הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

כמו כל שבוע,ביום חמישי,יפתח שרשור "הקורבן", מי שנבחר להיות הקורבן בוחר את הקורבן,ושולח לי את זה במסר. כי לא שווה שיגידו אותו וידעו מי שבוע הבא יהיה.
מי שלא ייבחר עד יום רביעי אני אצטרך לבחור בעצמי
הכללים: אתם שואלים את השאלות - הקורבן עונה. אבקש שלא תשאלו שאלות מיותרות כמו "מה קורה?" וכו'. וגם לא להציף בשאלות למרות שיש כאלה שאוהבים את זה. במידה ויש שאלה שהקורבן לא ירצה לענות עליה מחוסר נעימות, הוא ירשום:לא עונה על זה. שלא יחשבו שדילגתם על מישהו.
השתתפו: lililulu רוותמיי דילב לוי XD שירלי יוסף נופר בוסקילה חן XD
הקורבן השבוע:
מיכל! [ מיכל יוסף ] תהנו,שירה

MaStuLa76

New member
מיכל מים!

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? איזה תחום מעניין אותך? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מה הדיסק האחרון שקנית? מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? את רכושנית? מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? מה המקום בארץ הכי יפה: איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. היי מציפנית , אחרי שחפרת לכולם עם שאלותייך עכשיו הן יתנקמו בך [: יודעת למה בחרתי בך ? כי את טיפשה [: מה את רוצה לאכול ? בא לך לבוא לראות איתי בובספוג ? מדוע ולמה? חצופה . חח כן השמנת . אבל לי גדלו השדיים D= סתמי XD את אוהבת אותי? חח גמאני אוהבת את עצמי [: את אוהבת את עמית? אבל היא בהיריון מתמנון >< 7 שנים כבר לא יודעת זה אמור לצאת לה מהתחת. ניראה לי. פוי, נכון שאני מדברת שטויות בקילו? אנשים ייכנסו לפורום וזו תהיה הפעם האחרונה שלהם XDD ואז אם ארצה להצטרף לפורום אפתח משתמש חדש XD למה פאדיחות שיראו איך דיברתי D; למה את לא חוזרת למיכלי הכי סלב? יש כאן מאוורר והוא מעיפ' לי את הפוני >< ואכלתי פיצה מקודם, וכואבת לי הבטן
חפרתי לך מספיק? בטוח? טוב [:

../images/Emo126.gifשירה המשוררת . ../images/Emo12.gif

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? רצוי שיהיה מצחיק , אבל זה לא אומר שאם הוא לא יהיה מצחיק אני לא אתחבר אליו . [:
איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? חשים , מעצבנים .
איזה תחום מעניין אותך? תת מודע . :)
איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? עם הראל ו - 10 ילדים . סתם .
ממ איפה שאני אבחר להיות .
מה הדיסק האחרון שקנית? קיבלתי מראש 1 לפני כמה ימים .
מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? מממ האמת שאני לא זוכרת .
איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? אמממ נראלי סגול . או שאולי לא . D =
את רכושנית? אע ?
מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? חן
אבל זה ריבים מפגרים . XD
יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? ממש משתעממת .
מה המקום בארץ הכי יפה: לא יודעת . O;
איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? מצחיק , חמוד , לא חש , ושיחייך הרבה . :) ושאלה אחרונה:
לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. ראיתי בדודו טופז עם הסיאנס ומישהי אחת אמרה שהיא הגיעה לחדר לבן כזה והיו שם אנשים שאמרו לה לחזור וזה ... , אז אני חושבת שלשם מגיעים .
היי מציפנית , היי .
אחרי שחפרת לכולם עם שאלותייך עכשיו הן יתנקמו בך [: - בכיף . P = יודעת למה בחרתי בך ? - למה ? :) כי את טיפשה [: אני לא... ,
מה את רוצה לאכול ?מש'ו טעים ,, כול דבר יבוא בברכה , חוץ מדגים . S; בא לך לבוא לראות איתי בובספוג ? כככככככככן .
מדוע ולמה? כי הוא חמוד כזה , צהוב . D: חצופה . למה ?
חח כן השמנת . אני יודעת ,, מה רואים ? ,
אבל לי גדלו השדיים D= - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח DDD = סתמי XD - לא רוצה .
את אוהבת אותי? לא .
חח גמאני אוהבת את עצמי [: - מגניב לך . :) את אוהבת את עמית? כככככן היא חפרנית . סתם .
אבל אני דומה לה , תראי -
אבל היא בהיריון מתמנון >< - יאא מגניייייייב אני גם רוצה . :) 7 שנים כבר - יאא והיא עדיין לא ילדה ? , O; לא יודעת זה אמור לצאת לה מהתחת. חח כן זה תמיד יוצא מהתחת . D: ניראה לי. - גם לי , כי זה לא ילד רגיל , זה תמנון .
פוי, נכון שאני מדברת שטויות בקילו? - לא . [: אנשים ייכנסו לפורום וזו תהיה הפעם האחרונה שלהם XDD - חחחחחחחחחחח ככן רק בגללך . D: ואז אם ארצה להצטרף לפורום אפתח משתמש חדש XD - כן כי אם תצטרפי לפורום אחר , יברחו ממך . למה פאדיחות שיראו איך דיברתי D; - אבל את תמיד מדברת ככה .. O; למה את לא חוזרת למיכלי הכי סלב? - כי כי כי לא'דעת ,, למה הוא יפה ? .
יש כאן מאוורר והוא מעיפ' לי את הפוני >< כן זה הכי מעצבבבן , נכון ? , אני מסדרת לי את הפוני ואז כשאני יוצאת הוא עף לכול הכיוונים ואז השביל לא יששר !!!1
ואכלתי פיצה מקודם, אני אתמול . [: וכואבת לי הבטן - מגיע לך .
חפרתי לך מספיק? לא .
בטוח? כן , את יכולה להמשיך ... , (:) טוב [: - טוב , טוב . :)

מיכליק היא הקורקבן xD

מיייכליייק
חע,אני הולכת לשאול אותך שאלות מטומטות כדי להציק
בת כמה את ? מאיפה ? מתי התחלת להעריץ ת'גיים בויז? מתי הפסקת ? מתי התחלת להעריץ את הראל סקעת ? כמה תמונות יש לך שלו ? מה הצבע האהוב עלייך ? באיזה שעה קמת היום ? ומתי הלכת לישון אתמול ? איזה צבע שולט אצלך בארון ? את מי את מעדיפה מכוכב נולד ? מה דעתך על נינט ? ועל גבסו ? ועל שירי מימון ? ועל הראל מויאל ? ועל ג'קו ? מה דעתך בכלל על כוכב נולד ? D= נמאס לך מהשאלות ? גם אם כן,,לא נורא D;; המ... זהו להפעם..
בעצם לא! את אוהבת אותי ? ואת אוראל ? ובטוח שאת לא יודעת לאן היא נעלמה?!:O את מתגעגעת אלייה ?
טוב לא כמוני חעחעחע
ביי

הדרייייייק . ../images/Emo24.gif

מיייכליייק חע,אני הולכת לשאול אותך שאלות מטומטות כדי להציק - בכיף . (:) בת כמה את ? עוד חודש , ושלוש ימים אני אהיה בת 15 . בע"ה . [: מאיפה ? - אצ'קלוווונה . P = מתי התחלת להעריץ ת'גיים בויז? בכיתה ח' , מאז הקליפ של השיר ההוא ,, אממממממ אשמור את לבי . מתי הפסקת ? לא'דעת ,, מתישהו לפני כמה זמן . D; מתי התחלת להעריץ את הראל סקעת ? אואו בכיתה ז' בערך מאמצע שנה , אבל גם בגמר רציתי שהוא יזכה ואהבתי את הביצו של שלכת .
כמה תמונות יש לך שלו ? 20 + , בגלל שפעם היה לי תיקייה עם מלא תמונות שלו ואז פירמטנו ת'מחשב ואז שוב אספפתי תמונות שלו - ושוב פירמטנו אז לא אספתי הרבה . [: אם אני ארצה אני ייכנס לאתר וייקח או לרישמי .
מה הצבע האהוב עלייך ? - אמממ לא'דעת .
הכל כמעט יפה . P; באיזה שעה קמת היום ? ב - 1.40 ומתי הלכת לישון אתמול ? ב - 3 וחצי . איזה צבע שולט אצלך בארון ? מממ נראלי ששחור . D = את מי את מעדיפה מכוכב נולד ? חן אהרוני ,,
מה דעתך על נינט ? היא בסדר , פעם לא אהבתי אותה . P = ועל גבסו ? ממ מה השיער הזה שהוא גידל ? . O; ועל שירי מימון ? - היא חמודה , שרה יפה . [: ועל הראל מויאל ? נחמד . :) ועל ג'קו ? הוא טיפש אש . D: מה דעתך בכלל על כוכב נולד ? D= - כוכב נולד זאת תוכנית טובה שהביאה את סקעת , !
נמאס לך מהשאלות ? - האמת ? , שלא ? [: גם אם כן,,לא נורא D;; - אבל לא נממאס .
המ... המממ ... ? זהו להפעם.. בהו ? , :( בעצם לא! ישששששששש !!!1 [: את אוהבת אותי ? כככן .
ואת אוראל ? כככן .
ובטוח שאת לא יודעת לאן היא נעלמה?!:O - בטוח ,, איזה מוזר . \; כמה זמן לא דיברתי איתה .
את מתגעגעת אלייה ? ברווווווווור !!!!!!!!!!111 טוב לא כמוני חעחעחע - ברור כי את קקי של ילדה ואת לא מתגעגעת אלייה .
ביי - ביי ביי . [:

חן XD

New member
אווו אותה חייבים להפציץ בשאלותD;;

הייייייי מיכלי :] מה נשמע? ועכשיו? ואיך היה אתמול? מה את אוהבת לעשות? מי החברה הכי טובה שלך? ים או בריכה? בנים או בנות? יש לך חבר? את מאוהבת? במי? מי הזמר שאת אוהבת? והזמרת? והתכנית? והסדרה? והמנחה? והשיר? כמה אחים\ות יש לך? מה השמות שלהם? בני כמה הם? את אוהבת לרקוד? ולשיר? למה? אהה וואלה \: חח כמה זמן את בפורום? את גם ברשמי? הא.. את מסדתרת עם שקרנים? אני לא :] לא סובלת כאלה. מתי קמת היום? ומתי תלכי לישון? הא.. טוב את אוהבת אותי? יופי [: חסר לך שלא. מזל טוב לי ויום טוב לך :] להית'

../images/Emo126.gifאווו יהה בכיייף . :)

הייייייי מיכלי :] - היייייייי חני . :] מה נשמע? הכל דבש . P = ועכשיו? מעולה . :) ואיך היה אתמול? יום קצת מבאס , אבל חפיף . :) מה את אוהבת לעשות? להיות על המחשב , ולענות על שאלות חופרות . xD מי החברה הכי טובה שלך? דנה , עדן וחן . [: ים או בריכה? ים , כי בבריכה משתינים . S; בנים או בנות? - אני לא לסבית , !
יש לך חבר? לא .
את מאוהבת? לא P: במי? --- מי הזמר שאת אוהבת? הראלו'ש [סקעת] החיים . D = והזמרת? --- והתכנית? ממ יש כול מיני . [: והסדרה? האלופה , הבורר . והמנחה? אין . P = והשיר? יש הרבה , אבל אני אוהבת את משהו ממני של הראל .
כמה אחים\ות יש לך? 3 מה השמות שלהם? יניר , גיל ושיר . בני כמה הם? יניר - 22 , גיל - 20 , שיר - 17 . את אוהבת לרקוד? לא כ"כ .
ולשיר? כככן . D= למרות שאני לא זמרת . למה? כי זה כיף לשיר . :) אהה וואלה \: חח כמה זמן את בפורום? מחר - שנה . [: את גם ברשמי? בערך .
הא.. את מסדתרת עם שקרנים? כן , בערך . אבל הם מעצבנים אותי .
אני לא :] לא סובלת כאלה. אה הא . מתי קמת היום? 1.40 ומתי תלכי לישון? ב - 3 ככה , אני חושבת . חיחי הא.. טוב את אוהבת אותי? בטח . :) אבל את שירה לא כי היא אומרת לי טיפשה .
יופי [: חסר לך שלא. חעחעחע מזל טוב לי ויום טוב לך :] - מזזזזזל טוב יפתי .
יום אחרי הראל , ! אני גם רוצה .
להית' . להית' להית' . P;

lililulu

New member
מוח קטן שליייי../images/Emo9.gif

מה שלומך היום? מפריעה לך שאני כותבת "קטן" או שלא אכפת לך שאני מתייחסת אליך כאילו אתה גבר?!D: טוב אז אני אכתוב בנקבה
מתי לאחרונה יצאת מהבית? לאן זה היה? מה את עושה בחופש? משעמם? רוצה לבוא ליוקנעם? אבל אני מזהירה אותך, לא יותר מעניין פהD; את יודעת ששבוע שעבר הייתי אמורה לבוא לאשקלון? אבל בסוף לא הלכתיD: היית רוצה משקפיים? את רואה טוב? לאיפה את יוצאת עם חברות/חברים? יש מועדונים באיזור שם של אשקלון? זה נשמע חור שמה זה חם בוD: מה התוכנית האחרונה שראית בטלוויזיה? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ובאייסי? הבנאדם האחרון ששלחת לו אס אם אס? יש לך פלאפון? אם כן איזה? באיזה צבע הוא? כמה יוצא לך בערך בחשבון כל חודש? את מהאלה שלא יוצאים מהבית בלי הפלאפון? מי השומר מסך שלך? הצלצול? התמונת רקע? את אוהבת את היהודים [כאילו את הלהקה חחח]? אני אשאל אותך שאלה שאני שואלת קורבן: נכון שהשאלות שלי ממש לא קשורות אחת לשניה?D= זה כיף לשמוע את זה שוב חחח אם תהיי פעם באיזור תקפצי למשחק של הקבוצת כדורסל שאני אוהדת זה מה זה כיףD: נכון אורן כדורי מדהים?
יאאאאפ.....אני אוהבת אותו נוראPP= מה סקעת עשה ביומולדת שלו? את חושבת שהיה משהו בינו לבין אניה בוקשטיין? דווקא הם יכולים להיות זוג יפה לא? אל תכעסי עלי אבל שירה הראתה לי איזה וידאו שהוא רוקד כמו הומוD= אבל הוא עדיין מדהים! את אוהבת ארגנטינאים? תיזהרי להגיד שלא!D; ואותי את אוהבת? יאי אם אמרת כן מה זה כיף ליD: טוב אני אלך
יום טוב ומקווה שנהנתD; להת' חתיך!

../images/Emo126.gifאוו יהה חיכתי לשאלון שלך . D = ../images/Emo9.gif

מה שלומך היום? וואללה הכל טוב . :) מפריעה לך שאני כותבת "קטן" או שלא אכפת לך שאני מתייחסת אליך כאילו אתה גבר?!D: - לא איכפת לי , בכיף . [: טוב אז אני אכתוב בנקבה - לאא , למה ? [: זה חמוד כזה בלשון זכר .
מתי לאחרונה יצאת מהבית?היום כשהורדתי ת'כלבה שלי . D = לאן זה היה? למטה . :) מה את עושה בחופש? מכייפת , כגון : טלוויזיה , מחשב , יושנת , אוכלת . חחח סתם אני גם יוצאת עם חברות וזה ... , D: משעמם? קצת .. :) רוצה לבוא ליוקנעם? כככככככן ,, יאא תארי לך ראיתי אותך פעם . O; כי דודים שלי היו גרים שם . P: אבל אני מזהירה אותך, לא יותר מעניין פהD; - איתך הכי מעניין . xD את יודעת ששבוע שעבר הייתי אמורה לבוא לאשקלון? יאא ולמה לא באת ? \; אבל בסוף לא הלכתיD: - למה ? D = היית רוצה משקפיים? ללללא , אבל בכיתה ו' היה לי חלום - שאני ישים משקפיים . לא'דעת למה .
את רואה טוב? מעולה . [: לאיפה את יוצאת עם חברות/חברים?לחוף , לים , לקניון וכד' . P = יש מועדונים באיזור שם של אשקלון? כן , בערך . P: זה נשמע חור שמה זה חם בוD: - כן זה סתם מקום חררא . D = מה התוכנית האחרונה שראית בטלוויזיה? הבורר , ראיתי אתמול את הפרק האחרון . מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי . [: ובאייסי? חברה שלי . אני עדיין מדברת איתה חיחי הבנאדם האחרון ששלחת לו אס אם אס? חברה . [: יש לך פלאפון? כן . P = אם כן איזה? בלטה כזה , גדול . |: באיזה צבע הוא? אפור . D: כמה יוצא לך בערך בחשבון כל חודש? 60 . O; את מהאלה שלא יוצאים מהבית בלי הפלאפון? חח אני לא כזאת מכורה לפלא' , אבל אני צריכה אותו כשאני יוצאת מי השומר מסך שלך? אינלי שומר מסך . O; הצלצול? I'M LOST . התמונת רקע? עזבי . D: את אוהבת את היהודים [כאילו את הלהקה חחח]? לא . D; אני אשאל אותך שאלה שאני שואלת קורבן: נכון שהשאלות שלי ממש לא קשורות אחת לשניה?D= לא , הכול קשור להכול . [: חח סתם אבל מי שם לב ? . [; זה כיף לשמוע את זה שוב חחח - חחחחח DD = אם תהיי פעם באיזור תקפצי למשחק של הקבוצת כדורסל שאני אוהדת זה מה זה כיףD: - אממ בטח בטח מ'שתגידי ,, D = נכון אורן כדורי מדהים? הואא חתיייייך כזה . :) יאאאאפ.....אני אוהבת אותו נוראPP= - או יההההה
מה סקעת עשה ביומולדת שלו? - לא'דעת O; אבל הבנות הטיפשות והמטומטמות והמפגרות מהרישמי עשו " מזל טוב - 26" כאילו עם אנשים עשו את זה לתמונה ומיסגרו ונתנו לו . D = את חושבת שהיה משהו בינו לבין אניה בוקשטיין? לא . P = דווקא הם יכולים להיות זוג יפה לא? אממ אולי . [: אל תכעסי עלי אבל שירה הראתה לי איזה וידאו שהוא רוקד כמו הומוD= - חחחחחחחחח
אני רוצה לראות גם .
אבל הוא עדיין מדהים! - כן , מושלם ! רוצה להצטרף לקומונה ? , תלחצי על הקישור שיש לי למטה בחתימהה . [: את אוהבת ארגנטינאים? - כן , אותך .
תיזהרי להגיד שלא!D; - או יהה ניזהרתי . D = ואותי את אוהבת? - כן יא טיפשה אש . [: את לא יודעת לקרוא . D; יאי אם אמרת כן מה זה כיף ליD: - יאאאאי כן אה ? :D טוב אני אלך - ללללללללאאאאאא !!!!!!!!!!1111111
יום טוב ומקווה שנהנתD; - מאוד מאוד מאוד להת' חתיך! - להת' מושלם .

../images/Emo204.gif מיכללי ../images/Emo9.gif

מה קורה? בת כמה? מאיפה? מאכל אהוב? סדרה אהובה? צבע אהוב? יש חבר? איזה סלב את מעריצה? כמה זמן הערצת ת'גיים בויז? ומתי התחלת להעריץ אותם? איך בחופש? קנית כבר ציוד לשנה הבאה? לאיזה כיתה את עולה? אמממ זהוו [: אוהבת אותך

../images/Emo126.gifבת - אללללי . ../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

מה קורה? - הכול מצויין איתך ? :] בת כמה? - עוד חודש ושלוש ימים - 15 . בע"ה . מאיפה? - אצ'קלווונה . P = מאכל אהוב? - ממממ צ'יפס עם מלללללא קטשופ . [[: סדרה אהובה? - יש כמה .. , [: צבע אהוב? - כולם כמעט יפים חחח ,, יש חבר? לא .
איזה סלב את מעריצה? את הראלייייק החיים .
כמה זמן הערצת ת'גיים בויז? שנה , חצי שנה ... לא ספרתי .
ומתי התחלת להעריץ אותם? כיתה ח' , מהקליפ אשמור את לבי . D; איך בחופש? - ואוללק נחמד . P: קנית כבר ציוד לשנה הבאה? לא חיחיחי ,, לאיזה כיתה את עולה? כיתה עשירית . :) כאילו י' . אמממ זהוו [: למממממה ? .
אוהבת אותך - גמני אותך .

../images/Emo108.gifמיכלל:]

מה נישמע? כיף להיות הקורבן? מתגעגעת לבית ספר? לאיזו כיתה את עולה? כבר קנית את כל הספרים והמחברות וכל מה שצריך לבית ספר? מה עשית עד עכשיו בחופש? את עדיין אוהבת את הגיים בויז או שכבר לא? את תבואי להופעה של הבויז באשקלון? זהו.. אין לי עוד מה לשאול[: יום טוב3>

../images/Emo126.gifמרי'וווש . P =

מה נישמע?הכל סבביק . [: כיף להיות הקורבן? כן ,, מאוד . P; מתגעגעת לבית ספר? לא . D: לאיזו כיתה את עולה? י' . כבר קנית את כל הספרים והמחברות וכל מה שצריך לבית ספר? לא . D; מה עשית עד עכשיו בחופש? אממ יצאתי ,, והייתי בבית . חיחי [; את עדיין אוהבת את הגיים בויז או שכבר לא? לא .
את תבואי להופעה של הבויז באשקלון? לא נראלי . :) זהו.. - למה ? .
אין לי עוד מה לשאול[: - חבל . ; ( יום טוב3> - לילה אש . x3

אמרתי שאני אחזור או לא ? D=

זה או זה: שחור או לבן: שיער חלק או מתולתל: כוכב נולד או נולד לרקוד: עופר שכטר או יהודה לוי: מייקל לואיס או רן דנקר: עדי המלבלוי או לירז צ'רכי: מוגז או מיץ: אגס או תפוח : תפוז או קלמנטינה: צבע עור כהה או בהיר: סגול או כחול: "את יפה" או "חושב עלייה" : עפרון או עט: מזרחית או פופ: מוזיקה שחורה או דיכאון: לק ורוד או שחור: קומונה או פורום : סאבלימינל או הצל: שלומי שבת או יוסי אזולאי: אסי עזר או ג'ייסון דנינו הולט : חצאית או מכנס: שמלה או אוורול: גופיה/סטרפלס/חולצה: מיני או סקיני: חיחי/חוחו/חחח: טוב ... אין לי יותר מה לשאול
לילה טוב

../images/Emo126.gifיאפ . ../images/Emo9.gif

שחור או לבן: לבן . [: שיער חלק או מתולתל: חלק . כוכב נולד או נולד לרקוד: כוכב נולד . עופר שכטר או יהודה לוי: שתיהם . :) מייקל לואיס או רן דנקר: רן דנקר . עדי המלבלוי או לירז צ'רכי: אממ בעיקרון אף אחת .
מוגז או מיץ: מיץ . אגס או תפוח : תפוח , ! תפוז או קלמנטינה: שתיהם . :) צבע עור כהה או בהיר: כהה . סגול או כחול: כחול . "את יפה" או "חושב עלייה" : חושב עלייה - דב . D; עפרון או עט: עט . וגם עיפרון [: מזרחית או פופ: גם וגם .
מוזיקה שחורה או דיכאון: נמממ ,, לא'דעת . P = לק ורוד או שחור: מש'ו עדין ויפה . אבל לא שחור . קומונה או פורום : פורום . סאבלימינל או הצל: סאב . [; שלומי שבת או יוסי אזולאי: שתיהם טובים . אסי עזר או ג'ייסון דנינו הולט : מי זה ג'ייסון הזה ? ,
ואסי עזזזר חתייייייייך .
אבל הומו . \; חיחיחי D; חצאית או מכנס: תלוי ,, שמלה או אוורול: אוורול נראלי . D: גופיה/סטרפלס/חולצה: גופיה \ חולצה . מיני או סקיני: גם וגם . P: חיחי/חוחו/חחח: כולם , אבל הכי אחי ? - חע . D; טוב ... אין לי יותר מה לשאול לילה טוב - לללללללללאאאאאאאאא
לילה טוב .

../images/Emo24.gifמיכלל

איזה שוקולד את הכי אוהבת? למה:O? את מעדיפה שאוורמה , או פלאפל ? את אוכלת דגים ? ים או בריכה ? את יודעת שחזרתי עכשיו מהים?
לא , אני לא שרופה D= אבל השתזפתי D: זה מעניין אותך בכלל O;? אוקיי
ביי :p

למעלה