הקורבן השבועי.

gali56

New member
ייאללה

1. לגור עם מישהו. V 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. V 13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. V 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. V 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. V 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל. V 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. V 36. לשבור דיאטה. V 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר. V 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות" . V 61. לאכול סושי. V לצערי 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. V 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. V 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 77. לתלות דגל ביום העצמאות.V 78. לקנות מתנות לחג.V 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. V 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.V 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. V 84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית. 86. להאמין שהשופט בן-זונה. V 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר.V בערך,אכלתי צ'יטבורגר 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד. V 98. להפסיד בכוונה. V 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. 100. להפסיק לשאול "מי אני".

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif פיכס

עשית מרשימה של 100 דברים אולי 10. אני עשיתי מפה מלא ><"

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif 4

מה החיה האהובה עליכם? מה החיה השנואה עליכם? מה החיה לשיש לכם אלרגיה אליה? יש לכם חיה בבית? איזו? ואיזו חיה הייתם רוצים שתיהיה לכם בבית אבל אתם לא יכולים? מתי בפעם האחרונה הייתם בגן חיות? אוהבים ללכת לגן חיות? למה? מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם מגיעים לשם? ספרו משהו מיוחד שקרה לכם בגן חיות: מה אתם אוהבים יותר? פיל או ג'ירפה? תנין או צפרדע? חתול או כלב? גדים או סרטנים? פינגווין או דולפין? גדי או צבי? פרה או כבשה? טווס או נחליאלי? דרור או עורב? פרפר או דבורה? ג'וק או עכביש? איגואנה או חרדון סיני? ליוויתן או כריש? עכבר או אוגר? פגשתם פעם חיה בטבע? איפה? איזה חיה? אוהבים חיות? למה? אכפת לכם מהחיות בעולם? הייתם פעם בצער בעלי חיים? לאיזו מטרה? האם אתם צמחונים? למה? אכלתם פעם חזיר? האם ננשכתם פעם? ע"י מי? האם הכיש אתכם נחש? האם מישהו מהמשפחה שלכם וטרינר? רכבתם פעם על: גמל? פיל? חמור? סוס? סוס פוני? פרד? אבא? שור? טלוויזיה: יס או הוט? רואים האלופה? רואים השיר שלנו? רואים מסודרים? רואים מועדון לילה? רואים ארץ נהדרת? מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? רואים ערוצי טבע? וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? מסנג'ר? סקייפ? פוטושופ? צורב? מדפסת? סורק? מכונת צילום? מסך שטוח? מקלדת או עכבר אלחוטיים? מקלדת מסיליקון? איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? מה השעה?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif 5

.היי D: ממצב? 2.אז מה.. את באה לפה הרבה?~מרימהגבות~ 3.מה את אוהבת לשתות? 4.ואיך את ביחסים עם ברווזים? 5.האם את מולכת שולל? 6.ואם אני אגיד לך שהכבשים שלי מולכות שולל ברגע זה ממש? 7.אני כבשה מעופפת שמחבקת אנשים. רוצה חיבוק? 8.ואם אני אתן לך שקל, תחבקי אותי? 9.מהו אחוז הדם במחזור הקפאין שלך? 10.סליחה, מה השעה? 11.תגידי, זה כאב? 12.מצטערת על השאלה הקודמת, פשוט לי כאב. 13.איזה סוג גלידה את הכי אוהבת? 14.יש לך מדפסת? 15.את מאמינה שחייזרים יחטפו אותנו בעוד 15 שנה? 16.אולי תדפיסי על זה כתבה? D: 17.מה המצברוח שלך עכשיו[ריק,קול,סבבי,סטנדרטי,אוף,עצוב או עצבני]? 18.את אוהבת לצלם? 19.אי פעם צילמת פילים ורודים? 21.ניסית פעם לעוף עם נוצת קסם כמו ב'דמבו'? 22.מהם היחסים שלך עם חצילים? 23.האם את בקשר טוב עם המחשב שלך? 24.גם את בכית בסצנה שבה מופסה מת ב'סימבה'? 25.נכון שבובספוג שולט?D: 26.את מאמינה במלאכים? 27.ופיות? 28.MEEP. 29.שליכלינג! 30.גם את ראית את הבולבולים הכחולים בסוגו?:O 31.אכלת פעם עציץ מפלסיק? 32.למה לא? 33.את אוהבת פיצה? 34.מה התאריך היום? 35.בכלל, באיזו שנה אנחנו? 36.למה את נמצאת בישרא? 37.'החיים זה כאן'. באמת? 38.כתבת פעם בנושא החם? 39.על מה כתבת? 40.איזה דפדפן יש לך?[אקספלורר,פיירפוקס וכו'] 41.מה עדיף, מסנ או אייסי? 42.עגבינה או גזר? 43.בטטה או תפוח-אדמה? 44.טאקי או מונופול? 45.בריזר אבטיח או לימון? 46.בוקר או לילה? 47.שישי או שבת? 48.שחור או לבן? 49.כחול או ירוק? 50.אני עצמי או אנוכי? 51.מיייייאו! 52.אי פעם ייללת לאור ירח מלא? 53.אז את אדם-זאב, הא? 54.איזה סוג מוזיקה את שומעת הכי הרבה? 55.מה את בד"כ עושה כשמשעמם לך? 56.אוהבת ללכת לים? 57.שאלה גורלית: ים או בריכה? 58.איזה שוקולד עדיף, חום או לבן? [עוד שאלה גורלית!] 59.גאמי ברז או סוכריות על מקל? 60.אור שמש או מנורה? 61.שמת לב שאין שאלה 20? 62.נכון שחזרת עכשיו כדי לבדוק את זה? 63.את רוצה לצאת איתי? 64.ואם אני אבקש נורא יפה? 65.ואם אני אקנה לך מתנה יפה? 66.טוב, בסדר. 67.עשית פעם את מבחן הפוזה? 68.אז.. מה יצא? 69.אוהבת את התנוחה הזאת? 70.משעמם לי. ולך? 71.למה אני כותבת שאלון? 72.קוואק!@##!@$ 73.תראי! יש בשאלה הקודמת קישור! אמג! 74.אם הייתי נותנת לך שלוש משאלות, מה היית מבקשת? 75.ואם היית פוגשת דג זהב, היית מבקשת ממנו משאלות? 76.נפלת על הראש פעם? אני כן D: 77.יש לי כאב ראש. אקמול/אדוויל/אופטלגין? 78.חג או סתם חופש? 79.חופשה-בחו"ל או בארץ? 80.את רוצה לקנות פשטידה מקצועית לקידוח וחציבה? 81.את אוהבת פודינג? 82.ומרשמלו? 83.ומה השעה עכשיו? 84.השעון במחשב שלך מדוייק? 85.את בטוחה? 86.מגניב D: 87.את יוצאת בימי שישי? 88.ומה אתם עושים? D: 89.משעמם לי. משעמם לך? כי לי משעמם. 90.טרלהלהלהלה.. 91.גם אותכם הוסיפה איזו לינור מישרא? XD 92.יש לך פיפי? 93.איזה ציור יש לך על הנייר טואלט? 94.מהו הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? 95.מתי המימולדת שלך? 96.תזמיני אותי? 97.את בתנועת נוער? 98.נכון שבלוני הליום זה שליטע? 99.תקני לי אחד?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif 6

מהי הטרגדיה הכי גדולה שהכתה אותך בשנה האחרונה? האם יש לך קשיים בהסתגלות לנורמות חברתיות? האם לאחרונה היה לך חשש שמישהו עלול לפגוע בך? האם לאחרונה מישהו פגע בך, אם כן כיצד? האם החיים שלך ברובם טובים או רעים? האם אתה אופטימי? מהו המשפט שהכי מחזק אותך ברגעים קשים? האם הרבה פעמים אתה מרגיש שאחרים לא מבינים אותך? האם אתה מרגיש שאתה נאלץ להתמודד עם הרע לבד או שסביבתך תומכת בך די והותר? האם רוב היום אתה חש רגשות שליליים או חיוביים? כיצד אתה נוהג לתמוך באחרים בשעות הקושי? (רק לכאלה שאוהבים שאלות שטות:) מיהו הארכי-נבל הנערץ עליך? האם אי פעם... - עישנתם סיגריה? - עישנתם משהו שהוא לא סיגריה? - השתכרתם? - לקחתם סמים? - הייתם בהופעת מטאל? - הייתם בהופעה של אמן מחו"ל? - החלקתם על הקרח? - החלקתם על התחת? - החלקתם על בננה? - התנשקתם? - עשיתם היקי? - עשו לכם היקי? - דיברתם עם מישהו בשפה זרה שניה (לא עברית ולא אנגלית)? - הייתם בג'קוזי? - הייתה לכם חיית מחמד? - קיבלתם נכשל בתעודה? - גידלתם ציפורניים? - בכיתם משיר? - בכיתם מסרט? - הייתם בנוער העובד והלומד? - ובצופים (שליטע!)? - הופעתם מול קהל? - אכלתם ליצ'י? - ופסיפלורה? - אכלתם משהו לא כשר, ולא בטעות? - כססתם ציפורניים? - אם כן, האם אי פעם ניסיתם להגמל עם המשחה המזוויעה הזאת? - עשיתם בגרות במשהו? - עשיתם שעווה? - הייתם במפגש ישרא-בלוג? - ובמפגש הבלוגיה (באמא שלי, שמעתי שהיה אחד כזה!)? - צבעתם את החדר בעצמכם? - שפכתם על מישהו משהו? - קיבלתם מדליה? - היו לכם כבלים דיגיטליים/לווין? - לא היו לכם כבלים בכלל (גם לא אנלוגיים)? - שיהקתם יום שלם? - בכיתם יום שלם? - צמתם ביום כיפור? - צמתם לא ביום כיפור, למשך יום שלם? - גנבתם משהו? - צבעתם את השיער? - חוררתם את עצמכם? - חיברתם שאלון? - שמכם הופיע בעיתון? - הייתם ברוק עצמאות? - היה לכם בלוג (אם יש, מוזמנים להביא כתובת)? - התאהבתם? - הערצתם מישהו? - פגשתם מישהו שהערצתם? - הופעתם בטלוויזיה? - הופעתם ברדיו? - אפיתם עוגה לבד? - חתכתם ורידים? - ניסיתם להתאבד? - הייתם מאושרים?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif 7

סמן את הדברים שהספקת לעשות בחופש פסח. הייתם בים- הייתם בבריכה- יצא לכם להיות בקניון- הייתם במפגש פורום- הייתם בעבודה של אחד ההורים- הייתם בלונה פארק- נסעתם ברכת- נסעתם באוטובוס- ישנתם 12 שעות- הייתם בסופרלנד- הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- מצאתם חבר- התנשקתם- עבדתם- שתיתם- השתכרתם- עישנתם- צחקתם עד טירוף- עשיתם מלא שטויות- נסעתם לאילת- יצאתם מהארץ- קניתם דיסק חדש- רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד- קניתם ספרים- קניתם תיק חדש- סידרתם תחדר- דילגתם על לילה- הייתם בהופעה- הייתם במסיבה- חשבתם להתאבד- חשבתם שהחיים זו מתנה- הקשבתם לדיסקמן- הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- עשיתם בייביסיטר- קניתם שרשרת- קניתם נעליים- האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת? שתית? עשית שיעורים? דיברת בטלפון? שמעת מוזיקה? היית בחוץ? היית בבצפר? ליטפת חיה כלשהי? ראית טלויזיה? ראית סרט? קראת עיתון/ספר? היית במסנג'ר/אייסיקיו? שבתת? [מהמילה שביתה] צילמת/הצטלמת? ליקקת גלידה? כססת ציפורנים מהידיים? ומהרגליים? >< בלעת כדור? [תרופה] שיחקת כדורגל? וכדורסל? וכדוריד? וכדורשת? הטענת את הפלאפון שלך? הסתכלת על השעון? נישקת? והתנשקת צרפתית? XD התחבקת?! לעסת מסטיק? פגשת פרה? וכבשה? השתנת? חירבנת? D: הפלצת? הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'? השאלות הרגילות- שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מקום לידה: דברים אהובים- להקה האובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: ספורטאי/ת אהובה: צבע אהוב: ארץ אהובה: עיר אהובה בארץ: עיר אהובה בחו"ל: שיעור אהוב: ספורט אהוב: משחק מחשב אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: חייה אהובה: תוכנית טלוויזיה אהובה: אתר אינטרנט אהוב + כתובת: גרסת אייסיקיו אהובה:

gali56

New member
עווד:(

סמן את הדברים שהספקת לעשות בחופש פסח. הייתם בים- הייתם בבריכה- יצא לכם להיות בקניון- הייתם במפגש פורום-D:V הייתם בעבודה של אחד ההורים- הייתם בלונה פארק- נסעתם ברכת-V נסעתם באוטובוס- ישנתם 12 שעות-V הייתם בסופרלנד- הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-V ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- מצאתם חבר- התנשקתם- עבדתם- שתיתם- השתכרתם- עישנתם- צחקתם עד טירוף-V עשיתם מלא שטויות-V נסעתם לאילת- יצאתם מהארץ- קניתם דיסק חדש- רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 16 יום מתחילים ללמוד-V קניתם ספרים-V קניתם תיק חדש- סידרתם תחדר-V דילגתם על לילה- הייתם בהופעה- הייתם במסיבה- חשבתם להתאבד- חשבתם שהחיים זו מתנה- הקשבתם לדיסקמן- הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-V עשיתם בייביסיטר- קניתם שרשרת- קניתם נעליים- האם ב24 שעות האחרונות.. אכלת?כן שתית?כן עשית שיעורים?לא דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן היית בחוץ?כן היית בבצפר?כן ליטפת חיה כלשהי?כן ראית טלויזיה?כן ראית סרט?לא קראת עיתון/ספר?כן היית במסנג'ר/אייסיקיו?כן שבתת? [מהמילה שביתה]לא צילמת/הצטלמת?לא ליקקת גלידה?לא כססת ציפורנים מהידיים?כן ומהרגליים? ><לא בלעת כדור? [תרופה]לא שיחקת כדורגל?לא וכדורסל?לא וכדוריד?לא וכדורשת?לא הטענת את הפלאפון שלך?לא הסתכלת על השעון?כן נישקת?לא והתנשקת צרפתית? לא XD התחבקת?!כן לעסת מסטיק?לא פגשת פרה?לא וכבשה?לא השתנת?כן חירבנת? D:אולי הפלצת?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסתכלת במראה ואמרת: 'איזה שווה אני'?לא השאלות הרגילות- שם:גל גיל:11 תאריך לידה:24.4 מקום מגורים:מושב מקום לידה:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דברים אהובים- להקה האובה:BEP [אגב,הורדתי שיר של ה- A Fire Inside.AFI שחקן אהוב:אין מישהו צפציפי שחקנית אהובה:כנ"ל זמר אהוב:אין זמרת אהובה:הרבה ספורטאי/ת אהובה:שחר פאר צבע אהוב:סגול ארץ אהובה:לא יודעת עיר אהובה בארץ:ת"א עיר אהובה בחול:לא יודעת! שיעור אהוב:מחשביםP: ספורט אהוב:טניס משחק מחשב אהוב:רשת שם אהוב לבן:בן שם אהוב לבת:שירן חייה אהובה:דולפין תוכנית טלוויזיה אהובה:האלופה אתר אינטרנט אהוב + כתובת:www.blackeyedpeas.com גרסת אייסיקיו אהובה:לא יודעת

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif 8

שימו את כל השירים שיש לכם על המחשב בנגן במדיה פלייר או הווינאמפ, ובחרו באפשרות אקראי. השיר שתעבירו כל פעם יהיה התשובה לשאלה לפי הסדר איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? -------------------------------------------------------- לאבא שלי יש סולם? מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? מנגן על משהו?על מה? מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. איך אתה חוגג ימי הולדת? למה התחפשת בפורים האחרון? אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כמה משוגעים החברים שלך? ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? יש לך מצלמה דיגטלית? ספר על רגע מביך:? ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? מה האביזר האהוב עלייך? תוכנית אחרונה שראית? אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? איך אתה לועס סלעים? דו הוא דב לבן צפוני? יש לך אחים קטנים? אחיות? כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? אתה יצירתי? מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? היית פעם בפסטיבל? יצאת מגבולות אסיה? מה קורה אחרי המוות? איזה פלאפון יש לך? אוהב אותו? ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? שולחים אותך להתרמות מבית הספר? איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? מה הכי משעמם בעולם? מה השעה? איזה מידה את בחזיה? מעניין,אה? מתי יהיה שלום? מי יביא אותו? מה הסרט הכי מפחיד שראית? אתה פרנואיד? אוהב גמבה? מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? מהי התרבות האהובה עלייך? מה צבעו של חדרך? והרהיטים,תואמים? משחק במשחקי מחשב? ובמשחקי פלייסטיישן? אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? מה טיפשי? ומה מיוחד? מה יפה בעינייך? מה מושך אותך? אוהב צבע זהב? אלרגי תמידי? יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? פוחד ממקומות אפלים? יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? ובכלל? מה המילה הכי ארוכה? באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? תהית פעם איך נוצר העולם? הגעת למסקנה?ספר עליה:? השיר האהוב עלייך:? לומד עוד שפה? מצליח לך? המחנכת של כיתה ג':? מהו הכלי הכי מושך? הפשע הכי פשעי? המחזמר האחרון שראית:? פרח,אבק של בית קברות יפה לך? יודע מיהי קלי קלארקסון? מהי דעתך עליה? הידידים שלך לרוב חרמנים? אל תטוסי רחוק מדי? סדרה מטופשת:? פאדיחה ענקית שהייתה לך:? האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? אוהב קימונו? היית לובש אם היה באפשרותך? מוצא:? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? מי עף? הוא? היא? את\ה?

2MayaN

New member
מסכנה:p |קרמבו|../images/Emo221.gif

לא מרחמים עלייך פה.. מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל? מיטה או שמיכה? תיק או ארנק? ספר או סרט? ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? צום או אוכל? בבית או עם חברים? עיתון או ספר? וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה? בלוג או צ'אט? מחשב או טלוויזיה? אייסיקיו או מסנג'ר? נגןאם-פי 3 או דיסקמן? פלאפון או אורנג'? סלקום או פלאפון? ערבית או ספרדית? יופ שישי או יום ראשון? עוגה או גלידה?

gali56

New member
.

מה היית רוצה ליומולדת?(אפשר ועדיף יותר מתשובה אחת..) את הראש של נעם הדר וסתיו על מגש של כסף...מוהוהוהוהוהו -------------------- מחשב נייד או מחשב רגיל?רגיל מיטה או שמיכה? מיטה תיק או ארנק? תיק ספר או סרט? שניהם ביום כיפור עדיףףף..... -------------------- אופניים או צום? אופנים צום או אוכל?צום בבית או עם חברים?חברים עיתון או ספר?ספר וסתם בכללי..מה יותר טוב???... -------------------------- פורום או קומונה?פורום בלוג או צ'אט?בלוג מחשב או טלוויזיה?מחשב אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם נגןאם-פי 3 או דיסקמן?MP3 פלאפון או אורנג'?לא זה ואל זה סלקום או פלאפון?סלקום ערבית או ספרדית?ספרדית יופ שישי או יום ראשון?שישי עוגה או גלידה?גלידה

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif 9

שיר אהוב- להקה אהובה- זמר/זמרת אהובים- השיר שכרגע הכי עולה על על העצביםXP- מקצוע שאת ממש אוהבת- תוכנית- סרט שראית ואהבת- צבע אהוב- פורום אהוב (תחשבי טובטוב לפני שאת עונהXP)- צבע שיער אהוב- צבע עיניים אהוב- שם שאת אוהבת לבן- ולבת- ולכלב- ולצבXP- ולהפופוטם- טוב דיי!! חחח דמות מוערצת- איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? מה עדיף - סקרים או שאלונים? את מקליקה על פרסומות באינטרנט? כל כמה זמן את נכנסת לפורום? מה קורה? למה החלטת להצטרף לפורום? ממתי את מכירה ת'פורום הזה? יש לך חיות בבית? איזה? איזה צבע עיניים יש לך? אם היו נותנים לך להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? 1. ממצב? 2. תסתכלי ימינה- מה את רואה? 3. תסתכלי שמאלה- מה את רואה? 4. באיזה חדר את? 5. מה הדבר הכי מבאס שקרה לך השבוע? 5. והדבר הכי כייפי? 6. מה צבע השיער שלך? 7. יש לך אחים? 8. אחיות? 9. אמאבא? 10. תזכירי בת כמה את? 11. איזה כיתה? 12. אוהבת להיות הקורבן? 13. למה קוראים לך שיר? 14. נכון שם מעפן? (סתם... אל תקחי ללב!) 15. צמחונית? 16. שומרת כשרות? 17. למה? 18. מה את חושבת על מי שעושה לעצמה בעצמה פוני? 19. אוהבת מלפפון? 20. מה תאריך היומולדת שלך?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif 10 ואחרון

1. החדר שלכם מבולגן? 2. למה? . ומתחת למיטה? 3. יש אבק? 4. בד"כ, אתם טיפוסים מבולגנים? 5. בפסח סידרתם את הבית? 6. ועדיין רואים את זה? 7. מה הדבר הכי מוזר שמצאת מתחת למיטה? 8. קרה שמצאתם כסף במקומות מוזרים? 9. אוהבים לעשות סדר? 10. למה? 11. כל כמה זמן אתם מסדרים את החדר? 12. ועושים אבק? 13. ומנקים מתחת למיטה? 14. ואיך שאר המשפחה שלכם מתייחסת לסדר וניקיון? 15. והארון שלכם מסודר? 16. למה? 17. אתם מקפלים גרביים? 18. מה אתם מנקים בבית? 19. אתם שוטפים כלים? 20. באיזו תדירות? 21. אוהבים את זה? 22. אתם מסדרים את הבית כשמשעמם לכם? 23. למה? 24. ומה קורה למי שהורס את מה שכרגע סידרתם? 25. כיבסתם פעם בגד ביד? 26. למה? 27. ניקיתם פעם את הבית (יענו עם דלי ומים וסמרטוט ומגב)? 28. למה? 29. לפני כמה זמן? 30. וניקיתם עם שואב אבק? 31. ועם מטאטא? 32. שברתם פעם חלון? 33. למה? 34. אהבתם את השאלון? כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

HaDaRoSh

New member
תורי ../images/Emo9.gif

1. שם: 2. גיל: 3. מזל: 4. סגנון מוסיקה מועדף: 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי? 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? 12. איך קוראים לסולן של משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? 14. מנגן? על מה? 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן? 24. משקיע בלבוש? 25. בגדים רחבים או צמודים? 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? 30. אהב לקנות בגדים? 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? 33. משקפיים\עדשות: 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? 45. שחור או לבן? 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? 51. סתיו או אביב? 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים? 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה?

gali56

New member
חרא

1. שם: גל 2. גיל: 11 3. מזל:שור 4. סגנון מוסיקה מועדף:רוק 5. זמר מועדף: אין 6. זמרת מועדפת: הרבה 7. להקה מועדפת: בלאק 8. שיר מועדף:הרבה 9. מתנגן כרגע ברקעשום כלום: 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?MP3 12. איך קוראים לסולן של משינה?לא יודעת 13. כוכב נולד-כן או לא?לא 14. מנגן? על מה?גיטרה 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי 16. איך הציונים?טובים 17. והמורים?סבבה 18. עושה שעורי בית?לא 19. כיתה:ה 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אוטובוס 21. אוהב ללמוד?לא 22. חוגים: טניסס 23. מבריזן?לא 24. משקיע בלבוש?בערך 25. בגדים רחבים או צמודים?אמצע 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?כן 27. בעד נודיסטים?מה? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?לא 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לא 30. אהב לקנות בגדים?לא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:לא יודעת 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות:משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?מיטה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?מחברות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:למטע 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?גיטרה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?לא יודעת 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?צמחים 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נסגר 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?כן 43. תן חיוך, הכל לטובה. :טוב 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? שניהם 49. משקפיים או עדשות?משקפים 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? לא זה ולא זה 52. vh1 או MTV?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו?שניהם 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין?פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?4 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט?כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:מצלמת אינטרנט , סורק , מדפסת , מכונת צילום , מיקרופן , צורב . 65. מוריד דברים? מה? כן,שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה?לא 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?לא 68. בכמה פורומים אתה? 2 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא ולא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? כןD: 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך?טניס 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:טוב 75. שעורי ספורט זה..: יאק 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?רגיל 77. איך שרירי הבטן שלך? פח 78. ושרירי השכל? טוב 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:שיכייפו 80. אוהב ספורט? לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא?לא יודעת 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת!$!!!!!!!!!!11 84. משתמש באייקונים? כן
84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: פח 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? ווטאבר 87. מהי היבשת הכי גדולה? לא זוכרת 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא ממש 89. נכון אני משעממת? כן 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? חיים 91. מה השעה עכשיו? 15:46 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני הקורבן כוסאאממממקקקקק 93. מה הצבע האהוב עליך? סגול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": טוב 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?כן 96. אוהב לשחק תופסת?לא 97. אתה גבוה?לא ממש 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא 99. אתה במצב רוח טוב?לא 100. איך היה?חרא

HaDaRoSh

New member
MORE

האם יצא לך פעם: להרביץ למחשב? לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לקפוץ על המיטה שלך? לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? לישון בחוף הים? להיות בבומבמלה? להקיא בכוונה? למתוח אנשים בטלפון? לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? לנסות ללקק את המרפק? לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לחפוף את הראש בכיור? להגעיל את אחד מהחברים שלך? לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? להישאר בפיג'מה כל היום? לראוות טלויזיה כל היום? לקרוא ביומן של מישהו אחר? לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לגנוב מסטיק מהמכולת? להבריז משיעור חשוב? לעשות את עצמך כאילו את חולה? לעצור את הנשימה שלך? לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? להרוג ג'וק? למחוץ זבוב? למחוץ ייתוש? לשיר במקלחת? לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? לעשות פיפי בבריכה? לעשות השנה פיפי בבריכה? לבלוע מים של ים בטעות? להישאר ערה כל הלילה? לאכול ג'אנק פוד כל היום? להישתכר? לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? להתחרפן? להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות?

gali56

New member
החתימה ממש מתאימה!!

האם יצא לך פעם: להרביץ למחשב?כן לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לא לקפוץ על המיטה שלך? כן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? לא לישון בחוף הים? לא להיות בבומבמלה?לא להקיא בכוונה?לא למתוח אנשים בטלפון?כן לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה?כן לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"?כן לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? כן לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? כן לנסות ללקק את המרפק? לא לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לא לחפוף את הראש בכיור? לא להגעיל את אחד מהחברים שלך? כן לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כן כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? לא לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? לא להישאר בפיג'מה כל היום? כן לראוות טלויזיה כל היום? לא לקרוא ביומן של מישהו אחר? כן לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? מלא!! לגנוב מסטיק מהמכולת? לא להבריז משיעור חשוב? לא לעשות את עצמך כאילו את חולה? לא לעצור את הנשימה שלך? כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? לא ממש לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? לא :( להרוג ג'וק? כן למחוץ זבוב? כן למחוץ ייתוש? לא לשיר במקלחת? כן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? כן לעשות פיפי בבריכה? יאק לא לעשות השנה פיפי בבריכה? לא לבלוע מים של ים בטעות? כן להישאר ערה כל הלילה? כן לאכול ג'אנק פוד כל היום? לא להישתכר? לא לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? כן לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? לא להתחרפן?כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"?כן להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? לא ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? לא

HaDaRoSh

New member
אחרון

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות? קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? ישן הרבה? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ?

למעלה