודה הפרחה שלי לימדה אותי-והם אומרים את זה ברצינות) 100. שלום. וברכהה! נפגש בשימחחה המווומינים.חחח סתם

WaitForTomorrow

New member
היייי!!!../images/Emo110.gif

הייי!!! מקורהההה?? אני אחלה...
את יודעת מי זה צדוק? לא? לא?!?!?! עם לא.... אז זה התמנון!
נכון שהוא כוסון [
]? נכון שצדוק זה שם כוסון [
]? DDDDDD: את שומעת משהו עכשיו? מה?!? את מדברת עם מישהו עכשיו? עם כן, מי? עם לא, למה? יש לך חבר?? הוא יפהה?? רוצה להיות חברה שלי ? DD: יודלייי!!! טופפפ.. אני בשוונג... ואנלא רוצה לגרום לך לענות על שאלות ממש-ממש דפוקות... אז... ביי!!

GC Dana

New member
הנהD:

הייי!!! הייD: מקורהההה??סבבה אני אחלה... וואלה את יודעת מי זה צדוק?נוופ
לא? לא?!?!?! עם לא.... אז זה התמנון! אההD: נכון שהוא כוסון []?
אממ... נכון שצדוק זה שם כוסון []?חח שיהיה DDDDDD: D: את שומעת משהו עכשיו?כה
מה?!?SOS של גוד שארלוט
את מדברת עם מישהו עכשיו?כה עם כן, מי?מישהי,חברה שלי.עובדת עליה שאני אימו
עם לא, למה?--- יש לך חבר??לא הוא יפהה??אולי בחלומות רוצה להיות חברה שלי ? DD: חח אוקייי יודלייי!!!
טופפפ..? אני בשוונג...? ואנלא רוצה לגרום לך לענות על שאלות ממש-ממש דפוקות...XD אז...? ביי!! ביי היה נחמד

lilmama

New member
OMG!

או מיי גאד! עכשיו את שואלת מה קרה ._." אה, לא רוצה? פחחחחחחחחחחחחח מי שואל אותך. את אוהבת את עצמך? ואותי? יש לך ציצים? למה לא? מה הקול הכי יפה ששמעת? והרקע שלך בשולחן העבודה כרגע הוא..? עשית פעם בנייה בציפורניים? למה? למי את מתקשרת הכי הרבה? מה הצילצול שלך? את חושבת שאת יפה? ואני? ואורלי? יש שתיים, פה בפורום, את יודעת? יש לך שומר מסך? איפה היית מגדלת את הילדים שלך? כמה ילדים את רוצה? יש חבר? למה? איזה שיר את רוצה שישמיעו בלוויה שלך? למה? איזה סרט את הכי אוהבת? למה? היית ממליצה לי? למה? מי הבנאדם האחרון שראית? למה? הוא מכוער? מתי הייתה הפעם האחרונה שקנית מתנה למישהו? לעצמך? הקדישו לך פעם שיר? למה? איזה? היית פעם באוטובוס הקסמים? שקרנית. בריכה או ים? את אוהבת להכאיב לעצמך? אם כן, פרטי איך. מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? היית בת"א? היית בים המלח? את אוהבת את סבתא שלך? ואת הסבא? ישנת טוב אתמול בלילה? מה את שומעת כרגע? שיר יפה? אוהבת לצייר? מהו צבע הלך שלך? מעשנת? שותה? גמאת חושבת שטושי גיי? הא, את לאדעת מי זה? זה החתול הגיי של רחלי! XD

למעלה