הקורבן השבועי!

GC Dana

New member
הנה לך../images/Emo98.gif

את אוהבת את עצמך? כה?
ואותי?לא
יש לך ציצים?._." למה לא?אמרתי לא?
מה הקול הכי יפה ששמעת?ג'ואל
והרקע שלך בשולחן העבודה כרגע הוא..?סתם שלג מעפן עשית פעם בנייה בציפורניים?לא:S למה?איכס אני אוהבת יותר לכסוס
למי את מתקשרת הכי הרבה?לאמא^^" מה הצילצול שלך?משעמם....... את חושבת שאת יפה?אמאמאמאמממממ
ואני?איך את נראית?:O ואורלי?מי זאת אורלי?:O יש שתיים, פה בפורום, את יודעת?עכשיו כןD: יש לך שומר מסך?לא איפה היית מגדלת את הילדים שלך?נממ באמת קשה,אולי בבית?!!! כמה ילדים את רוצה?2 יש חבר?לאלאלא למה?ככה,לא עניינך
איזה שיר את רוצה שישמיעו בלוויה שלך?לאדעת.בטח משו של גוד שארלוט
למה?כי כי ככה באלי? איזה סרט את הכי אוהבת?שונאת סרטים[חח תשנאו אותי עכשיו
] למה?כי זה משעמם ואינלי כוח לראות אותם... היית ממליצה לי?נופ למה?כי אני שונאת סרטים וואי!#%@#$%@#&^$#*^*)&(*(_)&*$#^ מי הבנאדם האחרון שראית?אמא>>" למה?היא קראה לי הוא מכוער?כן[אוי ואבוי
] מתי הייתה הפעם האחרונה שקנית מתנה למישהו?נממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ לא זוכרת. לעצמך?מממממממממממ...לא יודעת. הקדישו לך פעם שיר?לא. למה?כי ככה!@$%^%&#$[מה את חופרת?XD] איזה?---------- היית פעם באוטובוס הקסמים?פחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שקרנית.למי קראת שקרנית?! יא חופרת$@#^@#
בריכה או ים?בריככה את אוהבת להכאיב לעצמך? אם כן, פרטי איך.לא
מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?אתמול? היית בת"א?אני גרה בתלאביב
היית בים המלח?כן,לצערי
את אוהבת את סבתא שלך?כן[?!!!!!] ואת הסבא?הוא מת
ישנת טוב אתמול בלילה?לא. מה את שומעת כרגע?את המחשב מנסה לעבוד ומטרטר לעצמו. שיר יפה?אני לא בקטע של מוזיקה אלקטרונית. אוהבת לצייר?כה מהו צבע הלך שלך?"הלך"? אממ שיהיה כחול
מעשנת?נופ שותה?מיםD: גמאת חושבת שטושי גיי?טושי?OO" הא, את לאדעת מי זה?לא.................. זה החתול הגיי של רחלי!אההה
XDXDD

לי-את../images/Emo129.gif

כוסודה שלך, חכי חכי. מפיצה שמועות על זה שהחתול שלי הומו
הוא פאקינג אי-מיני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lilmama

New member
הומו. נשנש. גיי. איך שלא תקראי לזה-

הוא עדיין מז**ן חתולים זכרים בשקט. XD

מוריהgc

New member
עניתתיתיתיי

את אוהבת את עצמך?לא ממש ואותי?אני לא מכירה אותך... אבל אני אשמח להכיר. יש לך ציצים?יש בנים בפורום? אממ קצת.... ממש קצת. למה לא?לא יודעת תשאלי אותם. מה הקול הכי יפה ששמעת?של גואל. והרקע שלך בשולחן העבודה כרגע הוא..?סוכריות. עשית פעם בנייה בציפורניים?לא. למה?כי כל הכסף שלי הלך על אוכל. למי את מתקשרת הכי הרבה?למשפחה וחברים. מה הצילצול שלך?שוב... של GC את חושבת שאת יפה?לא ממש. ואני?לא ראיתי אותך. ואורלי?כפרה עלייה. יש שתיים, פה בפורום, את יודעת?עכשיו כן. יש לך שומר מסך?לא. איפה היית מגדלת את הילדים שלך?בבית שלנו. כמה ילדים את רוצה?2 יש חבר?לא.. למה?תשאלי אותו.. איזה שיר את רוצה שישמיעו בלוויה שלך?בלוויה ובחתונה=של פניק!את דה דיסקו-איי רייט.... למה?כי הוא כיף. איזה סרט את הכי אוהבת?בובספוג. למה?כי זה ממש ממש מצחיק. היית ממליצה לי?ברור למה?כי הוא שוווה. מי הבנאדם האחרון שראית?אח שלי הקטן. למה?כי הוא בא לבדוק משוה במחשב. הוא מכוער?לא. מתי הייתה הפעם האחרונה שקנית מתנה למישהו?קניתי ולא נתתי אותה.(שבוע שעבר) לעצמך?לפני שבועעים הקדישו לך פעם שיר?לא זוכרת למה?כי ככה. איזה?לא הקדישו לי היית פעם באוטובוס הקסמים?לא... אבל מתענינת בדבר. שקרנית.לא בריכה או ים?ים את אוהבת להכאיב לעצמך? אם כן, פרטי איך.כןןן... שאני עושה משהו דפווק אני נוותת לעצמי מכה בראש. מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?לא יודעת. היית בת"א?כן היית בים המלח?כן שבוע שעבר. את אוהבת את סבתא שלך?מאוווד!!!! ואת הסבא?אהבתי ישנת טוב אתמול בלילה?כןן מה את שומעת כרגע?כלום. שיר יפה?אם היה שיר... אוהבת לצייר?כן אבל לא יודעת. מהו צבע הלך שלך?לק?עכשיו שחור. מעשנת?לאאאאאאאא שותה?לאאא גמאת חושבת שטושי גיי?לגמריי... עלייז! הא, את לאדעת מי זה?אני מבינה מיזה. זה החתול הגיי של רחלי! (הוא בטח מסורס) XD

lilmama

New member
אבלאבלאבל למה אני היחידה שחופרת..? :|

מתי בפעם האחרונה היית בשירותים? איך היה? יש לך את גוד מורנינג רבייבל? אהבת? איזה שירים את הכי אוהבת ממנו ? הדיסק האהוב של GC? למה? כמה זמן את שומעת אותם? השמעת אותם לעוד אנשים? אהבו? השיר האהוב עלייך ביותר של GC? למה דווקא הוא? יומטוב3>

GC Dana

New member
חח סתם את חמודה,אני אוהבת חופרים../images/Emo13.gif

מתי בפעם האחרונה היית בשירותים? נממ..ממזמן:O איך היה?כיף:) יש לך את גוד מורנינג רבייבל?נופ. אהבת?אהבתי^.^ איזה שירים את הכי אוהבת ממנו ?נממ..מיסרי,דאנס פלור,נמ.......... הדיסק האהוב של GC? זה עם כרסת החיים והמוות[תהרגו אותי אינלי כוח לשם..] למה?כי הכי התחברתי לשירים שםD: כמה זמן את שומעת אותם?נממ...קרוב לחצי שנה. השמעת אותם לעוד אנשים?כה אהבו?כהD?: השיר האהוב עלייך ביותר של GC? i just wanna live
למה דווקא הוא?כי אממ נדלקתי עליוXD יומטוב3>

lilmama

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif5 דברים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

5 דברים שמעלים לך חיוך: 5 דברים שמעצבנים אותך: 5 בע"ח הכי אהובים: 5 מקצועות אהובים: 5 שירים אהובים: 5 חברים/חברות טובים: 5 דברים שאת אובססיבית אליהם: 5 דברים בעלי ריח טוב? (וטפ..? גמאני לא יודעת XD) 5 סמיילים אהובים: 5 דברים שבחיים לא תאכלי: 5 דברים שבחיים לא תעשי: 5 דברים שאת אוהבת לאכול: 5 דברים שאת עושה כשאבאמא לא בבית: 5 דברים שאת רוצה לעשות שבוע הבא: 5 דברים שאת רוצה לעשות עד השנה הבאה: 5 דברים שאפשר להוסיף לפורום:

GC Dana

New member
P-:../images/Emo3.gif

דברים שמעלים לך חיוך:דברים חדשים,שביתה,מחשב,אמממממ......... 5 דברים שמעצבנים אותך:אנשים מעצבנים[XD],שקרנים,אנשים תמימים,אנשים מנומסים,אתם
5 בע"ח הכי אהובים:חתול חתול חתול חתול ו...חתולD: 5 מקצועות אהובים:אנגלית,אנגלית אנגלית אנגלית ו..אנגלית?
5 שירים אהובים:אממממממ קשהקשה
5 חברים/חברות טובים:חח ואתם מצפים שאני אכתוב ת'שמות?!
5 דברים שאת אובססיבית אליהם:גוד שארלוט,ג'ואל,נממ...כחול אממ.חתולים ו..כבר אמרתי גוד שארלוט?
5 דברים בעלי ריח טוב? (וטפ..? גמאני לא יודעת XD)אממ סבון[וואלה],נו שאלה מעצבנת><" 5 סמיילים אהובים:
ולא מפה: XD,:p,:],^^,XP 5 דברים שבחיים לא תאכלי:חזיר,עלים[חחח],בנאדם[חוץ מג'ואל,סתאםם]אמ...עץ.וכל מה שלא אכילD: 5 דברים שבחיים לא תעשי:אאנוס את ג'ואל
,בנג'י,צניחה חופשית,משו שקשור לרצח,ולכ מיניD: 5 דברים שאת אוהבת לאכול:פיצה,צ'יפס,חטיפים,ממתקים ,פירות?:/ 5 דברים שאת עושה כשאבאמא לא בבית:רואה טלווזיה[?!],משתעממת,נכנסת לאתרים אסורים[סתאםםםםםםם] אממ מתחרמנת על תמוהנ של ג'ואל?
סתאםםם><" לא באמת זה היה בצחוק
...ולאדעת 5 דברים שאת רוצה לעשות שבוע הבא:לדחוף שירים לאמפי,לראות הארי פוטר 5,להשקיע בלימודים[חננה
],לעשות רושם על המורה לאנגלית,לא לחטוף מכות מחברה שליD: 5 דברים שאת רוצה לעשות עד השנה הבאה:מ-ל-א 5 דברים שאפשר להוסיף לפורום:אנלא יודעת.
אגב אני בודקת אם זה מעלה לי תמונה אז אל תשאלו למה העלתיXD :

למעלה