הקורבן

../images/Emo126.gifהדרר . ../images/Emo24.gif

איזה שוקולד את הכי אוהבת? - כאילו ממרח ? , השחר העולה . D = או שביימנו שחר . P = למה:O? - כי מגיל קטן אני אכלתי אותו ואני כמעט כול יום לוקחת אותו לביצפר . O; את מעדיפה שאוורמה , או פלאפל ? - שווארמה . את אוכלת דגים ? - לאא !!1 \; ים או בריכה ? - ים , כי בבריכה משתינים .
את יודעת שחזרתי עכשיו מהים? - כן , עכשיו. [: לא , אני לא שרופה D= - אבל אמרת שנישרפת באוף . O; אבל השתזפתי D: - מגניייב לך . :) זה מעניין אותך בכלל O;? - לא . D: סתם נגיד שכן . P; אוקיי - אוקיי .
ביי :p - ביי ביי . P:

מיכללללל.../images/Emo105.gif

אני מבטיחה לשאול את השאלות יום ראשון [= או שבת בערב. D: ביי ביי :)

היי מיכל.../images/Emo105.gif

אממ. מה שלומך היום? נכון נדבי היפהשליי היה צריך לעבור. ולא חן הדביל? :[ סתם. אוף שונאת כוכב נולד ~_~ טוב לענייננו.XD את יודעת שאשקלון זה מקום ממש אבל ממש נחמד? באמת. וגירון זה אחלה קניון.DD: תגידי תודה שאת גרה שם D: חח סתם הגזמתיXDDD נאמ. את שומעת שיר כעת ? איזה ? ראית את שרק 3 ? אם לא, טוב שכך!!! זה סרט רע. רע רע רע. ! =.= באמת,הוא ככ לא מצחיקק. ומשעמם!!1 תראי את רטטוי, או מש' סימפסון!1111 כןןןןןןן סימפסון זה טוווב. [= טוב קיצר. תגידי שאביב גפן לא מוכשר. תגידייייי. היית מתה DDDDD: הוא יותר מוכשר מכל זמר אחר שאת מכירהDD: סקעת הומו ? DDD: תגידי שהוא לא הומו. נו תגידייייי. אם הוא לא הומו אני קרפדה. הוא ככ הומו זה מפחידDDD: חח קיצר, קנית כבר דברים לביצפר?!? D: אני לא.D: אני צריכה רק תיקק D: טוב מה אני חופרת לך כאן XD לילה טוב חמודה :)

../images/Emo126.gifהיי רותם . ../images/Emo105.gif

אממ. מה שלומך היום? - וואללה הכל מצויין . :) נכון נדבי היפהשליי היה צריך לעבור. ולא חן הדביל? :[ - חן לא דביל .
והאמת שלא ראיתי ת'ביצועים יום שישי ,, כי אני שומרת שבת .
סתם. - [: אוף שונאת כוכב נולד ~_~ - אני לא . כי זה הביא את סקעתיק .
טוב לענייננו.XD - יאללה. D: את יודעת שאשקלון זה מקום ממש אבל ממש נחמד? - לא זה מקום בעע \; כי משעמם פה אש . [; באמת. וגירון זה אחלה קניון.DD: - פשש מתי היית בגירון ? . D; תגידי תודה שאת גרה שם D: - בקשה . :) חח סתם הגזמתיXDDD - חח באמת . XD נאמ. את שומעת שיר כעת ? - לא . P = איזה ? --- ראית את שרק 3 ? - לא . :) אם לא, טוב שכך!!! - למה ?
זה סרט רע. רע רע רע. ! =.= - למה ?
באמת,הוא ככ לא מצחיקק.- אהה ,, ומשעמם!!1 - אהה ,, D; תראי את רטטוי, או מש' סימפסון!1111 כןןןןןןן סימפסון זה טוווב. [= - או יהה אני יראה , נגיד לאחי לצרוב לדי וי די . D = טוב קיצר. - כן ... ? [: תגידי שאביב גפן לא מוכשר. - אמרתי . תגידייייי. - הגדתי . סתם . D= היית מתה DDDDD: - חח אבל אמרתי שהוא מוכשר ,, ואת אומרת לי עכשיו היית מתה ? .
הוא יותר מוכשר מכל זמר אחר שאת מכירהDD: - אבל אין לו קול . :) סקעת הומו ? -
DDD: - P = תגידי שהוא לא הומו. נו תגידייייי. הוא לא הומו .
. אמרתי . :) אם הוא לא הומו אני קרפדה. - אה את לא ? .
הוא ככ הומו זה מפחידDDD: - גם אביב . ראית אותו ב - Y ב - 10 ? . "אני לא נוגע בנשק" [מש'ו כזה לא זוכרת] איזה פחדן .
חח קיצר, קנית כבר דברים לביצפר?!? D: - לא חעחעחע אני לא.D: - גמני . D= אני צריכה רק תיקק D: - אני צריכה הכל ,, תיק קלמר טוב מה אני חופרת לך כאן XD - תחפרי תחרפי ,, זה כיף . :) לילה טוב חמודה :) - גם לך מתוקה . [:

מיכל../images/Emo2.gif

למה אתה אוהב כ"כ ששואלים 'תך שאלות? אתה מוווזר
חיחי אתה יודע משו'? לא?
איזה טיפש
לגלות לך ? לא ? כן? תחליט! טוב נו אני אגלה
כי אני חמוווודה
אני רוצה שתישרף בים המלחח חהחהחהחהחה
אתה יודע למה אני רוצה?! הא יא שמןן כי כשאני נכוותי ונשרפתי אתה כמו מנווול צחקת עליי
יא גיזמו קקה! את לא יודעת מי זה גיזמו?!
איזה חור בהשכלה
זה היצור החמדמד מהסרט "גרמלינס" שכשהוא נרטב יוצאים לו מלא מלא מלא כדורי פרווה קטנים כאלה שנהיים עוד גיזמואיים ואם הם אוכלים אחרי 24:00 הם נהיים רעיייייייייייייייייים :( ומגעילים :( ויש משהו עם השמש ששחכתי D; יודעת מה? בואי נעשה הסכם
אבל רק בגלל שאני נחמדה
תשרפי רק בפנים מה למה?! כדי שתהי ככה
איזו חמודה אני נכון?!
שמן?! תהני בים המלח=] אני אוהבת אותך שמנמן !

../images/Emo126.gifהדר . ../images/Emo12.gif

למה אתה אוהב כ"כ ששואלים 'תך שאלות? - ככה כי זה כיפ . [: אתה מוווזר - גם אתה .
חיחי - חעחע אתה יודע משו'? - לא , אני לא יודעת כלום . :) לא?- לא .
איזה טיפש - גם אתה .
לגלות לך ? לא . לא ? כן . כן? לא . תחליט! - טוב . D: אל תגלי , ! P: טוב נו אני אגלה - נוו לאאא !!1111 כי אני חמוווודה - אתה לא .
סתם כן .
אני רוצה שתישרף בים המלחח - או יההה גמני . [; חהחהחהחהחה - חוחוחוחוחחוחוחוח אתה יודע למה אני רוצה?! - כן , כי אמרתי לך שמגיע לך שנשרפת . :) הא יא שמןן - חיחי כן כן .. :) כי כשאני נכוותי - או יהה ונשרפתי - או יהה אתה כמו מנווול צחקת עליי - אוו יה יה יה יא גיזמו קקה!- אע ? , מה זה גיזמו ? .
את לא יודעת מי זה גיזמו?! איך ידעת ? .
איזה חור בהשכלה - לא נכון .
זה היצור החמדמד מהסרט "גרמלינס" - מה זה גרמנילס ?? שכשהוא נרטב יוצאים לו מלא מלא מלא כדורי פרווה קטנים כאלה שנהיים עוד גיזמואיים ואם הם אוכלים אחרי 24:00 הם נהיים רעיייייייייייייייייים :( ומגעילים :( ויש משהו עם השמש ששחכתי D; - את מתכוונת *שכחתי* ואיזה טיפשה את . טיפשה אש. D; יודעת מה? - מה ? . בואי נעשה הסכם - יאללה יא אחות . P = אבל רק בגלל שאני נחמדה - נגיד ,, תשרפי רק בפנים - למה ? . D: מה למה?! - DDDDDDD = כדי שתהי ככה - איך ככה ? . אה ככה ? -
דוווווווומה לעמיייייייייייייייייייייית .
או יהההההההה איזו חמודה אני נכון?! - כן כן כן . לא . >< שמן?! תהני בים המלח=] - תודה שמנמני . :) אני אוהבת אותך שמנמן ! - גמני אותך איש גדול עד מאוד . XD

MaStuLa76

New member
מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מאוס D;

מכירה את זה? ששותים ומישה עושה לך "מיקי מיקי.."? חהחה נכון מגניב? שתית פעם עד הסוף ? אה D; היה לך פעם פיפי ארוך ? בטח אמרת לעצמך "מה קרה ממטרות?" D; אז מה , ים המלח עושה לך את זה? ואני? ועמית?
נכון שאני דומה לה?
היא הציעה לי לשים למישהו בנרגילה גקלוביץ
אחת הנבלות D; אבל מגיע לו [: כי הוא חרא :) ככה אל תשאלי שאלות מיותרות
שוב אני דומה לעמית ^^ בא לי קולה [: בעצם אני לא אצליח להירדם ככה D; שמת לב מה השעה? נמ כן אני מדברת עם אנשים בשעות אילו D= את אוהבת את עברוש ?
חה הוא היה בניצנים , דפק הופעה D; תרתי משמע
מיכככל מים , את אוהבת שאני קוראת לך ככה? DD= את מרגישה שמנה? אהאאה D= נתפס לי הגב
בואי תעשי לי מסאז' [: כככן זה טוב כככן :) זה לא נשמע טוב
טוב זזתי לי [: להת' סקסיולוגית .

../images/Emo126.gifלהלהלה . P =

מכירה את זה? - ברווווור ,, ביסודי שהיינו צמאות כול הבנות יחדיו היום עושים לנו את זה , כמעט הרעילו אותנו משתיית יתר . XD ששותים ומישה עושה לך "מיקי מיקי.."? - דה . D = חהחה נכון מגניב? - כן . xD שתית פעם עד הסוף ? - יש מצב . D; אה D; - אה אה . היה לך פעם פיפי ארוך ? - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח DDDDDDD = בטח אמרת לעצמך "מה קרה ממטרות?" D; - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחDDDD: אז מה , ים המלח עושה לך את זה? - מאוווווווווווווווד .
אני כ"כ רוצה לחזור לשם . למלצרים .
ואני? - ברווווווור .
D = ועמית? - בטח , הכי אחי .
נכון שאני דומה לה? - כן , גמני תראי -
. היא הציעה לי לשים למישהו בנרגילה גקלוביץ - חחחחחחחח מה זה ? . O; אחת הנבלות D; - היא לא .
D= אבל מגיע לו [: - חעחע נכון . כי הוא חרא :) - חרא אמיתי אמיתי [עמיתי] .
ככה אל תשאלי שאלות מיותרות - לא שאלתי , הצדקתי . [: שוב אני דומה לעמית ^^ - נכון .
בא לי קולה [: - לי לא . כי זה לא טעים כ"כ .. , אולי טיפה . [: בעצם אני לא אצליח להירדם ככה D; - לא משנה . P = שמת לב מה השעה? - מה ? , שנייה נבדוק . נמ כן אני מדברת עם אנשים בשעות אילו D= - ווווי בחמש ? .
מגניייייייב . [: את אוהבת את עברוש ? - איזה עכבר ? , כאילו עכברים ? לא !!!!1 חה הוא היה בניצנים , דפק הופעה D; - מי העכבר ? , איזה ? .
תרתי משמע - שתי עכברים .
חחחחחחחחחח מיכככל מים , - כן ? .
את אוהבת שאני קוראת לך ככה? DD= - בכיף למה לא ? . :) את מרגישה שמנה? - כן . :( אהאאה D= - אהאה - האהא נתפס לי הגב - מגיע לך . :) סתם .
בואי תעשי לי מסאז' [: - בואי . D: פעם הייתי אומר משאז חחחחחחחחח שהייתי קטנה וחמודה . XD והייתי אומרת גם בדג ים במקום בגד יייים . DDDDDDDDD = כככן זה טוב כככן :) - אווו יה . D; זה לא נשמע טוב - נכון . D: טוב זזתי לי [: - לאאאאאאאאאאאאא !!!!!11
להת' סקסיולוגית . - להית' .

../images/Emo41.gif מיכליקקקקקקקק

מה קורה ? וואי שמעי אין לי שאלות מה אני עושה ? וואי איזה עצבים זה נכון ? את סולחת לי נכון <? יופי תגידי למה את אוהבת ששואלים אותך שאלות ? אהה זה לא טוב זה פוגע בידע הכללי חבל לך על הזמן אפשר להיות מפגרים מזה אני לא רוצה לחפור לך על זה אבל אל תאהבי לא שווה לך סתם בסוף תהיי טיפשלה כמוני אז את סולחת כן ? כן? כו? כן? כן? כן? לאאאאאאאאאאאאא ?? וואי כן ? איזה כייף לך יאללה ביי

../images/Emo126.gifשירלייייייק . (:)

מה קורה ? - הכל טוב , מתגעגעת ... , \: וואי שמעי אין לי שאלות מה אני עושה ? - תחזרי על שאלות ששאלת או שאחרים שאלו . D: וואי איזה עצבים זה נכון ? - כן ,, את מול המחשב יושבת וחושבת ולא יוצא כלום . מבאס . |: את סולחת לי נכון <? - לא .
אני רוצה שאלות . :) יופי - מה יופי, מה ? . D = תגידי - כן ? . P = למה את אוהבת ששואלים אותך שאלות ? - כי זה כיף כזה לענות עליהן ,, לפעמים זה מצחיק . D: אהה זה לא טוב - למה ? .
זה פוגע בידע הכללי - וואללה ? , איך ? . חבל לך על הזמן - חחח תסבירי . XD אפשר להיות מפגרים מזה - אהההההה ,, איך ? . D; אני לא רוצה לחפור לך על זה - למה ? , תחפרי . [: אבל אל תאהבי לא שווה לך - למה ? . ; ( סתם בסוף תהיי טיפשלה כמוני - חחחחח טוב שאת יודעת שאת טיפשה ,,
אבל חשבתי ששאלות עושות ת'בנאדם יותר חכם ... , O; אז את סולחת כן ? - לא . כן? - לא . כו? - לא . כן? - לא . כן? - לא .
כן? - לא !!!!!!!!!111
לאאאאאאאאאאאאא ?? - כן .
וואי כן ? - לא !!!1 :) איזה כייף לך - למה ? .
יאללה ביי - ביי ביי . [:

מיכל ../images/Emo3.gif

היי =) הצטלמת בים המלח ? קנית שם משהו ? התגעגעת למישהו ? איזה פרי את הכי אוהבת בעולם ? מה עשית חוץ מלהסתכל על מלצרים בים המלח? שחית הרבה? לא נשרפת בפנים כמו שסיכמנו נכון ? רעה :'( טוב מיכ אני מצטערת לבאס אבל אין לי יותר שאלות מבאס הא? רגעע יש לך כבר מישהי בראש לקורקבן הבא?! האאאא טוב אני הלכתי
ביי :)

../images/Emo126.gifהדר . ../images/Emo3.gif

היי =) - ביי . (= הצטלמת בים המלח ? - כן , כאילו לא בים עצמו כי לא הבאתי איתי מצלמה ,, קנית שם משהו ? ארטיק קרח בשבע ש"ח .
וגם בירושלים בייגלה וארטיק . D; התגעגעת למישהו ? - לא . :) סתם בטח . D; אלייך .
אבל עכשיו אני מתגעגעת גם ל...
איזה פרי את הכי אוהבת בעולם ? - תפוחים , ענבים , תפוזים ... , :) מה עשית חוץ מלהסתכל על מלצרים בים המלח? - חחחחחחחחחחחחחחחחח וואו הלכתי לים , בריכה , אכלתי , ישנתי , ראיתי טלוויזיה , טיילתי במלון והסתכלתי על מלצרים ודיברתי עם מלצרים . XD
שחית הרבה? - אממ כן . P = לא נשרפת בפנים כמו שסיכמנו נכון ? - לא , אבל בכתפיים כן .
רעה :'( - חעחע . נהנהנה .
טוב מיכ - יאפ ? , [: אני מצטערת לבאס - במה לבאס ? . :) אבל - אבל ? . אין - מה אין ? . O; לי - לך ... ? יותר - יותר מה .. ? . P = שאלות - למממממממממממממממממממה ? . ; ( מיכליק עצוביק .
עכשיו מיכליק בוכה .
מבאס הא? - ככככככן , מאוד .
רגעע - כן ? .
יש לך כבר מישהי בראש לקורקבן הבא?! - אה הא :) אבל זה הפתעה . P = לפני חמש דק' שלחתי לשירה מסר . P = האאאא - יה יה . טוב אני הלכתי - בההההההההההההי כזה קטן .
ביי :) - היי . :)

../images/Emo142.gifהיי מיכל יש לי עוד שאלות XD

פיי,,,יש לי הרבה שאלות נכון ? שמעיי.. היום זה היום האחרון שלך בתור קורקבן =[ אתה עצוב מיכליק? לא נורא , נהנת עד כה ? וואי את שומעת משהו שממש ממש לא מעניין?! גם אם אמרת לא קבלי תסיפור
אז ככה יש משחק כזה שקוראים לו "אות מילה תמונה" ונתתי לאח שלי לשחק בו,עכשיו הוא מזה רמאי!הוא לא מפעיל תמוח המצוקמק שלו הוא מעתיק מהקופסא!ואת יודעת איך אני יודעת!? הא?!??!!? במקום אננס הוא כתב 'אננא' ואמרתי לא שזה לא נכון והוא אמר לי אבל ככה כתוב על הקופסא,!אז לקחתי לו תקופסא
,,היני מאוכזבת מאחי הקטן :( חחחח מסכן מה עשיינו לו אתמול XD בגלל שהוא כל הזמן משאיר תאופניים בחוץ לבד אז לקחנו אותם והחבאנו לו אותם במזווה בבית חיחיחי
והוא מזה נלחץ כפרה עליו חחח רצינו למתוח אותו עוד אבל סבתא שלי גילתה לו חח כפרעליה לא יכולה לראות תנכדים שלה סובלים
מעניין? מה לא ?! אבל הסיפור אם האופניים היה מצחיק נכון ?
מה לא ?
אבל נכון שסבתא שלי חמודה?! חע חכי שתראי אותה איזה נשמה היא
רוצה אני אשלח לך תמונה שלי איתה ?
אם כה תגידי באייסי
חעחע D= זה מימי הבת מצווה
מיכ,שיעממתי אותך ? אבל אבל בשאלות הקודמות שלי היה כיף ששאלתי אותך ? מה לא?!
הא כן? נו אל תשגעי אותי :S טוב מייכ מייייכ! ני אוהב אותך מלא
ביי חמוד

למעלה