הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

כמו כל שבוע,ביום חמישי,יפתח שרשור "הקורבן", מי שנבחר להיות הקורבן בוחר את הקורבן,ושולח לי את זה במסר. כי לא שווה שיגידו אותו וידעו מי שבוע הבא יהיה.
מי שלא ייבחר עד יום רביעי אני אצטרך לבחור בעצמי
הכללים: אתם שואלים את השאלות - הקורבן עונה. אבקש שלא תשאלו שאלות מיותרות כמו "מה קורה?" וכו'. וגם לא להציף בשאלות למרות שיש כאלה שאוהבים את זה. במידה ויש שאלה שהקורבן לא ירצה לענות עליה מחוסר נעימות, הוא ירשום:לא עונה על זה. שלא יחשבו שדילגתם על מישהו.
השתתפו: lililulu רוותמיי דילב לוי XD שירלי יוסף נופר בוסקילה חן XD מיכלוש יוסף הדרושLOVEשרונוש אוראליי XD
הקורבן השבוע:
בתאל! [ בבתתאללי XD ] תהנו,שירה

שריתיXD

New member
../images/Emo47.gifתסתמי כבר. [:

היי בתאל מה קורה? מה חדש? מה עשית בחופש? פאק נגמר יום ראשון ]:

../images/Emo204.gif :)

היי בתאל מה קורה? סבבה :) מה חדש? נמנמ כלום XD מה עשית בחופש? כל מיני [[; פאק נגמר יום ראשון ]: :(

MaStuLa76

New member
בתאלול? D=

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? איזה תחום מעניין אותך? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מה הדיסק האחרון שקנית? מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? את רכושנית? מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? מה המקום בארץ הכי יפה: איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. בתאלי ? בתאלי? בתאלול? בתלואנה? בתבת? בותי? בתיק? כלום D=

../images/Emo204.gif שירוש D=

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? נאמנות איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? שקרנים איזה תחום מעניין אותך? שירה D: איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? נמנמ ... ל'דעת XD מה הדיסק האחרון שקנית? וואלה לא זוכרת מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? נמנמנ ... וואי לא זוכרת ... בטח בזמן הקרוב זה היה D: איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? ירוק ככה את רכושנית? לא מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? נמנמנ ... יש כמה יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? משתעממת מה המקום בארץ הכי יפה: ירושלים איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? גבוהה, רזה, שיער שחור, עיניים ירוקות, שפתיים משורטטות :) ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. נמנמנ ... לגן עדן ..?! והערבים לגיהנום?! O: בתאלי ? בתאלי? בתאלול? בתלואנה? בתבת? בותי? בתיק? כלום D=

lililulu

New member
היי בתאלD=

מה שלומך? שמחה שבחרו בך להיות הקורבן? את יודעת מי בחרה אותך? או אוראל או שירהD; נכון שתבחרי לקורבן הבא את שירה? בבקשההההה! אם ענית בחיוב תודהD: באיזה שעה קמת היום? איפה את גרה? כיף שם? אם אני אעבור באזור תזמיני אותי אלייך?! אני אקפוץ גם אם לא תזמיני אותי! אני לא ממש שואלת אותך
D; רוצה לשחק איתי קלאס? את טובה בקלאס? נו זה המשחק הזה עם המספרים על הריצפה שאת קופצתD: ובפינג פונג את טובה? מה את אומרת על זה שבועז זכה בגמר? היית רוצה שמישהו אחר מהשלישייה יזכה? היית רוצה שמישהו אחר יגיע לשלישייה במקום מי שהגיע? מכל העונות איזה מתמודד/ת את הכי אוהבת? בא לך שווארמה? ופלאפל? ונקניקייה בלחמניה? מה את יותר אוהבת מבין ה-3? את יודעת מה השם משפחה של שירה? אם לא אז קוראים לה שירה קבסה, את יודעת מה זה קבסה בספרדית? ראש! תקראי לה שירה ראש זה נשמע טובD= את יודעת שאתמול ראיתי את אסי עזר? הוא קצת הרבה המון הומוD: כל פעם שהוא נעלם אמרנו שהוא הלך לחפש לעצמו דייט נשנשD; סתם אבל הומואים הם הכי חתיכים והם גם נחמדים!! את אוהבת הומואים? את אוהבת את השאלות שלי? רוצה שאני אפסיק לשאול אותך שאלות? טוב אני גם אם כן וגם אם לא, לי אישית נמאסD: נהנת מהשאלות שלי? יאללה אז אני אלך, יום טוב שיהיה [;

../images/Emo204.gif הדררר [[;

מה שלומך? בסדר :) שמחה שבחרו בך להיות הקורבן? כן . את יודעת מי בחרה אותך? אוראל D= או אוראל או שירהD; נכון שתבחרי לקורבן הבא את שירה? זה לא עיניינך אם כן או לא (; בבקשההההה! אם ענית בחיוב תודהD: באיזה שעה קמת היום? 11 ומשהו איפה את גרה? בת ים כיף שם? נמנמנ ... ערסים D: אם אני אעבור באזור תזמיני אותי אלייך?! אולי
אני אקפוץ גם אם לא תזמיני אותי! אני לא ממש שואלת אותךD; רוצה לשחק איתי קלאס? מזה ל-א את טובה בקלאס? לא שיחקתי בזה מכיתה ג' !!!! נו זה המשחק הזה עם המספרים על הריצפה שאת קופצתD: ובפינג פונג את טובה? מזה המשחק הזה? מה את אומרת על זה שבועז זכה בגמר? כפרעליו !!!! מגיע לו, מלך
היית רוצה שמישהו אחר מהשלישייה יזכה? לא היית רוצה שמישהו אחר יגיע לשלישייה במקום מי שהגיע? כן מכל העונות איזה מתמודד/ת את הכי אוהבת? דניאל בן חיים
בא לך שווארמה? כן ופלאפל? לא ונקניקייה בלחמניה? כן מה את יותר אוהבת מבין ה-3? מוקפץ :) את יודעת מה השם משפחה של שירה? כן ... אם לא אז קוראים לה שירה קבסה, את יודעת מה זה קבסה בספרדית? ראש! תקראי לה שירה ראש זה נשמע טובD= את יודעת שאתמול ראיתי את אסי עזר? יפה לך . לי אתמול שרון שלך נשיקה ולך לא P: הוא קצת הרבה המון הומוD: כל פעם שהוא נעלם אמרנו שהוא הלך לחפש לעצמו דייט נשנשD; סתם אבל הומואים הם הכי חתיכים והם גם נחמדים!! :) את אוהבת הומואים? חלקם את אוהבת את השאלות שלי? בערך |: רוצה שאני אפסיק לשאול אותך שאלות? מה שבראש'לך טוב אני גם אם כן וגם אם לא, לי אישית נמאסD: נהנת מהשאלות שלי? אולי D: יאללה אז אני אלך, יום טוב שיהיה [; גמלך :)

../images/Emo75.gifרציתי ששירה תיהיה הקורבן ,,

אבל היא אמרה שאי אפשר , O; אבל אפשר .

../images/Emo28.gifהיי בתאל

אני חושבת שאני יודעת למה בחרו בך , חע D= רוצה לדעת למה ? אני סתם מנחשת כה ? כי את הבת האחרונה שנשארה בפורום שכותבת פה הרבה חוץ משירה [: יש גם את מריה , כן..אבל היא לא הכי הרבה נכנסת,נראלי היא מלא בפורום של שרון. ממתי את אוהבת ת'גיים בויז ? את תמיד אהבת את אדם ? את אוהבת אותם כמו שאהבת בהתחלה? מתי הפעם האחרונה שהיית בהופעה של הגיים בויז ? נהנת אתמול? היית בהופעה של הראל סקעת ? יום טוב מתוק מתוק

../images/Emo204.gif הדריי :)

אני חושבת שאני יודעת למה בחרו בך , חע D= רוצה לדעת למה ? קראתי כבר למטה [; אני סתם מנחשת כה ? ... כי את הבת האחרונה שנשארה בפורום שכותבת פה הרבה חוץ משירה [: יש גם את מריה , כן..אבל היא לא הכי הרבה נכנסת,נראלי היא מלא בפורום של שרון. ממתי את אוהבת ת'גיים בויז ? לפני שנתיים בערך. את תמיד אהבת את אדם ? בהתחלה בהתחלה שלא ידעתי ת'שמות אמרתי שאושרי הכי חתיך, שיניתי את דעתי XD את אוהבת אותם כמו שאהבת בהתחלה? לא. מתי הפעם האחרונה שהיית בהופעה של הגיים בויז ? אתמול וזה לא הייתה הופעה . סתם משהו |: נהנת אתמול? ללללללללא !! היית בהופעה של הראל סקעת ? לא O; איפה היה ?! יום טוב מתוק מתוק גמלללללך

היי בתאל!P::../images/Emo105.gif

איפה את גרה? מכירה את זארה? אם לא אז רק שתדעי שזאת חנות מאוד שווה^_^ מומלץ בחום^^ חח אווקי, רוצה לחזור לבצפר? קנית ציוד חדש? מה קנית? את מהאלה שמתפללים שתהיה שביתה? אמ,מה תאריך יום הולדתך?[= מזל טוב!XDDD סתם סתם. נו,אינלי עוד מה לשאול;; שיהיה לך יום נעים:]]] אהההההההה. כותבים את שמך כך, בת-אל. או בתאל,יעני רגיל?D:

../images/Emo204.gif היי רותם [;

איפה את גרה? בת ים מכירה את זארה? כן אם לא אז רק שתדעי שזאת חנות מאוד שווה^_^ מומלץ בחום^^ חח אווקי, רוצה לחזור לבצפר? ל-א קנית ציוד חדש? חוץ מספרים כן [; מה קנית? תיק, יומן, כלי כתיבה, מחברות וכו' את מהאלה שמתפללים שתהיה שביתה? אפשר לומר XD אמ,מה תאריך יום הולדתך?[= 22.2.94 מזל טוב!XDDD סתם סתם. נו,אינלי עוד מה לשאול;; שיהיה לך יום נעים:]]] גמלך [[[[; אהההההההה. כותבים את שמך כך, בת-אל. או בתאל,יעני רגיל?D: אני מעדיפה בת-אל

ההההההההההההיי בת D=

*השאלות לא קשורות אחת לשנייה* חחחחח דודה שלי קוראאים לה בתאל ואני קוראת לה תמיד בת אז היא קוראת לי נו חחחחחחחחחחחחח מהיום אני קוראת לך בת D = ^^ מהתחלה שקדדדש חחח היי בת :] מה נישמע? אז מהה עוד יומיים ביצםר ?:( . יש משהו שאאמת מתגעגעת אליו בביצפר ?, את אוהבת מישהו ?[חוץ מאדם] הוא קקי D= הוא ממש נמוך , הוא מגיע לי לפיטמהD= תעיפי , חחח מה ככה? מה עשית אתמול? הייית בגמר? כי אני כן :) והיה נורא צפוף אבל האוכל שם שמכרו היה נורא נורא טעים D = , היה סיני כזה D =.. מהה את עושה ברגעים אילו ? את שומעת שירים? איזה ? איזה שיר את הכי חורשת עליו בזמן האחרון? את יודעת , שאתמול הייתי בווליום וכל הלילה היו הופעות !11, אניי נירדמתי |מסמיק| חח :) אבל סיפרו לי , שאביב גפן השתגע ! הוא תיפס על כל העמודים של התאורה , הוריד תחולצה וזרק אותה לקהל , והוא העלה 3 בנות לקהל , חחחבל שישנתי הייתי עולה עושה לו צחוקקים , חחח אמרו ששוב נימרח לי השחור :) הוא צריך מגבוני לחות צחוףף קיצר אחרי שחפרתי, לא ניראלי שזה עיניניין אותך נמשיך (; שלא תגידי שאני לא משקיעה חס ושלום DD ;; איפה את קונה הכי הרבה את הבגדים שלך? איזה נעל את הכי אוהבת? איזה נעל את הכי מתתה ליקנות? איזה גובה את? לאיזה כיתה את עולה? מתי פעם אחרונה היית בהופעה של הגיים בויז? את אוהבת את אייל גולן? כפפפרה עללליו הוא עכשיו מופיע בווליום ואני יושבת בבית :- ( . ממה הכי היית רוצה לעשות עכשיו ? את מי היית הכי רוצה ליפגוש? את יודעת מי תיהיה המורה שלך? את אוהבת אותה? אתץ יודעת מי יהיה איתך בכיתה?,,,,,, איך הם? איזה מספר כיתה תיהי? או שאצלכם זה בשמות של פרחים חח איזה פעם אחת הייתי אצל דודה שלייי ההגעתי ניכנסתי הביתה היא עושה לי נופררררר את יודעת שלכיתה שלי קוראים נופר אני ב' נופר חחח אמרתי לה כןן אני דומה לכיתה אבל את לא צריכה להגיד את זה, אז היא עושה לי לאאא ככה קוראים לכיתה שליי ולכיתה השכנה אז אמרתי לה תני לי לנחש בוסקילה? חחחחחחחחחחחחD= .. אז היא נתנה לי כאפה ואמרה , לאא קוראים לכיתה השנייה נרקיס ואז הבנתי ששהיא לא צוחקת וןעשיתי צחוק מעצמי D : קייצר שיהיה לך סופחופש מרגש :) תהנניי כמה שאת יכולה , כמו שאבא של חן אומר "תהניייי כמה שאת יכולה סוף החופש וחן עונה לו בצורה כ''כ חמודה כןן כןן על חשבונך אני יהנה אל תידאג :) " חהחה בייי מאמי :) לכי תישתי זה היה ארוך:) קולה רצו , ההכי טעים

../images/Emo204.gif היי נו :)

*השאלות לא קשורות אחת לשנייה* חחחחח דודה שלי קוראאים לה בתאל ואני קוראת לה תמיד בת אז היא קוראת לי נו חחחחחחחחחחחחח מהיום אני קוראת לך בת D = ^^ חח אוקיי :) מהתחלה שקדדדש חחח היי בת :] מה נישמע? בסדר :) אז מהה עוד יומיים ביצםר ?:( . כן מבבבאס .. יש משהו שאאמת מתגעגעת אליו בביצפר ?, נמנמנ ... לא ממש D= את אוהבת מישהו ?[חוץ מאדם] את דניאל בן חיים
הוא קקי D= מי אדם?! נכון
הוא ממש נמוך , הוא מגיע לי לפיטמהD= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תעיפי , חחח מה ככה? בסדר |: מה עשית אתמול? הייתי בצילומים של הקליפ הזה של הבוזי ו'מה קשור' לא היה משהו |: הייית בגמר? לא . כי אני כן :) כיף לךךךך :) ראית את דנדוושללי . והיה נורא צפוף אבל האוכל שם שמכרו היה נורא נורא טעים D = , חח היה סיני כזה D =.. אני מתה על אוכל סיני יאמממממי D; מהה את עושה ברגעים אילו ? במחשב XD את שומעת שירים? לא . איזה ? -- איזה שיר את הכי חורשת עליו בזמן האחרון? נמממנמנמנ ... שירים של דניאל בן חיים ובועז מעודה :) את יודעת , שאתמול הייתי בווליום וכל הלילה היו הופעות !11, אניי נירדמתי |מסמיק| חח :) חחחחחחח . אבל סיפרו לי , שאביב גפן השתגע ! הוא תיפס על כל העמודים של התאורה , חחח O: הוריד תחולצה וזרק אותה לקהל , והוא העלה 3 בנות לקהל , חחחבל שישנתי הייתי עולה עושה לו צחוקקים , חחח אמרו ששוב נימרח לי השחור :) הוא צריך מגבוני לחות צחוףף חיחיחי , איזה טיפש הוא
קיצר אחרי שחפרתי, לא ניראלי שזה עיניניין אותך נמשיך (; שלא תגידי שאני לא משקיעה חס ושלום DD ;; איפה את קונה הכי הרבה את הבגדים שלך? כל מיני :) איזה נעל את הכי אוהבת? אול סטאר איזה נעל את הכי מתתה ליקנות? נמנמ ... ל'דעת XD איזה גובה את? 1.60 ומשהו נראלי [מזה זמן לא מדדתי ת'גובה] לאיזה כיתה את עולה? ח' מתי פעם אחרונה היית בהופעה של הגיים בויז? אתמול אבל זה לא היה הופעה !!!! ואם הופעה אז פעם אחרונה ב28.5 \: את אוהבת את אייל גולן? חח כן הוא חמוד :) כפפפרה עללליו הוא עכשיו מופיע בווליום ואני יושבת בבית :- ( . ממה הכי היית רוצה לעשות עכשיו ? אאאמ... את מי היית הכי רוצה ליפגוש? דניאל בן חיים , בועז מעודה, ושלומי בראל
את יודעת מי תיהיה המורה שלך? לא. את אוהבת אותה?-- אתץ יודעת מי יהיה איתך בכיתה?,,,,,, אמממ נראלי רוב הילדים שהיו שנה שעברה. איך הם? בסדר |: איזה מספר כיתה תיהי? נראלי 4 ... |: או שאצלכם זה בשמות של פרחים חחחחחחחחח. חח איזה פעם אחת הייתי אצל דודה שלייי ההגעתי ניכנסתי הביתה היא עושה לי נופררררר את יודעת שלכיתה שלי קוראים נופר אני ב' נופר חחח אמרתי לה כןן אני דומה לכיתה אבל את לא צריכה להגיד את זה, אז היא עושה לי לאאא ככה קוראים לכיתה שליי ולכיתה השכנה אז אמרתי לה תני לי לנחש בוסקילה? חחחחחחחחחחחחD= .. חחחחחחחחחחחחחחD: אז היא נתנה לי כאפה ואמרה , לאא קוראים לכיתה השנייה נרקיס ואז הבנתי ששהיא לא צוחקת וןעשיתי צחוק מעצמי D : פ'חחחחח . קייצר שיהיה לך סופחופש מרגש :) תהנניי כמה שאת יכולה , כמו שאבא של חן אומר "תהניייי כמה שאת יכולה סוף החופש וחן עונה לו בצורה כ''כ חמודה כןן כןן על חשבונך אני יהנה אל תידאג :) " חחחחחחחח אהבתי D; חהחה בייי מאמי :) לכי תישתי זה היה ארוך:) קולה רצו , ההכי טעים יאמממממי . :)

הייי בתאלללל

היי מה קורה? השאלות לא קשורות! מי רצית שינצח בכוכב נולד? בת כמה? מה את רוצה להיות שתיהי גדולה? מה את עושה עכשיו? חח זהו.

|פרפ| היי :)

היי מה קורה? בסדר :) השאלות לא קשורות! מי רצית שינצח בכוכב נולד? דניאל בן חיים [; בת כמה? 13 וחצי מה את רוצה להיות שתיהי גדולה? נמנמ .. מה את עושה עכשיו? חח עונה על זה XD זהו. :)

למעלה