הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

כמו כל שבוע,ביום חמישי,יפתח שרשור "הקורבן", מי שנבחר להיות הקורבן בוחר את הקורבן,ושולח לי את זה במסר. כי לא שווה שיגידו אותו וידעו מי שבוע הבא יהיה. הכללים: אתם שואלים את השאלות - הקורבן עונה. אבקש שלא תשאלו שאלות מיותרות כמו "מה קורה?" וכו'. וגם לא להציף בשאלות למרות שיש כאלה שאוהבים את זה. במידה ויש שאלה שהקורבן לא ירצה לענות עליה מחוסר נעימות, הוא ירשום:לא עונה על זה. שלא יחשבו שדילגתם על מישהו.
הקורבן השבוע:
חן! [ חן XD ] תהנו,שירה

השאלות-XD../images/Emo105.gif

היי D: באיזה שעה קמת היום ? איזה שיר את שומעת עכשיו ? [אם בכללXD] מתי בפעם האחרונה אכלת פיצה ? D = ומתי בפעם האחרונה קנית דיסק ? ו...... מה את מעדיפה אייסי או מסן ? מה מידת הנעליים שלך ? את שמה לק ? D: מתי בפעם האחרונה היית באילת ? אוהבת את אילת ? את נהנת מהחופש ? את עובדת ? זהו :) ביי ביי , יום טוב .

חן XD

New member
היי רותם :)

היי D: באיזה שעה קמת היום ? 11 :O איזה שיר את שומעת עכשיו ? [אם בכללXD] מכה אפורה.לא של בועז חע מתי בפעם האחרונה אכלת פיצה ? D = אתמול ומתי בפעם האחרונה קנית דיסק ? לפני יומיים ו...... מה את מעדיפה אייסי או מסן ?מסן מה מידת הנעליים שלך ? 38 את שמה לק ? D: לפעמים מתי בפעם האחרונה היית באילת ? שנה שעברה אוהבת את אילת ? לא את נהנת מהחופש ?כן את עובדת ?לא זהו :) ביי ביי , יום טוב ביי בי חמודה. D:

../images/Emo204.gif חןןן [;

מה קורה מאמי? בת כמה את? מאיפה? סדרה אהובה? מאכל אהוב? צבע אהוב? תחביבים? נכון שדניאל בן חיים הוא ה-כוכב? [; אמממ אין לי מה לשאוללל D= איזה שאלון ארוך XD אוהבת

חן XD

New member
בתאליי :]

מה קורה מאמי? יהיה טוב מה איתך ?חח בת כמה את?15 מאיפה?קריות סדרה אהובה? סדריק החתיך מאכל אהוב?חומוס צבע אהוב? כחול תחביבים? לישון , מחשב ,חברות , בריכה נכון שדניאל בן חיים הוא ה-כוכב? [; סתם שאלה. כולנו יודעים שכן. אמממ אין לי מה לשאוללל D= איזה שאלון ארוך XD אוהבת
|לב גם אני :]

lililulu

New member
כן כן זאת חן לא לא חן? חן!

על פי שירה של מעריצת בועז מעודהD; הקיצ, היי חן! מה הולך? את יודעת מה שמי? אם לא נעים מאוד אני עמיתD: למה את כבר שמה את הבועית הזאת שאימצת? או את הכדור? ראית איזה זיכרון יש לי שאני זוכרת את כל המאומצים שלך?! [; א מה איך החיים? סוחבים הא? קשה? אם כן חבלD; עשית פעם אומגה? ובנג'י? ואת האנקונדה שלונה פארק תל אביב? ואת הקומבה בסופרלנד? וסתם קרוסלה שאת יושבת על סוס והוא מסתובב?D: נכון שאורן כדורי אחד החתיכים? אני אוהבת אותו המוווון
אז מה ככה? בעד מי את בכוכב נולד? ואיך בועז? נכון חמודיק?? [: למה ההורים שלך קראו לך חן? יש לך עוד אחים/אחיות? אם כן כמה? איך קוראים להם? למה קוראים להם ככה? אם אני לא אוהבת את השמות האלה תעיפי לי כאפה?D: בכללי את מרביצה הרבה?! ומקללת? את מתעצבנת מהר כמו נופר?D; מה המוצא שלך? אז מה קריית חיים נהיו חמולה פה הא?!
אבל נופר אמרה לי שמשעמם שמה שזה קריית חסרי חייםD: זה באמת ככה? את אוהבת לגור שם?
את גרה קרוב לדילב/נופר? את צריכה הסעה לבצפר או שאת הולכת ברגל? איזה לא כיף זה ללכת ברגל הא?! חחחח נכון שהשאלות שלי מה זה לא קשורות אחת לשניה?? את שונאת אותי? אם כן חבלD= אם לא איזה כיף לי [; מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? את מהמבאסים האלה שנכנסים למקדונלדס כולם מזמינים המבורגר והם מזמינים סלט?! הם הכי מבאסיםD: את אוכלת בכלל בשר? אם לא את מפסידה כל כךךך :) גם צמחונים זה אנשים מבאסים...זה תמיד נראה לי כאילו הם חיפשו איך למרר לעצמם את החיים אז הם אמרו "טוב נהיה צמחונים"
מי הבן אדם הכי חתיך שראית בחיים? אני היום הייתי בתל אביב...הגעתי למסקנה שיש שם לא מעט חתיכים...חבל שהרוב הומואיםD= איך את מסתדרת עם הומואים? נכון שהם מבאסים?...כאילו...למה עד שקלטת בזווית של העין מישהו חתיך הוא הולך ומדבר כמו בחורה?! יאללה נראה לי נמאס לך מהשאלות הדפוקות שלי הא?! חחח טוב אז אני אלך לי לדרכי :) יום/לילה טוב לך!

חן XD

New member
מה עובר עלייך ילדה ? חחח D:

על פי שירה של מעריצת בועז מעודהD; הקיצ, היי חן! מה הולך? מה נשמע עחי את יודעת מה שמי? יאפ אם לא נעים מאוד אני עמיתD: למה את כבר שמה את הבועית הזאת שאימצת?חחח ממזמן אני לא שמה אותה או את הכדור? ככה כי הם לא באים לי בטוב ראית איזה זיכרון יש לי שאני זוכרת את כל המאומצים שלך?! [; חחח לאא היה לי עוד P: א מה איך החיים? נחמד סוחבים הא?חופשי קשה?לא אם כן חבלD; עשית פעם אומגה? כן ובנג'י?לא ואת האנקונדה שלונה פארק תל אביב?נראה לך ואת הקומבה בסופרלנד? לא וסתם קרוסלה שאת יושבת על סוס והוא מסתובב?D: כןןן :) נכון שאורן כדורי אחד החתיכים? ברורר אני אוהבת אותו המוווון אז מה ככה? בעד מי את בכוכב נולד? דניאל כאילו ואיך בועז? נכון חמודיק?? [: חח הכי חמוד למה ההורים שלך קראו לך חן? תשאלי אותם :] יש לך עוד אחים/אחיות? כן אם כן כמה? 2 איך קוראים להם? קובי ועומרי למה קוראים להם ככה? על שם סבא שלי ועומרי סיפור ארוך D: אם אני לא אוהבת את השמות האלה תעיפי לי כאפה?D: לא מה אכפת לי בכללי את מרביצה הרבה?! למי שצריך ומקללת? בטח את מתעצבנת מהר כמו נופר?D; בגלל זה אנחנו חברות :] מה המוצא שלך? מרוקאית שליטע אז מה קריית חיים נהיו חמולה פה הא?! חופשי אבל נופר אמרה לי שמשעמם שמה שזה קריית חסרי חייםD: זה באמת ככה?צדקה את אוהבת לגור שם? לא את גרה קרוב לדילב/נופר ? כן את צריכה הסעה לבצפר או שאת הולכת ברגל? ברגל איזה לא כיף זה ללכת ברגל הא?! נכון חחחח נכון שהשאלות שלי מה זה לא קשורות אחת לשניה?? נכון חח את שונאת אותי? לא אם כן חבלD= אם לא איזה כיף לי [; מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? איככ לפני שנה נראה לי את מהמבאסים האלה שנכנסים למקדונלדס כולם מזמינים המבורגר והם מזמינים סלט?! חחחחחח כמוני D: הם הכי מבאסיםD: את אוכלת בכלל בשר? כן אם לא את מפסידה כל כךךך :) גם צמחונים זה אנשים מבאסים...זה תמיד נראה לי כאילו הם חיפשו איך למרר לעצמם את החיים אז הם אמרו "טוב נהיה צמחונים" מי הבן אדם הכי חתיך שראית בחיים? אממ יש הרבה.ליאור מיארה , דניאל בן חיים , ועוד מלא וכמובן אושרי אני היום הייתי בתל אביב...הגעתי למסקנה שיש שם לא מעט חתיכים...חבל שהרוב הומואיםD= איך את מסתדרת עם הומואים? ההיי הם הכי חמודים נכון שהם מבאסים?...כאילו...למה עד שקלטת בזווית של העין מישהו חתיך הוא הולך ומדבר כמו בחורה?! חחחחחחחח יאללה נראה לי נמאס לך מהשאלות הדפוקות שלי הא?! נכון :] חחח טוב אז אני אלך לי לדרכי :) יום/לילה טוב לך! להית' :]

היי חני ,

היית רוצה שיהיה לך חבר? את אוהבת מישהו ? איזה מאכל בחיים לא היית אוכלת ? איזה מזל את ? אם היית שחקנית ממש מפורסמת וזה והיה לך הצעה אם מלא כסף להיצטלם בעירום היית מיצטלמת? וביכלל ובמה תירצי לעסוק שתיגדלי? יש לך שם ספציפי שאת רוצה ליקרוא לבן שלך או לבת? ממ זהו..... (שאלות לא משהו ) -אוהבת אותך-

חן XD

New member
שחפולהה היפה שלי ../images/Emo23.gif

היית רוצה שיהיה לך חבר? כן את אוהבת מישהו ? אינני יודעת D: איזה מאכל בחיים לא היית אוכלת ? לא כשר איזה מזל את ?אריה אם היית שחקנית ממש מפורסמת וזה והיה לך הצעה אם מלא כסף להיצטלם בעירום היית מיצטלמת? לא וביכלל ובמה תירצי לעסוק שתיגדלי? טלויזיה יש לך שם ספציפי שאת רוצה ליקרוא לבן שלך או לבת? הראל , אלירן , אושרי , חחח ממ זהו..... (שאלות לא משהו ) -אוהבת אותך- לעע אני יותר

../images/Emo126.gifשלום שלום . ../images/Emo9.gif

היי חן . :) מה ניש איש ? , הכול פטיייייש ? .
חעחע איזה משפט , אע ? . תודה תודה אני המצאתי .
נכון אני דומה לעמית ? ,
:- ] :- ] :- ] [ פה את צריכה לחבר את הפרצופים , כדי שכולם יראו שעשיתי פרצוף עם סומק ... , כמו עמית .
:- ] ] היי גם פה . ^^ איך זה להיות קורבנית ? D= חעחע חם לך ? , גם לי . \; נכון -אש- זאת מיכל מגניבה ? חחחחחחחחחח יווו !!!1 לא נגעעעעעעעתי !!!!!!!!!111 סתכלי למעלה , ! רשמתי מיכל במקום מילה . xD זה קורה לי גם כשאני באה לרשום טיפה - יוצא לי טיפשה .
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, קרה לך מש'ו כזה ? , באיזה מילה ? , יש עוד אחת ? , ועוד ? , ועוד ? , ועוד ? , אה ? , אז לשאלה שרציתי לשאול אותך ,,,, :) נכון -אש- זאת מילה מגניבה ? , נכון ? , נכון ? , נכון ? , נגיייד את באה למישהי - היי ילדה את טיפשה אש . XD חחחחחחחח נכון מצחייייייק ? , חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח לא . >< טוב אינלי מה לשאול ,,
אז ביי שיהיה לך . D; לילה אש . חע .

חן XD

New member
באמא שלי להיות קורבן זה ממש סיוט איתך. D:

היי חן . :) מה ניש איש ? , הכול פטיייייש ? רוצה להגיד לי מה לקחת?ולמה לא נתת לי גם ? . חעחע איזה משפט , אע ? .כן אחותי תודה תודה אני המצאתי . נכון אני דומה לעמית ? , לא ראיתי אותה אז אני לא יכולה לקבוע D: :- ] :- ] :- ] [ פה את צריכה לחבר את הפרצופים , כדי שכולם יראו שעשיתי פרצוף עם סומק ... , כמו עמית . :- ] ] היי גם פה . ^^ איך זה להיות קורבנית ? D= סיוט- חעחע חם לך ? ,לא גם לי . \; נכון -אש- זאת מיכל מגניבה ? מה מגניב בה ? חחחחחחחחחח יווו !!!1 לא נגעעעעעעעתי !!!!!!!!!111 סתכלי למעלה , ! רשמתי מיכל במקום מילה . xD זה קורה לי גם כשאני באה לרשום טיפה - מה עובר עלייך נשמההה יוצא לי טיפשה . חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, קרה לך מש'ו כזה ? ,לא באיזה מילה ? , יש עוד אחת ? , ועוד ? , ועוד ? , ועוד ? , אה ? ,רוצה מכות הא?! :] אז לשאלה שרציתי לשאול אותך ,,,, :) נכון -אש- זאת מילה מגניבה ? , נכנעתי נכון ? ,כן נכון ? ,כן נכון ? ,כן נגיייד את באה למישהי - היי ילדה את טיפשה אש . XD חחחחחחחח נכון מצחייייייק ? , חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח לא . >< טוב אינלי מה לשאול ,, אז ביי שיהיה לך . D; לילה אש . חע . כן אחותי ביי [:

../images/Emo126.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo9.gif

היית צריכה לחבר את זה -
[ פה את צריכה לחבר את הפרצופים , כדי שכולם יראו שעשיתי פרצוף עם סומק ... , כמו עמית .
] חעחע , D; ולא עובר עליי כלום .

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif היי חנצו'סס :)

טה טא טוווווווווווווווווווו טרלללהלהלהלה D: את רוצה אותי ? באמת ? למה? D: יודעת מי אני ? לא? למה? חעחעחעחע, רוצה את דניאל? יש לי תמונה שלו>< נשלח לך? ועם לא בא לי ? אבלל הוא מסתכלל ישר למצלמה.. טוב לא צריך D: אני לא מביאה לךך .? הא כן? לא? נו תחליטי ! קופיףף , את מתגעגעת אליי? למה? את אוהבת אותי? גם אני אותך
אני רוצה אותך.. את יודעת? עכשיו את יודעת D: את עייפה? לא? חבל D: אני אוהבת אותך

חן XD

New member
היי [:

טה טא טוווווווווווווווווווו טרלללהלהלהלה D: את רוצה אותי ? כן באמת ?אמת למה?ככה D: יודעת מי אני ?ברור לא? למה? חעחעחעחע, רוצה את דניאל? הכי הרבה יש לי תמונה שלו>< נשלח לך?חבל לך על הזמן אם לא :] ועם לא בא לי ? את לא יודעת מהיקרה לך:] אבלל הוא מסתכלל ישר למצלמה.. טוב לא צריך D: אני לא מביאה לךך .? את מביאה הא כן? בוא נעתרב ? לא? נו תחליטי ! קופיףף , את מתגעגעת אליי? אני מתגעגעת אלייך למה? ככה את אוהבת אותי? מאוד גם אני אותך אני רוצה אותך.. את יודעת? לא :O עכשיו את יודעת D: את עייפה?לא לא? חבל D: אני אוהבת אותך
גם אני אותך

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חנוצ'שלייייי D:

אייאיייייייייי אתהה חתיךך D: ומחובר? לא? טוב D: אני אוהבת אותך יותר משאתה אוהב אותי :) אני ילדהה שמחהה היוםם :p נהנהננהנהנהההה רקדתיי עם החתיךך שלי ,
רוצה לרקוד עימי גם?

היי , פפפפוט

האם את מעוניינת לקיים איתי את יחסיי הפרו הורבו ? כככן ככן D = חהחהח אני אוהבת אותך , ותודה על הכל היום נהנהנה --------------------------------------- נכון שמינייינים קטנטנים ? ונמכוים ? וכאילו ציפלוחים ? -------------------------------------- נכון שאתה אוהב את , שי? ממתי ? אלעקק D = מלא זמן D = *אני שואל סתם אני הכל יודע* ------------------------------------- זוכר את התאריך שקיימנו את יחסיינו המיניים הראשונים ?; O חעחע לא מזמן D = נקיים זאת שנית D = ,!11 ------------------------------------ קיצר התלהבתי מהפסים חחחחחחחחחחח אני מחורפן D = מה אתה עושה? נייס לך . איך אתה מרגיש? גוטה D = אתה מתגעגע לשירן ? ; O חעחעח , ולשיער שלה ? DDD ; ולאיך שהיא מסדרת אותו עם הקשת ?D = מממש חברותי מיצידי להגיד ככה DD ;;;;;; מה רוצה לעשות מחר קוף? באלך , שנילך למסיבת חוף? ונזמין מנוף? וניראה את הנוף כי זאת המסיבת חוף ואז ניראה את יהודית חמו הקוף ונזמין לה מנוף כי היא דומה לקוף וישלה ראש ממש שדורש בעיטה לנוף והיא חמורה ויותר מזכירה קוף , יש לה פנים של נוף , ושל משקוף . היא דומה לחוף . על החוף ניראה את המנוף שדומה לקוף ומזכיר קצת משקוף יהודית חמו , שינאת חייה של נופ ,D = ישלייי חרוזים אני סמדר שיר D = ביי כפרונה אוהבת מלאמאל

למעלה