הקורבן

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifסיונוווווווווווווווווש

כפרעלייך נשמה שרירים גבות וסנפירים [WTF?! לא יודעת]
בקיצור... מה נשמע? רגיל
חופש גדול נפגשות אה? ברור! יאי. חולה עלייך איך הנזם? בנזונה
איך קוראים לו? שמוליק מה עם בנים? אין
יש משהו?
קראש? כן
ילד כ"כ כוסוןןןןןןןן אין דברים כאלה
חח סתם אבל יש קראש
הידלקות? זה לא אותו דבר כמו קראש? התאהבות קשה עד לאובססיה? הידלקות קשה עד לאובססיה-
יש לך חיית מחמד? אין כמה? אחים? 0 אחיות? 2 יש לך ילדה בכתה שקוראים לה שיר? [בכל כיתה יש אחת כזאת! אבל בכל כתה!] לא
וואי יערה הרבה אותך עם השאלות. אז.. את חיה? כרגע כן, יותר מאוחר- אי אפשר לדעת [כבר אמרתי שיש מפמ"ר?] איך זה להיות בחיים? נחמד+- קול. הייי D: היוש
טוב עכשיו אני סתם חופרת. לא נורא
כפרותעלייך. עלייך יותר

DontWakeMeUp

New member
זה באמת אותו דבר ../images/Emo6.gif

אבל זה פשוט עושה את השאלון יותר ארוך אז שש.
חחח גם לנזם שלי קראו שמוליק. אבל הוא מת.

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאביבושש../images/Emo13.gif

מועתק מפורום סקרים ושאלונים
בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אתם אוכלים ארוחת בוקר? אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? יש אנשים בבית? או שאתם לבד? מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מכינים לבד? או שמכינים לכם? יש לכם חוגים? איזה? ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אתם שומעים מוזיקה בלילה? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם
מתי אתם הולכים לישון? קל/קשה לכם להרדם? אתם עושים מקלחת לפני השינה?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifמוריי../images/Emo23.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מתלבשת מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן מלא פעמיםXDD פעם כשהייתי באילת עם הסטודיו הישן, ואיחרנו לארוחת בוקר
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? לא הרבה.. 20 דק' בערך אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? רק אם לא התקלחתי בלילה
אתם אוכלים ארוחת בוקר? בביתספר אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] פיתה/לחמנייה עם משהו
צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? פיפי
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לפעמים אבא, לפעמים אחיות, לפעמים סבא.. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אמממ אוכל מבושל
מכינים לבד? או שמכינים לכם? לפעמים אבא מכין, לפעמים אמא, לפעמים סבתא
יש לכם חוגים? איזה? נופ
ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] טלוויזיה, מחשב
אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יאפ יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? יש סדרות קבועות, אבל עכשיו אני מקפידה קצת פחות
לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] זה לא בריא! אתם שומעים מוזיקה בלילה? לא.. ישנים איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? אין מיי לאבלי רום מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם מתי אתם הולכים לישון? 23.00-00.00 קל/קשה לכם להרדם? לפעמים קשה אבל בד"כ קל
אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן

למעלה