הקורבן

חן XD

New member
נופריקקקק D;

האם את מעוניינת לקיים איתי את יחסיי הפרו הורבו ? אמת כככן ככן D = חהחהח אני אוהבת אותך ,גם אני. ותודה על הכל היום נהנהנה אין על מהמהמהמה --------------------------------------- נכון שמינייינים קטנטנים ? הייי ונמכוים ?עד מיניניים וכאילו ציפלוחים ? חח מה שנכון נכון אבל -------------------------------------- נכון שאתה אוהב את , שי?אתמול גיליתי שלא D;; ממתי ? אהחמ עדיף שלא תדעו אלעקק D = מלא זמן D = *אני שואל סתם אני הכל יודע* ------------------------------------- זוכר את התאריך שקיימנו את יחסיינו המיניים הראשונים ?; O אממ אתמול לא ? חעחע לא מזמן D = נקיים זאת שנית D = ,!11 ------------------------------------ קיצר התלהבתי מהפסים חחחחחחחחחחח אני מחורפן D = מה אתה עושה? מתחפרנתתתתתתתת אנשים משגעים אותי נייס לך . איך אתה מרגיש? יהיה טוב גוטה D = אתה מתגעגע לשירן ? ; O בערך חעחעח , ולשיער שלה ? לאאאאאאאאאאאאאא DDD ; ולאיך שהיא מסדרת אותו עם הקשת ? לאאאאא D = מממש חברותי מיצידי להגיד ככה DD ;;;;;; מה רוצה לעשות מחר קוף? לא יודעת באלך , שנילך למסיבת חוף? כן ונזמין מנוף?כן וניראה את הנוף מאוד כי זאת המסיבת חוף ואז ניראה את יהודית חמו הקוף כןן ונזמין לה מנוף כןןן כי היא דומה לקוף כןןן וישלה ראש ממש שדורש בעיטה לנוף והיא חמורה ויותר מזכירה קוף , יש לה פנים של נוף , ושל משקוף . היא דומה לחוף . על החוף ניראה את המנוף שדומה לקוף ומזכיר קצת משקוף יהודית חמו , שינאת חייה של נופ ,D = ישלייי חרוזים אני סמדר שיר D = מה נסגר אית עחי?!??!?!חחח ביי כפרונה אוהבת מלאמאלא אה אני יותר

../images/Emo42.gif היי חן.. כנסי..

את יודעת שאני אוהבת אותך? הכי הכי? הכי הכי הכי? יופי אני שמחה :) ועכשיו.. את ונופר אצלי ברביעי? האם זה ברווווווווווווווווווווור?

חן XD

New member
ירדוס אהובתי היחידה.

את יודעת שאני אוהבת אותך? וואי איזה כיףף ליייי הכי הכי? כן הכי הכי הכי? כן כן כן יופי אני שמחה :) ועכשיו.. את ונופר אצלי ברביעי? האם זה ברווווווווווווווווווווור? כן המפקדדדד אני אוהבת אותך ואת ערניי

ישלי משהו ביום רביעי =-O ניראלי ,:S

גאד אני לא זוכרת , אבל אם אין אבוא , מקווה שיהיה יותר מצב רוח

../images/Emo42.gif חן סורי שאני מגיבה אבל נופר כנסי..

נופפפר?! כל מה שאת צריכה אני פה! תמיייד בכל שעעעעה 3> נממ,, ישלך משו' ברביעי? טווב תקשיבי הוודעה דחוף! את, דילב, וחן!!

../images/Emo108.gifחן:]

הי, מה נישמע? באיזו שעה קמת היום? באיזו שעה הלכת לישון אתמול? מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? את אוהבת את הגיים בויז? אם כן אז את מי הכי הכי? לאיזו כיתה את עולה? מה עשית עד עכשיו בחופש? ומה תעשי בחודש שנותר.? האא טובושש:]] זהו אין לי עוד שאלות.. שבת שלום..=]

חן XD

New member
היי מריה :]

הי, היי חח מה נישמע? נחמד עד מאוד באיזו שעה קמת היום? ב11,ובחמש בערב :O באיזו שעה הלכת לישון אתמול? 5 מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? דילב נופר וירדן את אוהבת את הגיים בויז? מן הסתם אם כן אז את מי הכי הכי? אושרי החמודי לאיזו כיתה את עולה? י' מה עשית עד עכשיו בחופש? נהנתי ומה תעשי בחודש שנותר.? נהנה יותר האא טובושש:]] זהו אין לי עוד שאלות.. שבת שלום..=] שבת שלום

למעלה