../images/Emo204.gif היי נו
*השאלות לא קשורות אחת לשנייה* חחחחח דודה שלי קוראאים לה בתאל ואני קוראת לה תמיד בת אז היא קוראת לי נו חחחחחחחחחחחחח מהיום אני קוראת לך בת D = ^^ חח אוקיי
מהתחלה שקדדדש חחח היי בת :] מה נישמע? בסדר
אז מהה עוד יומיים ביצםר ?
. כן מבבבאס .. יש משהו שאאמת מתגעגעת אליו בביצפר ?, נמנמנ ... לא ממש D= את אוהבת מישהו ?[חוץ מאדם] את דניאל בן חיים
הוא קקי D= מי אדם?! נכון
הוא ממש נמוך , הוא מגיע לי לפיטמהD= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תעיפי , חחח מה ככה? בסדר |: מה עשית אתמול? הייתי בצילומים של הקליפ הזה של הבוזי ו'מה קשור' לא היה משהו |: הייית בגמר? לא . כי אני כן
כיף לךךךך
ראית את דנדוושללי . והיה נורא צפוף אבל האוכל שם שמכרו היה נורא נורא טעים D = , חח היה סיני כזה D =.. אני מתה על אוכל סיני יאמממממי D; מהה את עושה ברגעים אילו ? במחשב XD את שומעת שירים? לא . איזה ? -- איזה שיר את הכי חורשת עליו בזמן האחרון? נמממנמנמנ ... שירים של דניאל בן חיים ובועז מעודה
את יודעת , שאתמול הייתי בווליום וכל הלילה היו הופעות !11, אניי נירדמתי |מסמיק| חח
חחחחחחח . אבל סיפרו לי , שאביב גפן השתגע ! הוא תיפס על כל העמודים של התאורה , חחח O: הוריד תחולצה וזרק אותה לקהל , והוא העלה 3 בנות לקהל , חחחבל שישנתי הייתי עולה עושה לו צחוקקים , חחח אמרו ששוב נימרח לי השחור
הוא צריך מגבוני לחות צחוףף חיחיחי , איזה טיפש הוא
קיצר אחרי שחפרתי, לא ניראלי שזה עיניניין אותך נמשיך (; שלא תגידי שאני לא משקיעה חס ושלום DD ;; איפה את קונה הכי הרבה את הבגדים שלך? כל מיני
איזה נעל את הכי אוהבת? אול סטאר איזה נעל את הכי מתתה ליקנות? נמנמ ... ל'דעת XD איזה גובה את? 1.60 ומשהו נראלי [מזה זמן לא מדדתי ת'גובה] לאיזה כיתה את עולה? ח' מתי פעם אחרונה היית בהופעה של הגיים בויז? אתמול אבל זה לא היה הופעה !!!! ואם הופעה אז פעם אחרונה ב28.5 \: את אוהבת את אייל גולן? חח כן הוא חמוד
כפפפרה עללליו הוא עכשיו מופיע בווליום ואני יושבת בבית :- ( . ממה הכי היית רוצה לעשות עכשיו ? אאאמ... את מי היית הכי רוצה ליפגוש? דניאל בן חיים , בועז מעודה, ושלומי בראל
את יודעת מי תיהיה המורה שלך? לא. את אוהבת אותה?-- אתץ יודעת מי יהיה איתך בכיתה?,,,,,, אמממ נראלי רוב הילדים שהיו שנה שעברה. איך הם? בסדר |: איזה מספר כיתה תיהי? נראלי 4 ... |: או שאצלכם זה בשמות של פרחים חחחחחחחחח. חח איזה פעם אחת הייתי אצל דודה שלייי ההגעתי ניכנסתי הביתה היא עושה לי נופררררר את יודעת שלכיתה שלי קוראים נופר אני ב' נופר חחח אמרתי לה כןן אני דומה לכיתה אבל את לא צריכה להגיד את זה, אז היא עושה לי לאאא ככה קוראים לכיתה שליי ולכיתה השכנה אז אמרתי לה תני לי לנחש בוסקילה? חחחחחחחחחחחחD= .. חחחחחחחחחחחחחחD: אז היא נתנה לי כאפה ואמרה , לאא קוראים לכיתה השנייה נרקיס ואז הבנתי ששהיא לא צוחקת וןעשיתי צחוק מעצמי D : פ'חחחחח . קייצר שיהיה לך סופחופש מרגש
תהנניי כמה שאת יכולה , כמו שאבא של חן אומר "תהניייי כמה שאת יכולה סוף החופש וחן עונה לו בצורה כ''כ חמודה כןן כןן על חשבונך אני יהנה אל תידאג
" חחחחחחחח אהבתי D; חהחה בייי מאמי
לכי תישתי זה היה ארוך
קולה רצו , ההכי טעים יאמממממי .